Daha iyisini bulsan sevgilini terk eder misin?

#beyazorkidem😘
#orkide
Daha iyisini bulsan sevgilini terk eder misin?

#beyazorkidem😘
#orkide
Keşke öyle bir şey yapsam daha iyileri fiziksel olarakta karakter olarak da gerçekten daha iyileri gördüm yani var konuştum tanıştım hatta flört bile ettim diyebilirim ama hiçbir zaman gece yatakta uyumak için uzandığımda aklıma o kişiler gelmedi genelde benim gözümün önüne aklımın önüne gelen hep aynı kişiydi keşke değiştirebilsem ama değiştiremedim edemedim yani terk edemedim hiçbir zaman başka hiçbir erkeğe o kadar arzu duymadım
Görüntü olarak iyi olsa dahi gitmem, çünkü Birbirinizin cümlelerini tamamlamanız; bakışlarınızdan veya davranışlarınızdan birbirinizi anlamanız , Konuşmadan da anlaşabiliyorsunuz tensel ,, frekans uyumu olan, yüksek uyum olanla olurum. Nasıl ki en yakın 2 arkadaşımızın, birisiyle frekans, samimiyet, birbirinizin cümlelerini tamamlamanız , o kadar uyumlanıyorsa, o frekansta herkesle tutmuyor, istediği kadar güzel olsun beğeni olsa bile , antipatik gelebiliyor, bir diğeriyle çekimi, uyumu yakaladıysam, kapıldıysam.
Aslında daha iyisi diye bir şey yoktur. Bir süre sonra her ilişki de olumsuz bulunan taraflar meydana çıkar. Padişahın oğlu bile olsa illa eksik bir tarafına maruz kalırsın, çünkü dört dörtlük yaratılan bir insan yok yeryüzünde.
O yüzden sevdiğimle sonsuza kadar kalmayı hiç bir şeye ve kimseye değişmemeyi tercih ediyorum. O benim kalbime iyi gelsin gerisini anlayış ve tolerans ile halledilir
Tövbe estağfurullah pazardan kavun karpuz mu alıyorsun? Dur şu daha sulu ve tatlı gibi ondan ver gibi oldu. Bu kadar kolay mı artık bir ilişkiye başlamak.
Cevap
50Cevap
Sevgilim olmuşsa benim için en iyisidir.
Selam gadası 🙃
Gelen her zaman gidenir aratır diye bir söz vardır. Elde ki bulgurdan olmaya hiç gerek yoktur.
Hayır terk etmem
Öyle insanlardan hayır gelmez.. İnsan bir kere sever evlenir.. Daha biter olay.. Yaşattığını yaşar insan her zaman.. Allahtan korkarım vebal almaktan.. Doğru insan olmak lazım..10 tane ilişki yaşıp 11. yi bulurum diyen insanların kendisinde sorun vardır.. Misal resimdeki ünlü gibi.. Vefa herkeste yok malasef
Hayır adamlığımı bozmam Çünkü sevgiyi hak etmek gerekir. karşılıklılık duygusu hissedebileceğim biriyse içi ya da dışı güzel olsun fark etmez, bunu yapmam. ortada verilmiş bir emek, karşılıklı hisler, yaşanmışlıklar vardır. bir sayfayı kapatmak için, o sayfanın bitmesi için azımsanmayacak sebepler bulunması gerekir. ve bu başka bir insan değildir. zaten sizin için öyleyse insanları kullanıyorsunuzdur. daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu anlayışıyla bir ilişki yürümez, bu eşya değil, ki zaten bir eşya bile bir anlam, bir değer ifade edebilir bir insan için. yapmayın, yaparsanız da niye değer görmedim diye ağlamayın. bunu onursuzca buluyorum.
tabi ki böyle bir durumda keşke daha önce tanısaymışım da derim. ama durum ancak bundan ibaret kalır.
Sevdigim insandan baskasini gormez ki gözüm. Baskasina bakiyosam sevmemisim demektir. Öleyim o zaman ben birine seni seviyorum dedikten sonra gozum gonlum kalbim. Baskasina bakiyosa ölsün bu kız
Herşeyin iyisini isterim tabii.
O yüzden değişmez kriterlerim var onlara uyuyorsa zaten birinci ile beraber olmuşumdur.
Ha ilerde değişirse tabii kriterlerime uygunsa bakarım.
Ama bende 34 yıldır öyle bir şey olmadı.
Evet.
Herkesi terk ederim ben zamanı geldiğinde.
Terk ettim de. Edeceğim de.
Kimse vazgeçilmez değil olmayacak da. Miyadı dolan defolacak.
Etmezdim. Muhtemelen edildim. Ama her iki türlü de ahlaksız bir durum. Birini seviyorsan kıyas yapmazsın zaten. Otomatik olarak o mekanizmanın devre dışı kalması lazım.
