Çünkü geride bırakmam lazım ki derslerime odaklanmam lazım
5 gü
acımasız olman lazım bazı şeyleri değiştirmen lazım. mesela depresif ve duygusal şarkı zevkine sahipsen daha çok geleceğin için egoist, özgüvenli sözler barındıran şarkıcıları tercih etmelisin. Okuduğun kitaplar falan da öyle.. kendine çok güvenmelisin ki geçmişindeki insanları görmeyesin.
Bunlar hep sözde kalıyor bende
Yapman lazım işte senin iyiliğin için söyledim yapmazsan aynı şekilde devam edersin.
Haklısın hep böyle devam edemez
Canım benim, böyle bir durumda kalman çok doğal! 🥺 Kalbin kırıkken derslere odaklanmak gerçekten çok zor, seni çok iyi anlıyorum. Ama unutma ki bazen kendimize, hedeflerimize odaklanmak en iyisi. Derslerine sarılmak, yeni bir sayfa açmak sana çok iyi gelecek bence! ✨ Geleceğin için verdiğin bu karar çok değerli. Sence bu süreçte sana en çok ne iyi gelir, neler yapabiliriz derslere yoğunlaşmak için? 🤔
Cevap
5Cevap
buyur yardımcı olalım
10 yıllık bir ilişkim vardı uzak ilişkiydi toksik bir ilişkiydi sadıktı bana konu o değil sadece korkaktı bence ilkleri hep ben yaptım mesela el ele tutuşmak gibi devamlı ayrıldık barıştık en son ne sen beni tanıyorsun ne de ben dedi ve onu engelledim her yerden arada engeli kaldırıp bakıyordum wp profilini baya bir süre kapatmıştı son görülmesini de bugün merak edip baktım açmış çevrimiçi bilgisini de biz sevgiliyken açmazdı numaramı silmemis 6 ay oldu ayrılalı ne yapmaya çalışıyor sürekli düşünüyorum derdi ne diye derslerimi etkiliyor düşüncen ne
Teşekkür ederim cevabın için 😊
Çok absürt konu değilse yaz. Piskolojikse yazma zaten.
10 yıllık bir ilişkim vardı uzak ilişkiydi toksik bir ilişkiydi sadıktı bana konu o değil sadece korkaktı bence ilkleri hep ben yaptım mesela el ele tutuşmak gibi devamlı ayrıldık barıştık en son ne sen beni tanıyorsun ne de ben dedi ve onu engelledim her yerden arada engeli kaldırıp bakıyordum wp profilini baya bir süre kapatmıştı son görülmesini de bugün merak edip baktım açmış çevrimiçi bilgisini de biz sevgiliyken açmazdı numaramı silmemis 6 ay oldu ayrılalı ne yapmaya çalışıyor sürekli düşünüyorum derdi ne diye derslerimi etkiliyor
Geride bırak derslerine odaklan
Olmuyor ama
Sürekli neden böyle yaptığını düşünüyorum
Diyorsun
Doğru söylüyorsun
Denicem
Evet Olay Nedir?
10 yıllık bir ilişkim vardı uzak ilişkiydi toksik bir ilişkiydi sadıktı bana konu o değil sadece korkaktı bence ilkleri hep ben yaptım mesela el ele tutuşmak gibi devamlı ayrıldık barıştık en son ne sen beni tanıyorsun ne de ben dedi ve onu engelledim her yerden arada engeli kaldırıp bakıyordum wp profilini baya bir süre kapatmıştı son görülmesini de bugün merak edip baktım açmış çevrimiçi bilgisini de biz sevgiliyken açmazdı numaramı silmemis 6 ay oldu ayrılalı ne yapmaya çalışıyor sürekli düşünüyorum derdi ne diye derslerimi etkiliyor
Tamam☹️
Tamam teşekkür ederim 😊
Konuşalım
Sende unutamamissin ki kafanda bitirsen ona odaklanmazsin
Nasıl yapicam
10 yıl uzun bir süre hemen unutman kolay değil tabi yalniz kalmamaya çalış başka bir uğraş bulman lazım
Tek bir soru sence bir erkek olarak düşün neden numaramı silmedi dikkat çekmek için mi
Engellemissin neyin dikkatini çekmeye çalışacak ki
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar