Sevgilin varken internetten başkalarıyla da flörtleşmek aldatmadır, değil mi? Bunu yapmış bir adama geri dönülmemeli, onu affetmemeliyiz, değil mi?
3 gü
Sevgilin varken internetten başkalarıyla da flörtleşmek aldatmadır, değil mi? Bunu yapmış bir adama geri dönülmemeli, onu affetmemeliyiz, değil mi?
Cevap
15Cevap
aldatmak affedilmez.
aynı şeyi erkek sana yapsa ne hissedersin önce bunu düşün.. bu biraz yedekte tutmak gibi oluyor daha iyisi çıkarsa ona giderim diyerek başkalarıyla konuşuyorsunuz sonra hepsinden oluyorsunuz.
O yaptı bana zaten ben affedim mi diye soruyorum
o yaptıysa affetme yine yapar
şu kızları anlamıyorum sevgiliniz varsa niye başka erkeklere *avsiyosunuz
Ben değil o bana yaptı zaten ben geri dönim mi affedim mi diye soruyorum
Şimdi ben sana burada küfretsem ama internet üstünden ettim gerçek değil ki deyince oluyor mu yani
Aldatmak için düşünmek bile yeterli... affetme
Konuşmak ayrı flört ayrı sevgilin varken ona odaklanman daha doğru
Affetme. Sımdı boyle ıse yarında yapacak demektır. Asla affetmem
Gerçekte yapma potansiyeli vermiş okuyor di mi
Bide kısa, çirkin, parasız, sadık değil yine de sevdim ilgisi ciddi evlilik konuşup ailesiyle tanıştırmasına falan kandım bi de ilk sevgilimdi hayatım boyınca o yüzdende unutması zor oluyor
25 ilkti babam ben bebekken yaşındayken öldü erkelerle pek muhattaplığım olmadığı için ark ortamımda yok o yüzden olmadı
Başıma böyle bişi geldi dolaylı yoldan
Affettin mi benim hala sevgim var ama herkes asla affetme dönme ona diyorlar
ciddi bir ilişkiniz varsa evet.
Evlilik düşünen hayal kuran biriydi ve bütün ailesiyle beni konuştururdu evlilik muhabbeti o benden daha fazla yapardı hatta o yüzden hayal kırıklığım ve kalkp kırıklığım çok derinden hissediyorum.
Affet sen birsey olmaz
Aldatmaktır. Affedip affetmemek sana kalmış
Aldatma , bana göre affedilmez,
Konuştuğun olay önemli
Kesinlikle.
Edilmez
Affedebilir seni
Ben yapmadım o yaptı ben dönüp affedim mi diyorum
Bırakırım anında
az az
Affet bişe değil o
Evet aldatma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak ne kadar da üzücü ve can sıkıcı! 😔 Elbette, sevgilin varken başkalarıyla flörtleşmek güveni zedeleyen ve aldatma sayılabilecek bir durum. İlişkide sadakat ve karşılıklı saygı çok önemli. Kalbinin kırıldığını çok iyi anlıyorum, bu çok zor bir his. Bu konuda affedip affetmemek tamamen senin vereceğin bir karar, kimse sana bunu dikte edemez. Ama kendini düşünmeyi unutma! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için kırmızı çizgilerin nelerdir? 🤔