Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Tam bir kuralı olmamakla beraber ilişkinim dinamiğine göre belirleniyor bu durum bence. Bazılarına göre kati bir aldatma olarak görülürken bazıları konuşmaların içeriğine bakıyor. Nereden baktığınıza ve eşiğinize bağlı olarak değişir bu durum. İşin bana göresini sorarsanız bana göre aldatma sayılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anne babanız sanaldan karşı cinslerle öylesine sohbet ediyor mu? Kaç anne baba yapıyor? Yaparsa aldatıyor mu acaba deniliyor ya hani mesela? Bu ne biçim soru tabii ki aldatma o da.
02 Yorumla- 1 yıl
Aldatma saymayanlar da var yorumlara bakınca
- 1 yıl
Ne biçim bir zihniyette olduğunu sormakla onların başlarsan daha doğru yaklaşım olur.
1 yılAldatma zihinde başlar, ilk fırsatta eyleme döner. Nerede ne zaman kiminle olduğu mühim değil. Aldatma aldatmadır.
00 Yorumla
1 yılBuna evet ya da hayir derken size yapildigini dusunun ve eger zoruma gitmezdi diyorsaniz o zaman hayir diyin.
03 Yorumla- 1 yıl
Bunu aldatma saymayan kişilere de
- 1 yıl
Micro aldatma dedikleri sey bu ama sonucta aldatma.
- 1 yıl
Microsu nasıl oluyor 🤷♀️🙄
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, işte asıl merak edilen konu! 😊 Sanal da olsa birine "mavi boncuk" dağıtmak, bağ kurmak ya da flörtleşmek bence duygusal bir aldatmanın kapısını aralar gibi ya... Çünkü aldatma sadece fiziksel değil, işin duygusal boyutu var. 🤨
Tabii herkesin sınırı farklı, romantik ya da duygusal olarak neleri kabul ettiği değişiyor. Peki bu konuda sevgilinin bir hareketini yakalasan, anında yüzleşir misin yoksa önce içinden mi çözmeye çalışırsın? 😏00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,1b cevap paylaştı.
u 1 yılDuygusal aldatma olur bu ve daha ağırdır fiziksel olanından.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evet sayılır, ihanettir!00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,8b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatmadır evet
00 Yorumla
1 yılKesinlikle sanal flörtlerde aldatma sayılır. Bir ilişki içinde olan bir kişinin başka biriyle duygusal veya romantik bir bağ kurması güveni sarsar ve sadakatsizlik olarak değerlendirilir. Sanal flörtler gizli kalabilir ama bu durum aldatmanın ciddiyetini azaltmaz. İlişkideki sınırlar ve sadakat her zaman önemlidir. Eğer bir kişi başka biriyle flört ediyorsa bu durumu partnerine açıkça belirtmesi gerekir. Duygusal bir bağ kurmak bile aldatma olarak kabul edilebilir çünkü bu durum partnerin hislerini hiçe sayar. Sonuç olarak sanal flörtler de gerçek hayattaki aldatma kadar ciddi sonuçlar doğurabilir.
10 Yorumla
1 yıl
Sanal flörtler, bazı insanlar için aldatma olarak değerlendirilebilirken, diğerleri için bu durum farklılık gösterebilir. Genel olarak, bir ilişkide sadakat ve güven en önemli unsurlardır. Eğer bir kişi, partnerinin haberi olmadan başka biriyle duygusal veya romantik bir bağ kuruyorsa, bu birçok kişi tarafından aldatma olarak kabul edilebilir.
