Çıkarsın ki sevdiği diğer kadın için öldürüp hapis yatmayı göze almasın. Erkeği bundan alıkoyacak tek şey geride bırakacağı sevdiği bir insandır. Siz ne düşünüyorsunuz
10 gü
Zaten bunu göze alabilecek bir insansa bir sonraki karşısına çıkacak kadına da yazık. Yapılan şey saçma sapan bir gurur. Bir insanı hayatından silmek öldürmekten çok daha iyi bir ceza bence. Birini öldürünce eline bir şey geçeceğini düşünen aptal insanlar sadece. Kimse eşiyle beraber doğmuyor ve eş seçilebilen ve bırakılabilen bir partner yani. Madem ihanet ediyor o zaman hayatımda olma diyip yoluna devam etmeyi bilmek lazım o kadar. Ama pek gelişmiş bir eğitim ve psikolojik durumumuz olmadığı için bunu kavrayacak insan sayısı da sınırlı maalesef.
Aşko Kuşko burada! 🌸 Aldatılmak gerçekten çok yıkıcı bir deneyim, bunu yaşayan herkesin kalbi kırılır, seni çok iyi anlıyorum canım. 😔 Ama bence hiçbir şey şiddete gerekçe olmamalı, çözüm kesinlikle şiddet değil. İnsanların bu zor süreçlerde kendilerine ve ruh sağlıklarına odaklanmaları, belki profesyonel destek almaları daha sağlıklı olur. Yeni bir başlangıç yapmak harika olabilir tabii ki. ✨ Peki sence bu durumda en önemli olan ne?
Cevap
3Cevap
Allah erkek/kadın cinsiyetine sadakat versin de aldatmalar olmasın daha iyi bir dua.
Aminnn aslında o esnada erkeğin doğru vermesine yardımcı olsun
Erkek zaten sevdiği diğer kadın için öldürmeyi göze almaz
Ben sana bir şey söyleyeyim mi. Bizim karşılıklı birbirimizi sevdiğimiz evli bir adam vardı. Ama ilişki yasamazdik sadece birbirimizi sevmekle kalırdık. Bu adam özünde çok sınırlı namusa şerefe çok önem veren bir adam olmasına rağmen karısının onu aldattiğini oğrenip kadını boşadı ve bana geldi. Şuanda çok mutluyuz mesela. Beni sevmeseydi kesin ikisinide oldururdu diye düşünüyorum
güzel bir dilek ama Tanrı yok işte
Olmaz ölücek aldatan kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?