Çirkin sayılmam ama neden benimlede evlenmek isteyen gerçekten biri çıkmıyor konuştuklarım sadece dertleşiyor sonra flörte bağlıyor sonra evlilik düşün dediklerini dile getiriyor.
Neden ama
Çirkin sayılmam ama neden benimlede evlenmek isteyen gerçekten biri çıkmıyor konuştuklarım sadece dertleşiyor sonra flörte bağlıyor sonra evlilik düşün dediklerini dile getiriyor.
Neden ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
cirkin sandiklarin senden daha karakterli demekki kansk
Keşke öyle olsa
Kime neye göre çirkin. Böyle düşündüğün sürece evlenemicen sanırım. Güzellik görecelidir.
Çünkü resim atınca beğenip sohbete devam ediyorlr
Evlenmek çok zormuş ya bende bulamıyorum evde kaldım
Yani bulduklarimizda ciddi düşünmüyor millete balık gibi dusuyolar😂
Erkekler evlilikten korkar
Daha 2 gün evvel arkadaşı evlendi hic mi özenmedi
Neden özensin
Yani bak millet evleniyor diye özenebilirdi
Özgürlüğüne düşkün olanlar özenmez. Aksine evlenen adama acır
Sahiden mi acırmı 😂
Evet acır. Evliliği isteyen özenir. Zaten isteyen kişinin de özenip özenmemesi önemli değil
Anladım
Anladığından eminim ama pekiştirme amaçlı yazılanları tekrar oku. İyice pekiştir
Bence gerek yok bunun niyeti zaman geçirmek sonra annesinin bulduğu bir kızla evlenmek zaten bende pek ciddi dusunemiyodum onunla çünkü çok yabancıydı ve daha önce iflas falan etmislerdi yani evlendikten sonra kapıya dayanan borç isteyen adamlarla uğraşmak istemez kimse
Sende annesine arkadaşlık isteği at. Kanka ol. Annesi seni bulmuş olur. Nasıl fikir. Borcu da düşünme. Borç yiğidin kamçısıdır
boş ver zaten dediğim gibi 50 binde kredi borcu vardi
Eeee o zaman neden benimle evlenmio diye ağlıon
Ne ağlaması hem öylemi soru
Biryerlerden ofsayta düşüyorsundur.
Bi iki defa yanlışmi anladim bilmiyorum fesatmi düşündüm artık ona kızdım dun de bir resim attı ama yani uzanmis pantolonlu resmen kemer kismin üstüne kadar resim çekmiş atiyo yoruldum diye ama öyle mi atılır resim çok kızdım nedense ikinci gün de olumsuz olmaya başladı
Sende haklısındır. Herkes haklı kendince.
Neyse en azından başında belli etmesi kendini iyi oldu
Evet haklısın.
Demek ki sen de başka bir şey var
Ne gibi doğru biriyim kapaliyim ideal evlenilecek kız işte
Buradan belli olmuyor canım kapalısın Çünkü burada
Burdan bahsetmiyorum sonuçta konuştuğum insan anlıyor az cok