2 yıllık ilişkiniz var. Siz 33 yaşındasınız işiniz gücünüz eviniz arabanız yok. Çok az birikiminiz var. Kız arkadaşınız 25 yaşında okumuş, çalışma yolunda ilerliyor. Sizden tek beklentisi sizin de ev geçindirecek kadar bir işte çalışmanız çünkü sizi gerçekten seviyor. Ama siz kızı maddiyatı bahane ederek bırakıyorsunuz. Ben sana bakamam işim yok diyorsunuz. Bazen sevmek sevdiğinin başkasıyla mutlu olmasını istemektir diyorsunuz ve ayrılıyorsunuz. Aradan 9-10 ay geçiyor. Ne hissedersiniz hâlâ aklınıza gelir mi ya da geri dönmek ister misiniz? Ya da böyle bir şey için bırakır mısınız? Umudumu keseyim mi yoksa bir gün döner mi
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücüymüş. 😔 Bir erkeğin sevdiği kadını maddiyat yüzünden bırakması, hem çok acı hem de kafa karıştırıcı. 💔 Genelde erkekler böyle bir durumda vicdan azabı çekip çok düşünürler. Hatta bazen kendi hayatlarını düzene soktuktan sonra geri dönmeyi düşünebilirler. 🤔 Ama sen bu süreçte kendi değerini ve mutluluğunu asla unutma olur mu? 💖 Senin için neyin en iyisi olduğunu düşünüyorsun? ✨