• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Görücü usulü evlenenler eşi̇ni̇zı̇ sonradan sevi̇yormusunuz?

ayıkolun
ayıkolun Takip Et
Xper 4 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
sorum görücü usulü evlenenlere alışma değilde sevmek aşık olmak durumu oluyormu zamanla? sizce görücü usulü evlenmek iyimidir?
Görücü usulü evlenenler eşi̇ni̇zı̇ sonradan sevi̇yormusunuz?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• YanlızAdammm
    YanlızAdammm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

Bence iyidir ama zamane gençleri böyle görmüyor gerçi bir tarafta haklılar ilk önce hazırlık maçları oynanıyor eğer galip gelirseler kupa maçı yapıyorlar. Ama görücü usulünde büyükler ilk önce kızı soruşturup öğreniyorlar gerçi yine aynı yola çıkıyor. Eğer uyuşmuyorlarsa zaten olmuyor mesela görmeye gittiler kızı erkek tarafı damat beyde gidiyor bir odaya çekilip konuşuyorlar elektrik alırsalar tamam bu iş biraz flört ondan sonra bitir işi eskiden daha baskı varmış. Görmeden evleniyormuşun anca düğün akşamı görüyormuşun önceden görsen bile 5 10 dakika. Şimdi bir onu deneyim ay olmadı bunu deneyim buda olmadı şunada bir bakayım, atlet değiştirir gibi ordan oraya benim başıma çok geldi ben hoşlandığım kızla ilk önce samimiyet kurarım ama belli etmem sevdiğimi biriyle flört halindeydi 3 gün önce ayrıldılar bu gün manita yapmış kız kendine nabayım öyle kızı ani nerede aşk nerede sevgi hepsi yalan dolan.

1
    3 Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

süper yorum dostum helal olsun

Yorumla
    • YanlızAdammm
      YanlızAdammm
      +1 yıl

Eyvallah! :))

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

ciddiyim böyle bir soruya bende buna yakın cevap yazardım ama sen tam noktayı koymuşsun :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SahveMad
    SahveMad Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl

İzledinmi diziyi? Yengeyle aran nasıl oldu?
    Dostum eskilere bakarsak görücü usulü ile evlenenlerin birlikteliği çok uzun sürüyor hatta bitmiyor. Ne kerametse bende merak ettim şimdi :)

1
    38 Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

dostum dizi izlemiyorum valla :) ama bende merak ettim birde sanki bazıları 40 yıldır birbirini tanıyor gibi bir durumları var öteyandan severek evlenenlere bakıyorsun bazıları cok cabuk bitiyor

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

yengeyle arayı düzelttim ama halen biraz kırgın bana :)) diziye bakacam senin verdiğin linki aldım yarın bakacam müsait değildim işler vardı biraz pc başına yeni gectim

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Sonradan alışıyorlar heralde birbirlerine. Birde tabi saygı var. Temel sağlam olunca devamı da sağlam oluyordur diye düşünüyorum.

Yorumla
    • mahidevran90
      mahidevran90
      +1 yıl

Hangi dizi?

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Prison break @mahidevran90

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

valla dostum yaşım 30 +1 korkuyorum evlenmeye ortam çok bozuk yengen iyi ama oda bazen kıllatıyor tam evlilik teklif edecem ota boka tirip atıp soğutuyor evlensende olmuyor evlenmesende

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Yaşın 30 . o zaman dostum demiycem artık. Allah yardımcın olsun nasıl bişey yaşadığını tahmin edemiyorum :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

niye öyle dedin hani dosttuk sattın beni 3 kilo 1 liraya :)

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Benden 9 yaş büyüksün. Dostluğumuz bozuldu demedim :) İsim neydi?

