Merhaba kizlar oncelikle merak etigimden soruyorum benim esim 2023 yilinda ben hamileyken aldatti bir sene boyunca beni kandirdi ben inanmistim guvenmistim esime asla beni aldatildigini dusunmemmistim ve her gun ruyalarima geliyordu aldattigina dair suphelerim arti telefonunu asla bana vermezdi gizlerdi hep ve sevgisi azaldi yaklasmiyordu bile bana soukanliydi odada uyumaya baslardi ben surekli diyordum ya gel bir gezelim disarda gelmiyordu gezmiyordu ama o kadinla 2 gun boyunca eve gelemedi kadinla zamanini ayirdi ve her gece bulusmak icin benden izin alirdi ben 4 ay eve almadim hic bir sekilde iletisime gecmedim ogrendikten sonra ne gormek istedim ne aff etmek ilaclarla ayakda durdum bi yandan bebegim bi yandan depresson ilaclar cok agir geldi her gun aglardim kendimi degersiz hissediyordum o kadinda buldugu ne vardi o kadini guzel buluyordum kendimden o zamanki aklim tabiki ve daha sonra ailesi araya girdi tepkililerdi ona ve bir daha yaparsa aile fertlerinden silcegini belirtiler ben zor olsada bebegim icin aff etmek zorunda kaldim sevgim azalmisti guvenmiyordum artik ve en ufak sozu bile yalan oldunu hep dusundum yavas yavas ilerledi ayakda durmaya calistim bebegimi buyutum herseyi unutmaya calistim ve o ilk zaman beni aldattan adam o zamanlarda sanki hic birsey yapmamis gibi davrandi hic bir uzuntu yoktu degisikdi ama aradan 1 sene gecti uzuntuyu yavas yavas gosteriyor egosu yerle bir oldu o kendini yuksekde goren adam basi egik ozguvensiz hale geldi ve ilk defa itiraf etti heleki asla etmez belli etmezde benim icin agladigini bana bunu yasattgi icin evet kizlar SORUM ŞU ALDATTAN ERKEK ALDATTIKTAN SONRA KISA ya da UZUN ZAMAN ARADAN SONRA NEDEN AGLAR?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pişman olmuştur belki. Ama o göz yaşlarına aldanmamak gerekir
Aynen oyle belli olmaz bugun bana dunyalari onume serse inanin gozumde hic birsey gorunmuyor hevesim kalmadi hic birseye
Boşanmadın mı hala
Hayir o zamanda bebegim 4 aylikdi bosancaktim aileler araya girdi ve soz verildi bir daha yapilirsa kimse sana demez bosanma kendimiz sana deriz bosa cunku bunu kimse kabul etmez herkes bir sans hak eder dediler bende bir sans verdim ve simdiye kadar anormal hareketlerini gormedim zaten soyledim en ufak bir hatanda biter eger gorursem suphe edersem yalanin olursa biter diye
Verdiği sözde duruyor mu hala
Evet yani bende boyle birsey var ben hiss edersem suphe edersem o zaman birsey oldunu bilirim ve hal harekettlerini izlerim anormal birsey varsa tamam bu dewam ediyor derim ama simdilik oyle seyler gormuyorun is yeri yakin arabasi yok gittigi yerlerde resim atar bana telefon oralarin ustunde guven vermeye calisiyor
O zaman sende kendin çok kasmadan devam et. Normal eş ilişikleri devam ediyorsa yeltenmez korkudan
Ben evliligimi surduruyorum ama sadece kendime odaklanarak cocuklarima bakarak kendimden baska kimseyi dusunmuyorum sadece ben ve cocuklarim onume bakiyorum hersey geride kaldi onume bakyiorum
Doğrusunu yapıyorsun. Eşinle ilişkilerin normal mi
benim babamda aldatti Kur'an'a el bastı ağladı klasik erkekler işte özür dileyerek söylüyorum bir daha bugün gibi enayiyi nerden bulurum düşüncesi var
Affedildi vee tekrar o kadınla konuşmaya başladı
Benim esimde kurana el basardi asla seni aldatmiyorum derdi ama ben yine inanmiyordum ben bir defa suohe ettiysem dogrudur bu 1 senede okadar degistimki eskisi gibi sevgim yok pesinde kosmam yok aramam sormam yok gun icinde gizemli olmaya calisiyorum ona karsi aksamlari gelmese bile asla hesap sormuyorum eskiden cok ustune duserdim kiskanclik yapardim ama sanirim kalbimden onu yok ettim askla evlendim askim da ona karsi bittigini dusunuyorum cocuklar olmasa bittmisti zaten