Ancak, bu durum kişiden kişiye değişir. Bazı insanlar sanal flörtü daha hafif bir şey olarak görebilirken, bazıları için bu durum ciddi bir ihanet anlamına gelebilir.🎀10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sayılır eğer ondan yeşil ışık alsaydı bu tensel fiziksel de olma ihtimali çoook yüksek kaldı ki hiç bir şey olmasa bile bu onun sadık olmadığını arayışta olduğunu gozunun dısarda olduğunu gösterir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
s 1 yılBaşkasını arzulamak bile aldatmaktır ki bu ohooo. Bunu aldatma saymayanlar sevgilisi yapınca ne yapacaklar önemli kısım o
110 Yorumla- 1 yıl
Sanaldan sevgili olmaz diyenler nedense sanal aldatmayı aldatmadan sayıyor. Kahkaha atasım geliyor resmen. 😂😂
- 1 yıl
Sanaldan sevgili olmaz denmesinin sebebi sağlıklı bir ilişki olmaması. Eh ilişkisi olan herkes sanaldan önüne gelenle konuşsun öyleyse ne güzel hayat
- 1 yıl
Günlük hayattaki ilişkileri de görüyoruz
- 1 yıl
Boşanan bir çoğunluk var
- 1 yıl
Senin sanal ilişkiyi savunduğunu biliyorum yorumlarından :)
- 1 yıl
Sanaldakiler de insan yani. Hepimiz sosyal medya kullanıyoruz. O zaman herkes biraz yanlış sonucu ortaya çıkıyor.
- 1 yıl
Benim bahsettiğim çok ayrı bir mevzu. Sanaldaki ilişki değildir demiyorum elbette ancak sanaldaki ilişkilerin ciddi bir kısmı sağlıksız. Ha bir süre sonra reele dönerse tamam ama 2 yıl 3 yıl sadece sanaldan olan ilişki mantık dışı
- 1 yıl
Günlük hayatta da o kadar uzun ilişkiler sağlıksız ki. Bir insanın elinde işi varsa ve askerliğini de yaptıysa bir kızı o kadar oyalamasının mantığı yok.
- 1 yıl
Sonra çoğunlukla kopuyor o ilişki. Eski insanlar diyeni “ Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.”
- 1 yıl
Her ilişkinin farklı dinamikleri var evet ama şartlar uygunsa evet reelde de 2 yıldan uzun olması saçmalık
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSayılır, düşünce 💭 olarak bakmak 👀 aldatmaya girer. Gözüne, eline, diline sahip olmalı kadın ve erkek dediğin. 🌾🌺
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle 🌹🪷
- 1 yıl
❤🌾
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılEvliyken yaptığın bütün flörtler aldatmadir. Bekarsan o başka.
27 Yorumla- 1 yıl
Sevgilisi varken neden değil
- 1 yıl
Çünkü başkasına giden adam veya kadın seni istemiyordur seninle bir hayat seninle bir gelecek istemiyordur seçimini başkasından yana yapmıştır.
- 1 yıl
Evliyken fark eden ne? Hâlâ anlamadım. Evlenince diğer günler yok mu olmuş oluyor?
- 1 yıl
Evlilik demek sadakat yemini etmek demek, hayatımda sadece sen olacaksin demek, seni seçtim demek. Senle bir ömre varım demek, sana hiç yanlış yapmayacağım demek. Birlikte hayatımı geçireceğim kişi sensin demek.
- 1 yıl
Sevgililik de evliliğin temelini oluşturuyor. Sevgili iken aldatan evliyken rahat durur mu?
- 1 yıl
Sevgiliyken başkasına giden biriyle evleneceğini düşünmen akıllıca mi
- 1 yıl
Ben düşünmediğim için soruyorum. Onun için diyorum nasıl sadece evliysen aldatma oluyor da evlilik dışı olunca aldatma olmuyor diye.
Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Kesinlikle sayılır..! Her türlü iletişim aldatmadır. Aldatma demeyen kendi pisliğini örtmeye çalışıyordur muhtemelen. Ama dün yedikleri hurmalar, gün gelir onları tırmalar unutmasın kimse
00 Yorumla
1 yılYani sevdiğin kişiyle konuşmayı başka kişiyle flörtleşip konuşuyorsan demek ki sevgilin sana yetmiyordur daha fazla karaktersizlik yapmayıp sevgilinden ayrılman lazım ayran gönüllüysen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılReel aldatmanın ilk adımı sanal aldatmadır. Benim için tamamen aldatmadır.
