Haram gida tuketen biriyle evlenirmisiniz?

biz yurt disinda kaliyoruz, burada nerede ne yiyecegimizi dikkat etmemiz gerekiyor. Helal kesim olmuyor et, tavuk vs. Sevgilim bunlari pek takmiyor aslinda. Ben cok dikkat ederim ve ilerde esimin de onu cocuklarima ogretmesini isterim. Bunun ablasi abisi falan o yonden biraz rahatlar, alkol konusunda, haram gida konusunda. Annesigil ama asla oyle degiller.

sevgilimle ciddi dusunuyoruz, yakinda nisanlanacaz allah izin verirse. Biliyorum benlik bir sey degil, yani bana bir zarari yok. Ama ben ileriyi dusunmem gerekiyor diye dusunuyorum. Ona bunu bir kac defa belirttim. Bana ben ne yaptigimi biliyorum, merak etme ilerde de nerde ne yapacagimi bilirim diyor. Bende dedim umarim genc oldugun icindir bu genislik, ben sadece senin icin uzuluyorum dedim, yani bana kizmasina gerek yok ben bunu soyledigimde.

Bir gun sonra yazmis namaza gidecem diye, normalde de bos oldugunda gider de bayadir gitmiyordu. Yani icinde allah korkusu olduguna seviniyorum ama iste maalesef bu seyler keske olmasa

siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda? Ben uyarimi yaptim, sizce iliskimizde bir sorun olur mu? Yanlis mi yapiyorum?

Haram gida tuketen biriyle evlenirmisiniz?