Pubg’de oyun arkadaşıma aşık oldum, arkadaşıyla karışık ilişki durumunda ne yapmalıyım?

Ben 6 yıldır papçi oynayan biriyim genelde hiç sevgili yapmam, oyundan biri yazdı bana tanışmak istedi, ben de kabul ettim. Bu lobiye arkadaşlarını alırdı beraber oynardık falan, canım cicimli konuşurdu hep bana, beni korurdu. Sonra ben arkadaşından hoşlandım, bununla da tanışma aşamasındayım. Her gece görüntülü arıyor beni ama hiç yüzünü göstermiyor, sohbet edemiyor, sürekli aklı öpmekte. Bu ikisi de iki aylık oyun arkadaşı ama çok samimi. Ben bunun yüzünü görünce hem beğenmedim hem karakterini beğenmedim, ne değer veriyordu ne hevesi vardı, sürekli gideceksin diyordu. Sonra ben bununla kavga ettim ve ayrıldım çünkü arkadaşından hoşlanıyordum ama bakın yemin ederim sadece adamın sesini duydum, hoşlandım, onun yüzünü asla görmemiştim, adını bile bilmiyordum. Sonra buna istek attım, kabul etti. İlk tanıştığım çocukla ilgili şeyler sordum, sonra bitti istemiyorum falan dedim. Aradan kaç gün geçince ona yazdım ve duygularımı söyledim, inanmadı, sen arkadaşımı kıskandırmak için mi yapıyorsun falan dedi. Ben de açıkladım olayı, o da olmaz yapamam bunu dedi, eğer öyle olmasaydı belki olurdu dedi, bunu arkadaşıma yapamam dedi. İki ay sürekli yazıyorum, arada bir cevap verirdi. En son korkaksın dedim, o da beni silip engelledi. Yine defalarca istekler attım ama boş. Dün yine yazdım farklı hesaptan, sevgilim var dedi, oysaki ciddi ilişki istemiyorum demişti, sorduğumda da evet dedim ama karşıma çıktı biri dedi, bilmiyorum başından salmak için mi dedi bilmiyorum. Ben de peki dedim, umarım mutlu olursun dedi, ben de direkt sildim. Çok üzgünüm gerçekten, ben kötü biri değilim, yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Hani arkadaşı beni sevseydi, gerçekten ciddi olsaydı asla onun arkadaşına adım atmazdım aşkından ölsem bile ama bu dalga amaçlı konuştu benle. Üstelik bir hafta tek konuştum. Bunun neresinde sorun var anlamıyorum, içim çok acıyor, ne yapacağımı bilmiyorum, ne yapsam döner ya da ister.
Pubg’de oyun arkadaşıma aşık oldum, arkadaşıyla karışık ilişki durumunda ne yapmalıyım?