Benim hikayemde annemle bire bir derler ya kizlar annesinin kaderini yasar diye evet oyle benim annemde aynisini yasadi
Benim annem de bunların aynısını yaşadı çok korkuyorum aynısını yaşarim diye
Annem diyor ki şimdiki aklım olsaydı siz küçük olsaydiniz bile sizi alıp giderdim kahrını çekmezdim şimdi hepiniz büyüdünz iş işten geçti
O Kur'an onları çarpsın
Inanin hic bir kadin bunu bu sekilde surdurmek istemez ama bir kadin cocuklar ugruna caresizliginden esini kabuleniyor yani aff ediyor ve size soylicegim sey asla korkmayin siz neyden cok korkarsaniz o korktugunuz seyi yasarainiz ben kac yil evliyim ve evlendimden beri hep beni aldatcak korkusuyla yasiyordum biliyordum bir gun yapacagini ve her zaman takipdeydim ve korktugum sey basima geldi ama o gunden beri aldattigi gunden beri asla hic birseyden korkmuyorum ne ölümden ne beni birakmasindan hic bir korkum yok cunku kaybedecek hic birseyim kalmadi ben ailemi kaybettim ben esimi kaybettim
Ben asla unutmicam onun bana ne yasattigini ama aff ediyorum herkes kendi cezasini ceksin ben aff etmesem benimde hayatim duzene girmez allaha birakiyorum benim cocuklarimin piskolojisi bozulmustu ben neler cektim cocuklarima bile sinirleniyordun en ufak seyde cunku kendimde degildim cocuklarima bakamiyordum benim oglum sahit oldu o kadini taniyor daha 8 yasinda 😔 ve bir gun buyudunde hatirlicaktir o cocuklar herseyin farkinda hatirliyorlar
Benim babamda boylr yapti ve annem su an piskolojisi cok bozuk zor bakti ailesi yardim etmedi hic ve biz babamizi sormuyorum sorsak bile souk souk soruyoruz babamin anneme yaptigini su an onun damadi kizisina yapti ve ogrendinde okadar uzgunduki babam
O kadar kötü ki keşke yaşadığın bu durumu anlamasaydim
Tek tavsiyem devletten psikolog randevusu alman durumun varsa özele kesinlikle git
Bu durum hem seni hem çocuklarını etkiliyor belki konuşmaları iyi gelebilir tavsiyede bulunabilir sakın üzme kendini Allah büyüktür 🙏🏼🩷
Cok tesekkür ederim allah kimseye bu aciyi yasatmasin ölüm gibidir diri diri oldurdu beni yasayan bir olu ama inan hepsi gecti ilaclarimi 6 aydir almiyorum biraktim sinirli agresiv bir kadin yok artik sakin mutlu huzurlu bir kadin var cocuklarimada hic bir sekilde bu konuyu acmiyorum sadece diyordum kadini gordunuuzde asla konusmayin o konusa yuzunuzu cevirin oglum diyordu neden neden en son dedim kavga ettim ondan gecistirdim onlarda unutu egerki benim piskolojim hala duzelmeseydi inanki piskologa giderdim mutlaka ama kendimde soz verdim kendime ayaga kalk ve duzel eskisinden daha guclu ol kimse icin degmez neden baskasi ickn piskolojini bozuyorsun ve basardim. tekrardan cok tsk ederim yorumun bana iyi geldi
Sen çok güçlü bir kadınsın gurur duyuyorum seninle 🥹
Öncelikle okuyanı züksünler. Cevap olarak muhtemelen ibiştir
Pişman olmuştur
Belkide ama asla guvenemiyorum acaba o kadinla hala konusuyormu bu dusunce var
Bilemezsin
Aynen cunku bana cok yalan soyledi onun bir dogrusu bile bana yalan gelir
Ozmn seni kandiriodur
Onu bilemem belki gorusuyor ya da gorusmuyor ama benim hiss ettigim gorusmuyor dedim gibi anormal hareketleri yok sadece beni incittigi icin ve guvenmedigim icinde boyle dusunmus ola bilirim
Haklısın öylede olabilir
Gerçek aglamaysa pismanlik üzüntü şimdiki iliskisi bozulmasina agliyordur
Aglamasina sahit olmadim hic konuda su sekilde gecti bana dedi dun ben EDHO izledim orada ates hikmeti oldurmusdu orada cok duygulandim nerdeyse aglicaktim dedim bir gun benim icin aglamadin bir film icinmi agliyordun bana dedi nerden biliyorsun benim senin icin aglamadigimi sen zannediyorsun ben mutluyum keyifliyim ama kimseye belli etmiyorum bende israrla sordum neden agladini bana dedigi sey su oldu sana bunu yaptigim icin agladim
pişman olmuştur gerçekten
Yüzsüzlükten kdk