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

ismim murat izmirden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) senin ismin neydi DOSTUM

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Benim Mehmet, seni takipliyim ben Murat abi :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

mehmet çok güzel bir isim m. o kardeşim aramızda 9 yaş var ama seni dostum olarak görüyorum dostluğun yaşı yok arkadaş :)) bu arada bana istediğini sorabilirsin kafana şu an ne takılıyor misal sor kızlar konusunda hediye almada iyi olmasamda diğer durumlarda prof sayılırım :)))

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Bende memnun oldum. Şu anlık kafama takılan bir soru yok. Senin varsa buyur sor :) Bu arada soru gelirse aklıma sorarım onuda söyleyim :D Teşekkürler.

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

tabiki istediğin zaman sorabilirsin benim aklıma takılan bir soru var izledin mi fimleri

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Evet abi. En çok şarkıyı sevdim. Nasıldı hımıhımı hımda hımhım yar vıy vıyda vıy vıy yar, yatsıya kadar bekledim gözlerimi yumdum yar :D ahaha bu şarkıyı indirdim bile abi :D

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

:))) süper dedim sana hele calgı cengi de şarkı arasında diger şarkıya gecişleri nasıl ellerimde cicekler kolunda bilesikler oy sana doyamadım oy oy eminem nedir bu güzellikler :)))

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Valla ona bakmadım abi şimdi yalan olmasın. bir ara onada bakarım. Genelde yabancı film izlerim çünkü Türkler ciddi ve bilim kurgu yapamıyorlar. Ama bu tarz komedi olursa izliyorum. Neyse Murat abi tekrar memnun oldum tanıştığıma. Takipe aldım zaten seni kontağı kaybetmeyiz. Hadi iyi geceler Allaha emanet :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

bende seni alacam 1 dakka :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

tamamdır bende seni takibe aldım başka kimseyi takip etmiyorum zaten sanada iyi geceler kardeşim ALLAH rahatlık versin sonra görüşürüz :)

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Abi yukarıdaki afedersin kaşar ruhlu kız beni engellemiş bişi yazamadım. Bişeyi merak ettim. Hani yazmış ya ''karşı cinse ulaşamazsın, hemen adın çıkar, bir herifle pastanede görülsen''felan gibi.
      Evlendikten sonra neden karşı cinse halen ulaşmak istiyormuş? Aslında bu belli dediğim gibi evlenirim ama her tada bakmakta özgürüm kafasında. Yinede sorsana evlendikten sonra karşı cinse ulaşmasındaki amaç neymiş :D

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Tamam abi görüşürüz gecen hayırlı olsun :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

sen orta actın ben golü yapıştırdım sustu cevap yazmıyor harbiden dilli kaşar :))))))))))

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Aynen öyle oldu :D Neyse abi gittim ben grs :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

görüşürüz kardeşim kendine iyi bak yarın sana soracaklarım var sana güzel bir kız ayarlayayım da böyle kaşarlarla üğraşmayalım

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Tamam tuttum bunu aklımda :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

ne diyor kitapta yerse ömük oynar bülük yemezse ümük nah kalkar bülük :)))

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Eveeettt.. bülük yabancı gelmedi bizim ordada bülük derler bu güzeldi dostum :D
      farklı bülükler istiyor bayan kezban :D

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

zamanın varsa sana birşey anlatacam buğün duydum şaka gibi bir şey
      :)

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Merakla bekliyorum :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

bu gün herzaman yemek yediğim mekana gidip oturdum tabi usta geldi aramız iyi müşteri çok olmayınca sohbet ederiz biraz bana birşey anlattı ayaklarım yere yapıştı bir adam gelmiş gecenlerde yanına içerden yeni cıkmış biri adam buna demişki içerde çok şey duydum ama biri bende şok etkisi yarattı bizim usta sormu ne diye anlatmış cıkmama 6 ay kala adamın biri geldi bizim koguşta her suctan adam vardı ama geneli tecavüzcüler yeni gelen adamın neden geldiğini merak edip soruyorduk ama söylemiyor geciştiriyordu sonra gardiyanlar dosyasını bize vardi adama ayar cekelim diye sucu şu felc olan babasını banyo da yıkarken dürtüyormuş adam düşünsene dostum evlada bak hele tabi bunlar adamı hergün zevk için dövmeye başlamışlar gardiyenlarda müdahale etmiyormuş ben cıktım ama o cıkamaz demiş bizim ustaya dünya insanlar cok acayip dostum evlat olsun büyüt gün gelsin banyoda senle fantazi kurusun adam felç olmazsa biliyorum ne yapardı ama düşünsene o adamın halini psikolojisini