Sevgilim varken başka bir kişiyi aramam. sadik ve aldatılmış biriyim. sevdigim birlikte olduğum kişiyi yarı yolda başkasıyla değişip kötü bir psikoloji yaşamasını asla istemem.
Her zaman daha iyisi vardır
Mesele senin olanla göğüs germek zorluklara birlikte gülmek
Daha iyisi zaten benden daha iyisine bakar
Benim sevgilim olsa her zaman en iyisidir.
Baktığım aradığım tek kişi o olur.
Başkasına bakacak olsam sevgilim olmaz.
Çıta yükseldikçe sadakat ve sevgi azalır o yüzden hayır
Daha iyisini bulmussa zaten terk etmeye fırsat kalmamıştır. Artık eski olur.
Hayir çünkü insan alışkanlıklarından vazgeçemez
Yok ki terk edeyim amaaaa sevgilim varsa eğer onun dışında kimseyle ilgilenmiyorum
Hayır, sevgilim yok ama daha iyisi olsa önemli değil terk etmem.
Daha iyisi mi? Ondan daha iyisi yok...
Sevgilim ise benim için her zaman en iyisidir.
Çok iyisi var diye iyisini tercih etmeyenler. at gibi gidip çok it gibi döndüler
Fizik baktırir karekter sevdirir fizik için kalan fizik için gider karekter ile bağlanan orada kalır cevap belli..
Saçmalık öyle bi şey uapmam benim sevgilim en iyisidir zaten
Umrumda olmaz
Sevgilimden iyisi benim icin olmaz
Ben takıntılı bir insanım. Başkası için terketmem, olmadığına kesin olarak kendimi ikna edersem o zaman ayrılırım.
Etmm ılıskıde bellı bır sure sonra olumsuz ıkı tarafta da huy cıkabılıyo dort dortluk deılız sonucta ınsanız bulduysam en ıyısj o dur zaten
yok daha neler artık fıtratıma ters bir kere böyle bir hareket
kimi seviyorsam en iyisi odur her konuda onun bir tık üstü yoktur nokta
Çoğunlukla bazı kızların içinden evet dediği ama kendilerine itiraf edemedikleri bir soru
Hiç kimseyi hiç kimseye tercih etmem, aslanım ben ölmek var dönmek yok bizde
daha iyisinin oldugunu düşünüyosanız sevgili olmayın zaten
etmem eğer gerçekten seviyoraam benim için en iyisi odur
Sevgilim yok olsaydı bunu yapmazdım.
Daha iyisinin yerine sevdiğime sahip çıkmayı tercih ederim
onu daha iyi birisi için terketseydim ben ben olmaktan çıkmışım demektir
daha iyisi ne demek ya karpuz mu alıyoruz sanki
Daha iyisi diye bir şey yoktur. Eğer sevgilini seviyorsan zaten senin için en iyisi odur.
zrnginse evet cunku ekonomik kriz var asko yolumuza bakmalıyız
Ekndi sevgilim zaten en iyisi baskasına bakmaya ne gerek var ki
hayır asla terk etmem belki aldatırım ama terk etmem haha
Ben beğenip almissam hoslanmissam daha iyisini de bulsam asla değiştirmeyi dusunmezdim
Senden iyisi bulunmaz limonlu chesscake @Kağannnn1
Sen yeterkiiii yanımda ollll 15 katı boş ver 1000 kat olsun😘
yanındayım yanında olmasamda @zeynepaydas17
seviyorsam etmem sevmiyorsam sogumussam ederim
İyisini bulunca herkes terk eder etmem diyenlerin çoğu fasa fiso
çok miğdesizlik bence
Sevgilim varsa daha iyisi yoktur zaten
Etmem, ama öyle karaktersizler çok var
Hayır tabiki ondan fazla iyisini bulamam
Sevgilim ise en iyisini bulmuşumdur zaten.
İnsanoglu iyisini bulursa vazgeçer
Sevgilim her zaman en iyisidir
Ne bu kelepir arac mı onu satıp onu alayım.
Daha iyisi olsaydi, zaten olmazdı 🥰
Daha iyisi varsa zaten sevgilim olmaz ki 🤌🏻
Sevgilim varsa eger daha iyisi yokdur satrn
sevgilim yok olsa da terk etmem
Etmem daha vefalısını bulursam terk ederim ancak
tabii ki herkes gibi ben de terk ederim
@Acayipxxx senin gibi değil
Böyle bir hata yapmam. Kontenjanı doldururum.
Etmem. Dürüst bir davranış değil.
Sadakat benim işim vefasız değilim
Hemen anında hemen.
Terk etmem sevgim varsa
Daha iyisi yok 😋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?