Erkekler plan yapamaz mı?

Eşim beni önemsemiyormuş gibi hissediyorum çünkü dört yıldır bir ilişkimiz var ama hala beni tanımadığını düşünüyorum neyi sevip neyi sevmediğimi öğrenemedini düşünüyorum plan yapamıyor gündelik hayatımız için dışarı çıkacaksak bir etkinlik yapacaksak bunu hep ben karar vermek zorundayım yoksa eğer planı o yapıyorsa o gün zehir oluyor sonra benim hevesim ve keyfim kaçtığı zaman da beni suçlamaya başlıyor beni suçlu hissettiriyor beceremediğini söylüyor ama gerçekten neleri sevmediğimi bilip dikkat etse bunları yaşamayacağız bir diğer tarafta da benden hoşlanan başka birisi var neleri sevip neleri sevmediğimi dikkat ediyor beni koruyup sahiplenmeye çalışıyor ve dün aramızda şöyle bir diyalog geçti tehdit mesajları alıyordum araştırma yaptırmış ve sana zarar gelirse o zararı veren kişiyi gebertirim sana zarar verdiğini hissedersem dahi burnundan getiririm dedi bu cümle bile benim o kadar çok hoşuma gitti ki koruyup sahiplenilip sevildiğimi hissettim gerçekten kalbim ve beynim arasında gidip geliyorum ne yapacağımı bilmiyorum siz erkeklere soruyorum gerçekten sevdiğiniz kadının neyi sevip neyi sevmediğine dikkat eder misiniz etmez misiniz ve buna göre plan yapabilir misiniz yapamaz mısınız
Erkekler plan yapamaz mı?