AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Hayır tabiki, sevgilim varsa ondan daha iyisi yoktur.
Sevgilim olan kişi benim gözümde en iyisidir zaten. Daha iyisi olamass ondan. ☺️
Eger sevdigim hayal ettigim kadinsa en iyisinide bulsam asla baskasina bakmam
Her seçiş bir vazgeçiştir hayatta. Seçtiğin, vazgeçtiğine değsin. Gün gelir gül başkaydı dersin 🤚.
Sevgilim yok olsa bile onu başkası için terk etmem. Bu yürek sevdimi Adam gibi sever
Karşimdaki Insana Bağli Onda Bu Durumu Bana Yapma Potansiyeli Varsa O Bana Yapmadan Ben Ona Yaparim ;)
Ben sevince kör kütük seviyorum daha iyisini fark edemem
Hayatında biri varken arayışlara girmek ayıp ve yazık
Bazen daha iyisini bulmak için terk etmek de bir çözümdür.
daha iyiden kastınız ne?
daha güzel mi yoksa kişilik olarak daha iyisi mi?
Daha iyisi zaten benim için birlikte olduğum kişidir
Terk etmem.
Birini sevmişsem sadakatim hep sürer.
daha iyisini bulmam için sevgilimi gözden çıkarmış olmam lazım..
ee bilirsin bende gözden çıkardığımı yanımda tutmam orkidem :)
Insan severken ondan daha iyisi olmamalı. Tabi kadın gibi kadın adam gibi adam için.
biriyle birlikteyken başka bir arayış içinde olmak karaktersizliktir
Daha iyisi diye bir şey olmaz seviyorsam ve berabersem benim için en iyisi odur
Sevgilimse eğer zaten bulduğum en iyidir o şahsiyet
Sevgilim varken karşı cinse bakmayan bir insanım asla terk etmem bakma tenezzülü göstermem bile
yok artık bunu yapan var mı? o zaman hayatın boyunca hep birilerini aramak zorunda kalacaksın. Çünkü her zaman herkes iyi değildir.
Ondan iyisini bulamam öyle bir karaktersizde değilim sevdiğim insandan başkasını görmez gözüm.
Elindekinin kıymetini bilmezsen hayat sana bunun bedelini ödetir.
Daha iyisi varken telefon bile değiştirmiyorum ben. İnsan mı değiştireceğim bunun için
Hayır asla birisi beni aldatmadığı sürece kimseyi terk edemem.
Yola çıktıklarını, yolda bulduklarına degışırsen gıdecek bır yolun da kalmaz yerınde
Çok daha iyisi hayatımda zaten, böyle birşey mümkün değil.
Zaten senin icin daha iyisi varsa bence bu ilişki yıpranmış bir durumda uzatmaya gerek yok. Bir kez bile ayrıldıktan sonra o ilişki eskisi gibi olmuyo. Mutlu değilsen ayrıl
Her şeyin bir üst modeli vardır ama elindekinden memnunsan değiştirmezsin :D
Eğer seviyorsam, her şeyini görerek sevdiğim için başkasını aramam. Daha iyisi olsun, daha kötüsü olsun fark etmiyor. Karşılıklı sevgimiz olduğu sürece terk etmem
Zaten en iyisiyle sevgili olman lazım ondan dahada iyisi varsa onla ol her zaman seçinin var Sonra hayatın boyunca neden en iyisi değilde X kişiyle sevgiliyim diye pişman olursun bence🦋❤️
Hele bir sevgilimiz olsun buna gerek kalmaz zaten
Hayır ortada yanlış şeyler varsa terk ederim.. Yalan gi, ihanet gi.
Huzurumun olmadığı bir ilişkinin içindeysem bitiririm sonrasında akışına bırakırım hayatı.
Bir arayış içerisinde olmayacağım için sanmıyorum 😂
Ondan daha iyisi diye bir şey diyebiliyorsan zaten o hiç iyi olmamıştır ki, bitmiş artık zaten jsksjks
Sanmıyorum ama hangi konularda ve ne kadar iyi olduğuna bağlı
Aynen öyle sürekli kavga oluyorsa en iyisi ayrlmak olur
elde ettiğimle mutlu olmasını bilen biriyim edemediğimle değil.. kesinlikle terk etmezdim
Daha iyisini bulacağıma inanıyorsam sevgili yapmam. Zaten doğru insan çıktığında en iyisi oymuş gibi gelir
Sorun yaşarken ayrılmalı niye illa başka birisi ile karşılaşmayı bekliyor ki Başka birisi karşısına çıkınca ayrılan bencil olur
Sevgililikte iyi yön aramıyorum sevdiysem onu sevmişimdir başkası daha iyiymiş şuymuş beni pek etkilemiyor
İyinin de iyisi vardır... tabi eğer mutsuzsanız ayrılın üç günlük dünya niye mutsuz ediyorsunuz kendinizi gençler
Onun bana verdiği değere bağlı ya o da beni terk etme kanısındaysa bunu anlamaya çalışır ona göre karar veririrm
Sizinde söylediğiniz gibi iyi anlaşamıyorsak sürekli bı tartışma varsa ikimizinde iyiliği için giderdim ama sorunsuz bir ilişkiyse tabikide gidilmez
Duygusal bir şey hissetmiyorsam kimseyle birlikte olmam bu yüzden baskasini gorunce yanimdakini kolaylikla birakmam
Öyle bir şey söz konusu bile olamaz
hayır tabi ki. her zaman daha iyisi vardır. o zaman sonu gelmez
Zaten boyle bir sey soz konusuysa diger tercih ettigime de aynisini yaparim
Daha iyisini degil. Mesela sevgilimi seviyorum ama beni cok uzuyor Daha iyisini bulursam bırakırım
Kim daha önce 'daha iyisini' bulmuş ki? Artık her şey tek renk.
İnsanın sevdiği onun için en iyisi olmalıdır zaten :)
Böyle ruh hastaları var mı gerçekten? Hayatı boyunca değiştirmek zorunda kalacak yani.
Ben birini seviyosam o benden ayrilmadigi surece asla ondan ayrilmam aldatilmadigim surece
Yok sanmıyorum ama önce bı normal iyisine denk gelelim de 😁
hayır tabiki bunu yapmak karaktersizlerin işi bence
Haftada 5 kere ayrıldığım biriyle sevgili olcak kadar mal olan varsa terk eder.
Sevmemişsem zaten sevgili olmam ama sevip de sevgili olmuşsam zaten ondan başkasını gözüm görmez.
Bir kızı sevdiginde gözün onadan başkasını görmüyor zaten 🤜
Öyle birşey olamaz en iyisi o benim için öylede kalacak
ayrıldıktan sonra iyisini buluyorum bir bakıyorum barışalım diye mesaj geliyo
Ayrılmazdım tabi ki eğer onu gerçekten seviyorsam ondan başkasını gözüm görmez..