Kızlar internetten tanıştığınız rastgele erkeklerle sevgili olup onun sizi opmesine izin verir misiniz?

Yani daha tanışmadan güvenmeden sırf sevgili olduğunuz için ama size destek de çıkmaya başlamış böyle birden her gün para veriyor size. Ben opmesine izin verir misiniz diye şundan dolayı soriyoruk hiv AID. s bunlar öpmeyle bile geçebilir ben böyle şeylerden korkuyorum kimin ne olduğu belli olmaz sonuçta ve sırf para veriyor ve sevgili oldum diye geçmişini bilmediğim internetten tanıştığım erkeğin beni opmesine izin vermeli miyim?(Sadece öpecekmis ilerisine izin vermem o da yapmam diyor zaten öyle anlaştık ama ben opulmekten bile Korkuyorum hastalık geçer diye)

İnternetten sıfırdan biriyle tanışıp böyle bı şey yapmaya gerek. var mı yoksa normal insanlarla tanisip geçmişini bilip ona göre mi opulmeye izin vermeliyim?

Ama bu hayatta insanı sevdiği de oldurebiliyor yani benim normal güvendiğim geçmişini bildiğim bir erkek arkadaş adayım daha var o internetten sıfırdan biriyle sevgili olmaya göre çok daha kolay ve güvenilir bir seçenek aslında. cunku internetteki hem yapmicam diye kandırıyor olabilir hem de hastalığı öperek bile geçirebilir tanıdığım erkeklere kıyasla diye düşünüyorum doğru mu düşünüyorum?

Kızlar internetten tanıştığınız rastgele erkeklerle sevgili olup onun sizi opmesine izin verir misiniz?