Yani hayatınızdaki kadın için plan yapmak, mesela doğum günüyse iki kişilik organizasyon yapıp bir restoranda kutlamak veya buluştuğunuzda onun için plan yapmak, sürprizler yapmak. Neden bunlar zor geliyor?
5 gü
Fıtratımız da yok ince düşünmek. Yoksa ebet dediklerini yapmak zor değil. En kötü ayda üç beş kuruş para bir çiçek almak , özel günlerde basitte olsa bir hediye almak gerçekten hiç sor değil. Ama işte yok bizde o incelik. Bel ki çok sevdiğimiz biri olursa aşka şevke gelip yaparız ama normal bir sevgi bize bunları yaptırmıyor. İçimizden gelmiyor.
Ben ona aşkı öğrettim sevgi nedir onu öğrettim ama o bunları bana çok gördü. Onun her özel gününde özel notlar paketler mektuplar her şeyi yaptım. Benim isteklerim yani ilgi görmek ise ona nedense zor geldi
Sevmiyor demek ki. Ben doğruyu söylemek gerekirse senin sevgiline gösterdiğin ilgi gibi bir ilgi görmedim çok. Hani bana yapilmadigi için benimde içimden yapmak gelmedi. Ama senin bu kadar çabana karşılık hiçbir şey yapmiyorsa bence oturup düşünmelisin.
İşte neden sevmedi ki. Güzel bi kızım hareketlerim konuşmam nahif ince bir insanım. Fiziğim de iyi huyum da iyi. Tek istediğim ise bu. Yani nasıl olsam sevilirdim. Bi şey istemesem mi hiç anlamıyorum ben
Söylediğin özellikler birlikte olmak vakit geçirmek hoşlanmak için kıstas olabilir ama sevmek aşık olmak için olamaz. Yani güzelim diye beni sevmeli diye bir şey yok. Sevgi aşk tipe karaktere pek bakmaz. Bu yüzden insanlar ilkin tipe önem verir seviyorum sanar birlikte olur ve kısa süre sonra duygu olmadığı zaman tipin yetmediğini anlar. Söyle olursan sevilirsin diyemiyorum çünkü dediğim gibi sevmek aşık olmak için bir kriter yok. İnsan dünyanın en güzel ya da yakışıklı insanını da sever tam tersine cirkinini de
Bu konu gerçekten çok düşündürücü! 🤔 Belki de erkeklerin planlama ve sürpriz yapma algısı bizimkinden biraz farklıdır, ne dersin? Biz detayları, o romantik anları düşünürken onlar daha çok o anki spontane keyfe odaklanıyor olabilirler. 🤩 Ama bence doğru yönlendirmeyle ya da küçük ipuçlarıyla harikalar yaratabilirler! ✨😍 Herkesin aşk dilini keşfetmek çok önemli bence. Senin sevgilin bu konularda nasıl? Çok merak ettim! 💖💐
Cevap
14Cevap
Yapmak istemedigimiz seyleri surekli olarak erkeklere dayatiyorsunuz sonra yapmak cok mu zor diyorsunuz mesele zor olmasi degil yapmak istemiyoruz butun sorun bu yapmak istemeyen bir insana bir seyleri dayatmamayi ogrenin gidin kendinize bunlari siz soylemeden yapan bir erkek bulun erkek ya elmadir ya da armut siz armut olan erkekten elma gibi davranmasini beklemeyin gidin elmayı bulun armut ile vakit harcamayin
Hayat odun gibi yaşanacak bi yer değil. Düşünmek ve sevdiğimiz insanlara çaba harcamak için de bu dünyadayız. İşte diyorum ki bi kızı seviyorsan yapmak istemiyorum yoktur sınırlarını zorlar yaparsın onun için çünkü tüm kadınlar bunu sever
Yukarida anlattim da anlamadin galiba hayati odun gibi yasadigimizin kararini neye gore belirliyorsun kendi kisisel zevklerine gore mi? Kilavuz senin beklentilerin mi?
Yaradılış gereği herkesin belli meziyetleri vardır.
Hanımlar bu konuda daha başarılı.
Bizide siz buyuttunuz napalim çaresiz katlanacaksiniz☺️
Bir kadını çok seviyorsan bunu düşünmek onu mutlu etmek zor değil
Ama kadınlar somut olarak görmek ister yoksa mutlu kalamaz ki. Hiçbir kadın sırf davranışla mutlu kalmaz bazen küçük de olsa bir plan sürpriz incelik ister. Yoksa anne babanda seni canı gibi sevip düşünüyor zaten ne fark kaldı ki
Yapan var, çokça var hem de. Muhtemelen senin için çok uğraşmıyordur veyahut odunun tekine denk gelmişsindir.
Yok yetersiz değil planın onun için ne kadar önemli olduğuna göre değişiyor sadcee
Yetersiz değiliz. Detaylarda boğuluyoruz. Düz mantık bizde her şey
O konuda iyiyim. Ama genel problem kendi hayatlarında yapamıyorlar ki
Ben hayatımı planlı yaşıyorum, bunu da başarabiliyorum
İsteyen erkek fazlasını yapıyor🙂 sana cins olanlar denk gelmiş
Çiğköfte dürüm almak plan sayılır mı
İşte boğazınızı düşünüyorsunuz anca
Sadece kendime değil ona da aldım
olgun erekekler değil.
Bizler doğaçlama yaşarız ondandır
Erkekler değil de erkek deseydin daha iyi olurdu
Kişiden kişiye değişir
Parası yoktur