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

La havle vela kuvvet.
      İnsanlık nereye gidiyor? O adam idam edilmeyi hak etmiyor çünkü ona istediğini vermek olur. Onu ormana götürüp kazığa oturtacan. O zavallı adamın psiklojisini düşünemiyorum. Ama dostum şu soruda geçti aklımdan. Bu felç adam zamanında nasıl yaşadı, bunları hak edecek ne yaptı? Çocuklaramı tecavüz ediyordu, milletin namusuna mı göz dikiyordu da bunları yaşadı?
      Çünkü bu anlattıkların insani bişey değil. Tamam okudum üzüldüm ama bu sorularda aklımdan geçmedi değil hani.

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

haklısın dostum ALLAH dağa bakar kar verir oda birşeyler yapmıştır kesin ben bu yönde bakmamıştım belki oda oğlunu böyle yıkıyordu günahımı almayalım ama şimdi aklıma geldi sen söyleyince

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Bende günahını almak istemem. Sadece aklıma geldi :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

onların günahını kimse almak istemez :) şaka bir yana ALLAH kimseye göstermesin bizden uzak olsun böyle şeyler daha önce başka birşey duymuştum hayattan soğutum 3 gün aklımda kaldı onu anlatırsam monitöre kafa atarsın o yüxden anlatmayayım bundan beteri var bunu bil yeter kardeşim ::)

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Onuda bugün dinlerim :) Sabah 7 de kalkıcam 4 saatim kaldı ama hatırlatacam sana bunu anlatırsın :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

tamam anlatırım ama sen istedin diye bak sonra abi bunu anlatmayaydın iyidi deme bak :) iyi geceler kardeşim ALLAH a emanet ol kendine iyi bak

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Sorun yok abi dinlerim. Sende ALLAHA emanet. Eic içinde teşekkür ederim :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

lafı olmaz caktırma :)

Yorumla
  • mynameisred
    mynameisred Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Evlilik gibi çok çok çok önemli bir kararı görücü işine bırakanların aklından şüphe ediyorum.

Evliliğin duvarları sadakatten oluşur. Sevmediğin birine de sadakat gösteremezsin. Bunun tek yolu tutkularının, arzularının ve umutlarının ölmüş olması olur. Yoksa ille kayacak o kalp-beyin-göz.

1
    8 Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

bence yanlış düşünüyorsun eskiden görücü vardı ama göz daha az kayardı kalpte beyinde şimdi daha çok kayıyor dediklerin

Yorumla
    • mynameisred
      mynameisred
      +1 yıl

Göz daha az kayardı değil.

Eskiden iletişim yoktu. Büyük bir baskı altındaydın. Sıkıysa git de otur yabancı bir herifle bir pastaneye.

Yer mi, yemez.

Karşı cinse ulaşamazsın, hemencecik adın çıkar, dışlanırsın.

E, o zamanın toplum kuralları buna göreydi. Görücü usulü ile evlenmek de insanlara koymadı.

Ama bu devirde görücü usulü resmen aptallıktır. İletişim çok kolay çünkü. Misal ben burada yazıyorum... Ne biliyorsun benim kim olduğumu... belki mutsuz bir evlilik yaşayan bir kadınım. Kocam uzakta yazıyorum, birini buluyorum, takılıyorum.

Hiç de imkansız değil. Aksi gibi böyle çok kişi var sitede, evli olan...

Olmuyor işte, bu devirde evlilik kararı için uzun aşamalardan geçmek lazım. Zira sadakati bozmak çok kolay.

