4-5 yıldır bana aşık olan bir arkadaşım var. Rahatsız olmayayım diye mesaj bile göndermez bir bahane olmadıkça ama konuştuğumuzda değerli olduğumu hep hissettirir. Neyse farklı şehirlerdeyiz, kışın bir iş için onu şehrine gittiğimde hikaye paylaşmıştım. Cevap verip görüşmek istediğini söylemişti, ben de vakit olmadığını söyleyip geçiştirmiştim. Birkaç güne yine gideceğim ve bugün gideceğimi, kahve sözünü tutmasını söyledim. Bayağı sevindi ve heyecanlandı.
Şimdi ben arkadaşça oturmak istiyorum ama yanlış anlaşılır mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şimdi öncelikli hatan senden aleni olarak hoşlanan bir insanı cevapsız bırakmandır. Aşık olduğunu bile bile arkadaş kalman dahi bana göre akıl dışı bir davranış. Farkında olmadan ya da istemeden o insanı üzeceksin. Sevmiyorsan uzak durmalısın. Bir kaçıp bir gelmek eziyet etmek demektir seven insana.
Olmayacağını söyledim, cevapsız bırakmadım. Hatta görüşmeyelim dedim, bari sosyal medyadan çıkarma sessiz sessiz izlerim bir şey de demem deyince kaldı.
Çok mesafeli olman gerekli o halde. Göstereceğin ufacık bir yakın davranış umut sayılacağını bil.
Tamam öyle davranacağım, ben de böyle düşünüyordum. Teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻
yanlış anlaşılırsın onunla mesafeli ol günah
kendi kendine ümitlenir yazık
Hep benim şehrime gelmek istiyordu, olmayacağını kesin bir dille söylemiştim. Ben de günah diye ümit vermemek için geçen sefer gittiğimde haber vermedim, üzüldüğü için de ona vicdan yaptım. Bir beklentim yok, kendi kendime seviyorum dediği için söyledim ama kötü mü ettim?
onunla arkadaş olman ona zarar verir. bırak seni kötü bilsin ama yapma bunları
Arkadaş olmayı da istemedim ki, görüşmeyelim diye silecektim. Bari buradan sessizce izleyeyim, bunu çok görme. Bir şey deyip seni rahatsız da etmem deyince kaldı.
Kesin yanlış anlar
Gerçekten mi? Umarım anlamaz 😢