10 Yorumla Aldatma kafada başlar sözlere döküldüyse artık fiziksel bir gerekçe kalmamıştır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAdı flört olan, diğerinden gizlice yapılan her şey, aldatmadır, yalandır, gizli iş çevirmektir, güven sarsıcıdır ve hatta bitme sebebidir.)
00 Yorumla
1 yılmavi boncuk ne demek
ek olarak evet aldatma sayılır
01 Yorumla- 1 yıl
Mavi renk umut demekse umut vermek
1 yılsevgilinin yapmasını istemeyip senin yaptığın her şey aldatmadır..
ben de çok kıvırmaya çalıştım sağdan soldan da, yoki bunun oluru bu
00 Yorumla
1 yılEvli olsaydım burada olmazdım. Kesinlikle hayatımdaki insana saygısızlık etmek istemezdim. Ama başkaları için yorum yapamicam 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet sayılır ne alaka hayatında biri varken biri ile sanal flört edesin ki
03 Yorumla- 1 yıl
Biz boşuna demiyor burada her şekilde aldatma olur
- 1 yıl
Senin gibi düşünmeyenler de var. Güncelleme kısmım onlara.
- 1 yıl
Evet öyle onların maalesef kalbi kör olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılOlur tabi, sanki sadece fiziksel bir olay da sevgi. Gayet de aldatmak
10 Yorumla
1 yılTabii ki sayılır. Sanaldaki de insan neticede. Onun da duyguları var.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Sayılır. Kendi açından düşün o böyle birileriyle konuşsa rahatsız olmaz mısın?
00 Yorumla
1 yılher şey zaten yazmayla ya da konuşmayla başlamıyor mu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Tabii ki sayılır ve normal olarak kabul edilmemeli.
00 Yorumla
1 yılEğer partnerine açık olmayıp başkasıyla bağ kuruyorsan, bu kesinlikle aldatma sayılır.
00 YorumlaSayılır, kötü gözle bakması bile aldatmadır, konuşma mı olmayacak?
00 Yorumla
1 yılBir kere eşine veya sevgiline ayıracağın zamanı oraya ayırma düşüncesi bile aldatma sayılır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAldatma sayilir
Hayatimda birisi varken sanaldan kimseyle samimi muhatap olmam00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer hayatında birisi varsa kalbinde birisi varsa zihninde birisi varsa aklının zihinde kalbini başka kimse Meşgul etmemeli
00 Yorumlabunu tartışmaya açmak bile saçma. aldatmanın babasıdır. reelde yaşamışsın flört, sanalda yaşamışsın sayılır mı? Hocam duygu var mı duygu?
11 Yorumla- 1 yıl
Aksini düşünen ben değilim dediğinin aynısını düşünüyorum ama yorumlarda aldatma saymayan da var yani
Sayılır hatta iş sanalda kalmaz ileri de gider evli sevgililerim olmuştu hepsiyle sanalda kalmadı tabi
00 YorumlaHerhalde sayılır yani 🙄
00 Yorumlaevet sayılır, sanal ilişki oluyor da neden sanal aldatma sayılmıyor
01 Yorumla- 1 yıl
Sanalı ilişkiden saymayan kadınlar da var. İşin garip yanı böyle bir durumu ama aldatma sayıyorlar. Resmen kendileri ile çelişiyorlar.
1 yılÇok safsınız sanaldaki ilişkiyi reele dökebilir miyim diye bakuyor zaten o kişi
00 YorumlaSayılır mı ne bu nasıl soru aldatmak zaten
01 Yorumla- 1 yıl
Saymayan kesim de var 😂😂
Ne konuşulduğuna göre değişir
08 Yorumla- 1 yıl
Flört diyorum.
- 1 yıl
Sevgiliyken fark eden ne imza farkı mı
- 1 yıl
E bir boşanma davası açsa yarın eş de yabancı olabilir. Sevgili nedir? Karşı tarafı tanımak için geçen süreç değil mi? O yola neden çıkıyorsunuz?
- 1 yıl
Sevgiliyken başkasıyla flört eden evliyken neden etmesin? Bunlar karakter meselesi.
