Daha iyisini bulunca sevgiliyi terk etmenin iyi ya da kötü bir davranış olduğu kişiye göre tartışılır. Misal sevgilinizle haftada 5 kere ayrılıyorsanız, birbirinizi sürekli üzüyor ve birbirinize hiç uygun değilseniz, o anda karşınıza çıkan ve tam anlamıyla kafa denginiz olan biriyle karşılıklı boş olmadığınızı farkettiğinizde, sevgiliden ayrılmaktır çare hem senin, hem onun mutluluğu için. :)#beyazorkidem😘
Daha iyisini bulunca sevgilinizi terk eder misiniz?
En iyisinin kendi yanındaki olduğunu bilmeyen zaten sevmesin arkadaş.. insan sevdiğinden başka herkese kör, sağır, dilsiz olmalı.. inanıyorum ki daha iyisi için terk eden daha iyisi için terk edilir :)
Açıklaman mantıklı. Önemli bir gerekçe varsa birlikte olmanın da bir anlamı kalmıyor. Böyle bir durum oluşursa da; medenice, insan gibi çiftler durumu birbirine izah edip ayrılmalı.. Hiiiiç kavgaya, gürültüye, Aşk acısına, birbirine engel olmaya, kıskançlığa gerek yok..
Daha iyisi her zaman vardır. Maymun iştahlı olmak yerine, tek bir kişiye sadık olmak gerekir. Aşk öyle bir şey ki, karşındaki insanı zaten dünyanın en güzel canlısı yapıyor gözünde. Başkasına istesen de bakamıyorsun. O nedenle tabiki terk etmem.
Verdiğiniz misal çok hoşuma gitti haftada 5 kez ayrılıyorsanız demişsin çok hoşuma gitti zaten hafta yedi gün mümkünse bu iş olmasın bana daimi biri lazım Ve cinselliğe önem veren onunla mutlu olan bir partnerle Uzun süren bir ilişkim olsun🍀
Ben başkasıyla mutlu olmaya çalışmam karşımdakini beni mutlu etme makinesi olarak görmem. Mutluluğu kendimde buldum bundan dolayı zaten sevgiliye gerek duymuyorum fakat hayatmdaki doğru kişiyi belki olur ya bulursam zaten aşkımız her şeyin üstesinden gelecektir. Eğer gelmiyorsa o aşkı sorgularım eğer aklıma başka biriyle olma fikri geliyorsa kendimi sorgularm bu adama gerçekten aşık mıyım diye. Eğer çıkar sağlamak ve gözünüzü şenlendirmek için birisiyle sevgili olan birisiyseniz karakteriniz bu kadar el veriyorsa yenisini bulup gidin ikiniz de boşuna yorulmayın. Ha şöyle de olabilir belki de doğru kişi sandığım beni yanılttı ve ondan ümidi kestim onunla olma fikrinden vazgeçtim. Ve hayat sürpriz bir şekilde karşıma öyle birini çıkarmıştır ki bu sefer eminimdir doğru bir aşka sahip olduğumdan, birbirimizi onarmışız ve aşka inandırmışızdır. Ama 'daha iyisi' olduğu için değil gerçekten aşık olduğum içindir (':
Pratikte, kimse hemen ayrilmaz ama onunla aldatir, devam etmek isterse de bir ariza cikarir ayrilir. Teoride ise tabiki terketmeyiz ask sadakat vs vs. Gel gor ki ben yuzlerce kadin taniyipta bir tanesi bile esimden daha iyi gibi gelmeyince duna aydim. Anlam yukluyoruz en begendigimize ve bu anlami yikmadikca artik o mertebeye kimse cikamiyor. Baskasina herhangi olan sana essiz geliyor.
Güzellik, zeka, nezaket, artık aklınıza gelebilecek her türlü meziyeti daha fazla kendisinde barındıran biri her zaman bulunur. Ama sizi sevdiğiniz kişiye bağlayan temel bağlar muhabbet ve sadakattir. Bu bağlar kopmaz.
Bu kafada olan bir insan ile sevgili olunmaz. Sevgili olmaya çalışmak, böyle biri ile ilişki kurmayı düşünmek akıntıya kürek çekmek gibi olur. Çok yorulur, üzülürsün. "Acaba aldatılır mıyım? " düşüncesi her daim kafanda kalacaktır.
Eger ask icin terkediyorsaniz muhtemelej daha iyisi degildir cunku ask mantiki aramaz inadina gidrr daha haavai serserseri heyecan barndiran biridir. behlul adnandan daha mi iyiydi'? ikisinin de beyni sucluydu ama. yanacaklarini bildikleri halde atese yuruduler. ben aski alevden sayarim. bile. bile yanmak. iyiyse kalin sevgilinizde. hayatiniz boyunca hep daha iyisi gelebilir. ama. o iyilik kazanana kadar surerse?
Kendi adıma söyliyim. Benim hayatıma giren insanlar kız erkek fark etmez değerli insanlardır. Öyle her gelen kalbime giremediği için, isteyende hemen istediği gibi çıkamaz.
Karşılıklı sevgi ve sadakat varsa kırılmalar yoksa neden bırakayım ki. Gerçekten dış görünüşün bir önemi yok. Ciddi düşünüyorsanız ve birlikte olduğunuz insan size sevgisini gösterip değer veriyorsa, dış görünüşü daha güzel olan birisiyle birlikte olmak için sakın size değer veren insanı bırakmak gibi bir aptallık yapmayın.
Vallahi benim öyle bir şansım olmadı. Sadece birlikte olduğum kişiyle birlikte olmayi sürdürmeye çalıştım. Ama anladım ki daha iyisini bulsaydim belki daha şanslı olurdum diye düşünüyorum.
Ben hiçbir zaman terk eden taraf olmak istemem. Daha iyisini bulmak diye birşey yok. Bulduğum insan benim için en iyisi olmalı zaten. Sadakat böyledir.
Ne bu araba mı ya . Sadakate aşırı önem veririm. Namuslu orası burası oynamayan beni tüm kalbiyle seven bir kız olsun. Hayatımı adarım isterse çok güzel olmasın sorun değil
Sevgili kullan at değildir. sevmek sevda aitlik bağlılık zordur. Bu anlama göre birlikte olmayacaklar ise çiftler lütfen sevgili sıfatını kullanmasın yakışmıyor
tam bir adilik yazık bu tür insanlara, bakınca çiçek sanırsın ama koklamak isteyince bok kokar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ortalama sıradan bir kız düşüncesi bu nerde görsem tanırım yahu kardeşim benim ilişkimde de çok kavga olurdu ve sonunda ayrıldık 2 ay oldu acısı yeni geçiyor nedir onu Bırak ona git taksicimisin sen araban hiç boş kalmasın istiyorsun biraz motorunu dinlendir kendine saygın olsun.
İlk başta dedimki daha güzel hayatım olur hem daha yakışıklı falan , sonra tabi onun haberi yok beni aradı bı sesini duydum bir sohbet ettim dedimki ben böyle anlasabilecegim birini bulmuşum nasıl geçeyim ondan. Sebep çok iyi anlaşıyor olmamız yani kıyamadım çok üzülürdüm öyle bir şey yapsam diğer insana da yazık