Bende bir sorun olabilir mi, dengim olmayanlara duyduğum bu ilginin ne gibi bir açıklaması olabilir?
18 gü
Bende bir sorun olabilir mi, dengim olmayanlara duyduğum bu ilginin ne gibi bir açıklaması olabilir?
Cevap
13Cevap
İnsanların hayatlarına giren kişiler kendi sosyo-kültürel yapılarına yakın aynı çevre ve topluluk içinden olur.
Yanlış yerlerde, yanlış kişilerle tanışmışsın. Başkalarına da fırsat ver. 😉
Aile ortamını daha çok sakinlik ile mi tanımlarsın kaosla mı?
Kaos
Bu yüzden sakin beyefendi kişiler sende heyecan uyandırmıyor olabilir ve aksine b*arzolara çekiliyorsundur. Tanıdık olan hissi kim uyandırırsa ona çekiliyorsun.
Aksine sakın beyefendi kişiler kriterin ama bu bahsettiğim erkekler benim peşimden koşmuştu ve kendilerini sevdirmeyi başarmışlardı. Efendi erkekler de bu yok işte onlar zamanla seviyorlar bende adjm atan biri olmadığım için oyleleriyle sevgili oldum.
Kriterin olması bir şey değiştirmiyor, kriterin olmayanlara çekiliyorsun sonuçta. Sevdirmeyi nasıl başarıyorlar örneğin?
Hep başlarda böyle ilgiye boğma iltifatlar zaman ayırmalar hani dersin benim için ölüp bitiyor öyle şeyler.
İşte normalde bunlara kapılmaman lazım
Bende haliyle etkileniyordum. yoksa öyle kişilere ilgi duymuyorum hatta başta nasıl insanlar olduklarını gördüğüm için tersliyordum
.
O ilgilerin doğru ilgi olmadığını kabul etmen gerekiyor yoksa hep benzer şeyleri yaşarsın
Gereken dersi aldım zaten karakteri bozuk rezil insanlar çıktılar. İlk haftadan seni seviyorum diyen kişilerin sevgisi nasıl gerçek olabilirdi zaten.
Aynen öyle
paraları çoktur aksini dersende akıllı değilsin kültürde yok
Erkek düşkünü olduğun için Nazife
Hahahaha mk malı benim sadece 2 tane sevgilim oldu biliyor musun
Kardeş sen ilk önce konuşmayı öğren olur mu varoş mk
He
Muhtemelen babanla alakalı bir durum
Nasıl
Vaktin var mı kısa bir sohbet için
Çoğu kadın onları çekici buluyorsunuz
Senın secimler sıkıntılı
Davul bile dengi dengine
Onlarla sevgili oluyorsan sıkıntılı olan sensin
Neden boyle
Kurma sendew
Seçici ol derim
Direk diyim malsin😁
üstün olmak bence hoşuna gidiyor
narsistsin
Narsistlikle ne ilgisi var
kendinle aynı seviyede birilerini seçmiyorsun çünkü bu egonu zedeler kendini daha yüksek görmen lazım o kültür güzellik ve zekanın sende olduğunu hissetmen lazım sana hak veriyorum aynı şeyleri yaşıyoruz
Ya bununla bir alakası yok şöyle oluyor hep peşimden baya koşuyorlar kendilerini sevdirmek için sonra ben sevince üzüyorlar yoksa benim ilgi duyduğum yok
madem ilgi duymuyorsun seni nasıl tavlayabiliyor bu peşinde koşan erkekler?
uzaktan çoğu zaman sahip olmadığın ilgi çekici bir şey çok fazla cazip gelir insana sahip olunca sihir bozuluyor
sana bir şey diyen mi var akılsızım
sana hitaben
Evet hatta tersliyorum baya demedigim laf kalmıyor ilk başta fark ediyorum çünkü serseri olduklarını ama kendilerini sevdirmeye çalışıyorlar ve cidden de başarmışlardı 2 tane sevgilim oldu ikisindede böyle oldu.
ya neden fırsat veriyorsun ki sen de engelle gitsin hirtlar
Zatwn bundan sonra yapacağım şey o olacak
Süründürmeyi isteyecek kadar boş vaktim yok kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen çok doğal ama sakın kendini suçlama! 💕 Bazen ilişkilerde kendimizi bambaşka insanlara çekilirken bulabiliyoruz, bu tamamen bir keşif süreci aslında. Belki de senin o farklı enerjilere olan merakın, ya da o insanlarda seni şaşırtan bir yan mı var? 🤔 Önemli olan senin ne hissettiğin ve ne istediğin. Sence bu durum sana ne katıyor? Hadi konuşalım! 🥰