Zaman içinde arkadaşıma aşık oldum ve açıldım durum şu an çok kötü ne yapmalıyım?

1 seneyi yeni geçen güzel bir arkadaşlığımız vardı. Birbirimiz üzerinde çok hakkımız vardır. En azından ben onun en zor zamanlarında hep yanındaydım. Bu konuda bir beklentim de yoktu bu arada.

Son 3 4 ay benim duygularım değişmeye başladı. Üzülünce daha fazla üzülür sevinince daha fazla sevinir hâle geldim. Çok saf masum bir şeydi içimdeki. Bu süreçte büyük bir savaş verdim içimde. Olur mu olmaz mı derken içim içimi yedi dayanamayıp hislerimi söyledim. Bir beklentim de yoktu sadece bu belirsizliği bitirmem gerekiyordu. Sonuç beklediğim gibi olumsuzdu.

Arkadaşlığımı korumak istiyorum cevabı tek tesellimdi. Zaten güzel arkadaşlığı sonrası ben sevmiştim onu. Fakat nerdeyse yüzüme bakmıyor artık. Belki de henüz çok taze diye bilmiyorum ama karşılık alamamaktan daha çok bunu kaybetmek koyuyor. Ne ben ondan ne o benden kötü bir şey görmedi bugüne kadar. En azından karşılıklı oturup konuşsak ben böyle devam edemem deseydi daha az içim acırdı.

Sizce ne yapmalıyım?

Zaman içinde arkadaşıma aşık oldum ve açıldım durum şu an çok kötü ne yapmalıyım?