Aldatan erkek NEDEN AGLAR?

Merhaba kizlar oncelikle merak etigimden soruyorum benim esim 2023 yilinda ben hamileyken aldatti bir sene boyunca beni kandirdi ben inanmistim guvenmistim esime asla beni aldatildigini dusunmemmistim ve her gun ruyalarima geliyordu aldattigina dair suphelerim arti telefonunu asla bana vermezdi gizlerdi hep ve sevgisi azaldi yaklasmiyordu bile bana soukanliydi odada uyumaya baslardi ben surekli diyordum ya gel bir gezelim disarda gelmiyordu gezmiyordu ama o kadinla 2 gun boyunca eve gelemedi kadinla zamanini ayirdi ve her gece bulusmak icin benden izin alirdi ben 4 ay eve almadim hic bir sekilde iletisime gecmedim ogrendikten sonra ne gormek istedim ne aff etmek ilaclarla ayakda durdum bi yandan bebegim bi yandan depresson ilaclar cok agir geldi her gun aglardim kendimi degersiz hissediyordum o kadinda buldugu ne vardi o kadini guzel buluyordum kendimden o zamanki aklim tabiki ve daha sonra ailesi araya girdi tepkililerdi ona ve bir daha yaparsa aile fertlerinden silcegini belirtiler ben zor olsada bebegim icin aff etmek zorunda kaldim sevgim azalmisti guvenmiyordum artik ve en ufak sozu bile yalan oldunu hep dusundum yavas yavas ilerledi ayakda durmaya calistim bebegimi buyutum herseyi unutmaya calistim ve o ilk zaman beni aldattan adam o zamanlarda sanki hic birsey yapmamis gibi davrandi hic bir uzuntu yoktu degisikdi ama aradan 1 sene gecti uzuntuyu yavas yavas gosteriyor egosu yerle bir oldu o kendini yuksekde goren adam basi egik ozguvensiz hale geldi ve ilk defa itiraf etti heleki asla etmez belli etmezde benim icin agladigini bana bunu yasattgi icin evet kizlar SORUM ŞU ALDATTAN ERKEK ALDATTIKTAN SONRA KISA ya da UZUN ZAMAN ARADAN SONRA NEDEN AGLAR?
Aldatan erkek NEDEN AGLAR?