Erkekler nasil kizlara kiyamazlar?
Erkekler nasil kizlara kiyamaz?
Erkekler nasil kizlara kiyamazlar?
Ah sevda bahçemin tutsak çiçeği.. Ben seni oraya hapsettim. Seni hapsettim kırık bir aşk şarkısı eşliğinde. Hüzne buladım seni. Deniz meltemlerini okşayan saçlarını hapsettim kalbimin kıvrımlarına. Ordasın artık. Oradasın ve ne kadar olman gerekiyorsa. dediği bir kıza hiçbir zaman kıymaz...
Ben sevdiğim insanların hepsini korurum. Sevgili ya da arkadaş hiç farketmez. Örneğin bir arkadaşımla geziyorsam ve o kız ise ona kimse benim yanımda laf atamaz. ya da otururken o kızı yanına çağıramaz. Düşünce yapısıyla alakalı biraz
Burcun ne
Oğlak ama burçlara inanmam
Peki sevdigin insana nasil belli edersin sevdigini?
Eğer en zor anımda onu arıyorsam ya da herhangi bir zamanda onunla kpnuşmak için yanına gidiyorsam onu seviyorum demektir. Ben net bir insanım birini sevmezsem onunla konuşmam zaten ya da onunla vakit geçirmem
Peki sevdigin insanda neleri seversin ne yaparsa hosuna gider
Eğer benim hatalarımı yüzüme vurabiliyorsa bak sen şurda yanlış yapıyorsun diyorsa ben o kişiyi severim. Çünkü beni düşünüyor bana zarar gelmesini istemiyor.
Erkekler her kıza kıyarlar, aynı zamanda her kıza kayarlar.
Çünkü erkekler şerefsizdirler.
Hadi eksileyin beyler kızmayacağım.
Aynen hakklısın valllah👍👍
Yaşını bilmem ama kardeşim ben 28 yaşındayım gözümde ki perde kalkana kadar çok can yakmıştım pişmanmıyım evet çok pişmanım şimdi sana bir örnek bir kızla tanıştım iki defa çok müsait bir ortamdaydık öyle masum öyle kalbi güzel geldi ki bana allah sahidim iki defa görüştüm ikisindede kıyamadım sadece saçlarını okşadım sonra geçmişini ve hala bulunduğu durumu bana anlattığında yine demedim bu kız bu yolun yolcusu yine kıyamadım kalp bu insan kalbi olduğunu hatırlamalı inan bana sahip olamayacağımı ve onu oradan çekemeyeceğimi bildiğim halde belli etmeden sevdim onu ama olur ya insan yolundan dönmek istemez aldığı yaralar karşısında kalpsiz olduğunu kabul eder oda öyle hissediyor kendini benim elinden tutmaya gücüm var mı var fakat benimde yaralarım hala kabuklu kaynayabilir haldeler o acıyı yasayan bilir sevmeye korkar olduğumu hissediyorum ama bir ukte varmış içimde hale ben kıyamadım kiyamamda kardeşim allah onu da onun gibilerinide korusun aklına kalbine sahip çıkmayı bahşetsin siz ne düşünürseniz düşünün hala adam gibi adamlar yaşıyor bu evrende her şey vaktinde güzel olduğunu bilmek yeterli bir adam için ve bir kadın için sizleri allaha emanet ediyorum çünkü böyle derin yaraları allahtan başka kimse toparlayamaz.
Erkekler sadece sevdikleri kizlara kiyamazlar gercekten sevdikleri. Baskasina deger vermez acimazlar
Cevap
22Cevap
Masum olmalı yani olmasa da sevgi bir çözüm buna anaç yapısı olursa kıyılmaz ona anla yani daha ne diyim iyi olmalı.
Eğer gerçek bir erkekse her kadını/kızı korur. Büyüğünü annesi gibi küçüklerini bacısı, sevdiğini namusu gibi.
erkekkler tum kızlara kıyamaz oyle bır ayırımcılık yoktur tum erkekler koruyucu ruhuna sahıptır bu dusuncelerı sıl kafandan
O zaman niye kullaniyorlar kizlari?
alakası yok :D sevmesi yeterli aldatsada ayrılamayan erkekler var
Yoo, masum diye betimlenen kızları sevmem şahsen, he oluyorlar.
lafında sonuna kadar delikanlı olacak herzaman yanındayım ölumune oyle bırısi var hayatımda çok şukur :D
Erkekse her türlü kıyar, Adamsa değişir her şey.
Önemli olan adam olanı bulabilmek. ;)
Bunu nasil anlicazz :D
ben sadakat dolu beni sevdiğine inandığım kıza asla kıyamam elinden tutmaya dahi çekinirim. . . eskiden sevdim ve bu dediklerim aynen oldu
Aşık olduğum insana tabiki.
Utangaç Olanlara Diye Düşünüyorum
Öylede bir kıyar ki istersen tanrıça ol
Çok Masum Çok Saf Olcaksın
Mesela?
erkekler her kıza kıyar
Sevdiklerine de mi?
Nasil anlayabiliriz ki kimin iyi olup olmadigini?
Gerçekten seven ve sevmeyi bilen kizlara
ben kıymam kuşbaşı yaparım :S
Erkekler öküzdür bu soruda bir hata var
Valla terörist olmasin, hic birine kiyamam.
her türlü kıyarlar
sen sen ol güvenme
Hic sevmicez
sevdiği kıza diğerlerine kıyar her türlü
haksızlığa uğrayanı, sevdiğini korur
Sevdiği kıza kiyamaz
adam olana Kıyamam
Nasil yani
Günümüzde artık güvenilir ne kız ne erkek kaldı da, o yuzden
masumm
vermeli
Ben gibi kızlar a :D