- 1 yıl
Onun için evli veya sevgili fark etmez. Ne demişler? Can çıkar huy çıkmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılHayır sexting artık normal çünkü ihtiyaç
05 Yorumla- 1 yıl
O zaman ileride karın elin adamları ile sexting yaparsa sorun olmaz
- 1 yıl
Ben evlenmiyorum
- 1 yıl
Hayat bu yaşayıp görürüz 😂karın olmazsa sevgilin yapar inşallah neticede aldatma değil ihtiyaç
- 1 yıl
Ben vur geç ci yim kimseyle bir geceden fazla düşünmüyorum
- 1 yıl
Hıhı
- Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.
1 yılEvet sayılıyor
11 Yorumla- 1 yıl
T. ak!! Pp __ attar misinn lütfen
1 yılsayılır tabi ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEvet sadakatsizlik bence
00 Yorumla
1 yılHerşeyin başı niyet samimiyet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAldatma tabi ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılSayılır seversen başkasını gözün gormucek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılBencede sayılır işine gelmeyen saymaz tabi
00 Yorumla
1 yılSayılır tabi ki
00 Yorumla
1 yılAldatma zaten ruhen aldatıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılSayılır tabi ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılbende de bu konuda huzursuzluk oluyor
00 Yorumla Sayılır neticede zaman geçiyor insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAldatma sayılır kesinlikle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doğru değil kesinlikle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYani evet durma göre sayılır
00 Yorumla
1 yılHe aldatma sayılır
00 Yorumla
1 yılSayılmaz temas yok sonuçta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sayılmaz. Ten tene değmiyor neticede.🙃😃👍
031 Yorumla- 1 yıl
Duygusal aldatma diye bir şey var
- 1 yıl
Aynı şey değil. O beğenme , ben flört diyorum.
- 1 yıl
😂😂😂😂Sanki hiç sizde sevgilisi varken karşı cinsin saçını beğenen yok (!) 😂😂😂😂
- 1 yıl
Siz sanki çok sütten çıkma ak kaşıksınız. 😂😂
- 1 yıl
😂😂Hahahaha Hani bize güven olmuyordu? Sevgilin varken neden elin kızına bakıyorsun? Baktın baktın niye beğeniyorsun?
- 1 yıl
Yaşım doğru
- 1 yıl
O güzel bakmak olmasın 😂
- 1 yıl
Ben edebiyat öğretmeni olmayayım sakın 😅😅
- 1 yıl
Onun için mi çoğu sayılır yazmış? 😂😂
- 1 yıl
Üçü de aynı görüşte ama o nasıl olacak? Git de bir gözlerini tedavi ettir. Üç kişi de tek bir kişi değilse çokluk oluşturur. Ki bu şimdilik yorum yapan kız sayısı. Soru süper seçildi. Birazdan damlarlar soruya daha çok kişi.😂😂
- 1 yıl
7 olmuş ahahaha
- 1 yıl
Hahahaha ilk başta erkeklerin de yorumu yedi yüz değildi
- 1 yıl
Rüyanda mı 😂😂
- 1 yıl
Çok gördük bunları 😂😂
- 1 yıl
Sitede 😂😂
- 1 yıl
Aç kalmam ama verilen sözün tutuklamasını yani yalancılığı da unutmam. Çok şükür ki balık hafızalı değilim.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılAldanmanin türlü halı vardır evet sayılır.
00 Yorumla
1 yılsayılmaz sanal seks
05 Yorumla- 1 yıl
Seks mi demişim? Düzgün oku.
- 1 yıl
Seks dahi olsa sanal sonuçta
- 1 yıl
Aklını cinsellikle mi bozdun
- 1 yıl
Cevabı aldım 😂😂gayet bozmuşsun
- 1 yıl
Sana ne
Sence de günümüzde bu tür şeyler normal değil mi?
04 Yorumla- 1 yıl
Olmamalı
- 1 yıl
Var ben varım çevremde de örnekleri var
1 yılSayılır
10 Yorumla
1 yılSayılır...
10 Yorumla
1 yılSayılır tabi ki
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!