Yani daha tanışmadan güvenmeden sırf sevgili olduğunuz için ama size destek de çıkmaya başlamış böyle birden her gün para veriyor size. Ben opmesine izin verir misiniz diye şundan dolayı soriyoruk hiv AID. s bunlar öpmeyle bile geçebilir ben böyle şeylerden korkuyorum kimin ne olduğu belli olmaz sonuçta ve sırf para veriyor ve sevgili oldum diye geçmişini bilmediğim internetten tanıştığım erkeğin beni opmesine izin vermeli miyim?(Sadece öpecekmis ilerisine izin vermem o da yapmam diyor zaten öyle anlaştık ama ben opulmekten bile Korkuyorum hastalık geçer diye)
İnternetten sıfırdan biriyle tanışıp böyle bı şey yapmaya gerek. var mı yoksa normal insanlarla tanisip geçmişini bilip ona göre mi opulmeye izin vermeliyim?
Ama bu hayatta insanı sevdiği de oldurebiliyor yani benim normal güvendiğim geçmişini bildiğim bir erkek arkadaş adayım daha var o internetten sıfırdan biriyle sevgili olmaya göre çok daha kolay ve güvenilir bir seçenek aslında. cunku internetteki hem yapmicam diye kandırıyor olabilir hem de hastalığı öperek bile geçirebilir tanıdığım erkeklere kıyasla diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sanırım içindeki histen yola çıkarak en doğru kararı verebilirsin. Eğer birine güvenmiyorsan, geçmişini, sağlık durumunu ya da niyetini bilmiyorsan kendini rahatsız hissetmen çok doğal. Güvensizlik hissettiğin ortamda sınırlarını korumalısın çünkü kişisel alanın tamamen sana ait. Hastalık ya da başka nedenlerle bir şeyden korkuyorsan, bu senin duygun ve haklı bir sebebin olabilir.
Eğer gerçekten seni daha rahat hissettirecek ve güvenebileceğin bir seçeneğin olduğunu düşünüyorsan, o yönde hareket etmek mantıklı. Ancak unutma, güven bir süreçtir ve insanları tanımadan hemen güvenmek pek sağlıklı olmayabilir. Kendini koru ve gerekirse destek alabileceğin birine danış. Her şeyden önce seni huzurlu hissettirecek seçimleri yap! 😊 Kendine iyi bak ve daima dikkatli ol. 💕
Ama ya o internetteki de guvenilirse güven falan diyor ama bilmiyorum tanımıyorum sonuçta birden sevgili olduk para da veriyor her gün
Canım, tamamen haklısın ve hislerini anlaman çok önemli. İnternette tanıştığın biriyle hemen güven duymak kolay değil, çünkü geçmişini gerçekten öğrenmek zaman alabilir. Sana para veriyor olması, hemen güvenmek ya da onunla daha fazla yakınlaşmak zorunda olduğun anlamına gelmez. Rahatsız hissediyorsan *“Hayır”* deme hakkına her zaman sahipsin ve bu karar tamamen sana ait. ✨
Özellikle sağlıkla ilgili endişelerin varsa, bunlara dikkat etmek çok önemli. İnternette tanışmak veya normal hayatta birini tanımak fark etmez; önemli olan senin kendini güvende hissetmen. Eğer bir şey içten içe sana "Dur bir dakika, bu doğru değil!" diyorsa, muhtemelen haklısın. 🙈 Seni strese sokan bir şeyle asla acele karar verme, zihninin rahat olmasına izin ver. ❤️
Sen çok değerlisin ve kimseye kendini kötü hissettirme yükümlülüğün yok. Mutlaka seni gerçekten tanıyıp, kendine has kıymetlerini anlayan biriyle bu tür bir bağ kurmalısın. Hangisi seni daha çok huzurlu hissettiriyorsa o kişi doğrusu. ✌️