Yardıma ihtiyacım var ilişkiden anlayanlar yardım edebilirmi?

Arkadaşlar 20 yaşındayım sevgilim var. 6 aydır sevgiliyiz birbirimizi çok seviyoruz. Üniversiteye gidiyorum ben. İki yıl daha okulum kaldı , okul bitince sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz aileler de biliyor. Benim için çok şey yaptı değişti. Birbirimizi arz@luyoruz. Yakınlaşma vs oldu ancak o b@kretimi istiyor. Geçmişi çok fena çok kızla y@tmmş ancak olursa benim ilkim o olur. Biz bazen tartışıyoruz sürekli istiyor dediğini yapayım ondan habersiz durum attım diye tartıştık benden ayrıldı örneğin. Biseyler istediği gibi olmayınca hoşçakal diyo birakmiyo aynı gün barisiyoruz ama beni bırakırsa diye böyle ciddi bişeyi yaşamaktan korkuyorum ailem bilse benden ayrılsa böyle bişey olmuş olsa ortada kalsam benden nefret eder beni siler. Onu da istiyorum aslında ama geleceğim için korkuyorum benden eğer ayrılırsa bir gün, zamanla onu unutup başkasına aşık olursam ve o beni kız olmadığım için bırakırsa evlenmezsem kimseyle bir ailem olmazsa diye korkuyorum. Çünkü toplumumuzda bu konular çok hassas. Ancak sevgilimle bir tık yak@ınlaşma d@kunma falan oluyodu şimdi dedi ki sen bana güvenmiyorsun bu tarz konuları bidaha konuşmayalım sadece aşkımızı konuşalım dedi ki ben b@rlikte olmadan mutlu olamıyorum bu konularda kendimi tutamıyorum en iyisi konusmamak seni seviyorum seni bırakmayacağım iki yıl sonra evlendiğimizde kanıtlarım beklerim dedi seni. Benimde içim huzursuz şu an neden bilmiyorum kendimden onu uzaklaştirmis olabilirmiyim onu da çok seviyorum. Yaşım tecrübesizliğim ilk defa böyle yakın bir ilişkim olması kafamı karıştırıyor lütfen abilerim ablalarım bana tavsiye verin dinlicem naptim doğru mu yaptım ne yapmalıyım sizce ilerde pişman olmak istemiyorum.

Yardıma ihtiyacım var ilişkiden anlayanlar yardım edebilirmi?