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Bence ''sadakat'' kelimesi, sana uzak olup yazınca bile senin üzerinde çirkin gözüken bir kelime.

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

sen evlimisin şimdi diyeceksinki okadar yazıdan buna mı takıldın :) şimdi yazdıkların mantıklı ama bazı kararlar sana uymasada bunu aptallık olarak görmek yanlış olur netiçede herkesin kendi kararı burada görücü usulü evlenen ya da evlenmek üzere olan insanları kırar bu söz çok ayıp ağzına biber sür çabuk :))

Yorumla
    • SahveMad
      SahveMad
      +1 yıl

Bunlar evlenirim ama onlarında tadına bakmak isterim zihniyeti Murat abi ayıkmadınmı :)

Yorumla
    • mynameisred
      mynameisred
      +1 yıl

@sahvemed , ilkokul zekanla yorumlarımın altına bitme.

Haribden çok sinir olurum böyle tiplere.

Okuduğunu anlamadan ve muhattabını tanımadan ortaya atılmak... Bu gereksiz özgüven enreden geliyor anlamış değilim.

Fakat bana yapamazsınız. Şimdi bas git yorumlarımın altından.

Naş!

Yorumla
    • mynameisred
      mynameisred
      +1 yıl

Soran, evli değilim, fakat olabilirdim de...

Ben burada bir şeye dikkat çektim. Anlayan anlamıştır, anlamak istemeyen de kendi bilir. Bana hava güzel, bana hava güneşli.

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

sana dünya toz pembe birgün uyanırsın umarım uykudan ve fikirlerinin insanları incitebileceğini anlarsın bu böyle dünya dötüme minare şeyime tarzı yaşam seni mutlu ediyorsa ozaman yapaçak tek birşey var güle güle sana yolun acık olsunnnnnn

Yorumla
  • zelis34
    zelis34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Sevmeyip te neyapicak mecbur yani evlenirsen görücü usulüyle ömür geçecek ee sevmeye çalışcan :D

0
    4 Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

haklısın bir tarafta ama sevmek başka alışmak başka seninki alışmak olur bence :)

Yorumla
    • zelis34
      zelis34
      +1 yıl

Alışkanlık oluyor evet :)

Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

ama alışmak bile çoğu yapmacık gerçek olmayan sevgiden iyidir :)

Yorumla
    • zelis34
      zelis34
      +1 yıl

Aynen yaa öyle gerçekten çoğu gerçek olmayan yapmacık sevgi :))

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

1

Cevap

• gizlikalsnarkdas
    gizlikalsnarkdas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Insan birini zamanla elbet sever ve alısır. Ilk sevgili olduğun birini sevmiyorsun ki. Hoslaniyorsun. Zamanla birbirinizi tanıyarak konusarak eğlenerek birbirinize vs bağlaniyorsunuz. Emin ol ki görücü usulu olan evliliklerin temeli daha sağlam. Şimdi kızlık bozup boşanr hale geldi millet

1
    1 Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

cok haklısın dostum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Onu tanidikca sogudum igrendim yürutemedik bosandik sonunda

2
    1 Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

üzüldüm görücünün en riskli yanı bu kapalı kutu

Yorumla
  • gizemliimmmmm
    gizemliimmmmm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.

Ask evliligiden iyidir ya saygi sevgi onemlidir

3
    2 Yorumla
    • ayıkolun
      ayıkolun
      +1 yıl

sanki görücü olanlar daha uzun sürüyor gibi yoksa yanılıyormuyum

Yorumla
    • gizemliimmmmm
      gizemliimmmmm
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Görücü usulü evlenenler eşi̇ni̇zı̇ sonradan sevi̇yormusunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Görücü Usulu Evlenir misiniz? 14 cevap verildi
Görücü usulü evlenir misini? 17 cevap verildi
Görücü usulü evlenir misiniz? 46 cevap verildi
Görücü usulü evlenir misiniz? 37 cevap verildi
Görücü usulü evlenir misiniz? 14 cevap verildi
Görücü usulü evlenir misiniz? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