• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşk acısı çekiyorum, tavsiye verebilecek var mı?

Kedisever2607
Kedisever2607 Takip Et
Bilge Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
75
Yapay Zekaya Sor
Cok asıgım acı cekiyorum ama ne yapsam beni sevmiyo istemiyo bırakıyo ne yapıcam bilmiyorum detaylı anlatabilirim yardımcı olabilecek var mı
Aşk acısı çekiyorum, tavsiye verebilecek var mı?
Sevgi Soruları Aşk Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Merhaba

Aşk acısı, hayatımızın bir parçası olan zorlu bir duygudur. İşte aşk acısını hafifletmeye yardımcı olabilecek bazı tavsiyeler:

Zaman verin: Aşk acısı zamanla iyileşir. İçinizdeki acının geçmesi için kendinize zaman tanıyın. Acele etmeyin ve kendinize süreci yaşamak için izin verin.

Duygularınızı ifade edin: Aşk acısıyla başa çıkmak için duygularınızı ifade etmek önemlidir. Kendinizi rahat hissettiğiniz bir arkadaşınızla, ailenizle veya bir terapistle konuşun. Duygularınızı paylaşmak, yükünüzü hafifletebilir.

Kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olan aktivitelerle ilgilenin: Kendinizi iyi hissettiren şeylerle meşgul olun. Hobilerinize zaman ayırın, egzersiz yapın, yeni bir şeyler öğrenin veya sevdiğiniz aktiviteleri yapın. Bu, zihninizin başka şeylere odaklanmasını sağlar.

Kendinize özen gösterin: Kendinize iyi bakmak, aşk acısını hafifletmenin önemli bir yönüdür. Sağlıklı beslenin, yeterince uyuyun ve stresle başa çıkmak için gevşeme tekniklerini kullanın. Kendinizi şımartın ve kendinizi sevdiğiniz şeylerle ödüllendirin.

Sosyal destek alın: Yakın arkadaşlarınız ve aileniz gibi sevdiklerinizle zaman geçirin. Sosyal destek, aşk acısıyla başa çıkmak için önemlidir. Onlarla vakit geçirmek sizi destekleyebilir ve moralinizi yükseltebilir.

Geleceğe odaklanın: Aşk acısını yaşarken geleceğe odaklanmak önemlidir. Kendinize yeni hedefler belirleyin ve bu hedeflere odaklanarak kendinizi motive edin. Yeni deneyimler ve fırsatlar, aşk acısının yerini zamanla yeni başlangıçlara bırakmasına yardımcı olabilir.

Kendinize zaman tanıyın: Aşk acısı yaşarken kendinize acıyarak sürekli geçmişi düşünmek yerine, geleceğe odaklanın ve yeni bir başlangıç yapmanın zamanının geldiğini unutmayın. Kendinizi keşfetmek, gelişmek ve iyileşmek için zaman ayırın.

Unutmayın ki herkesin aşk acısıyla başa çıkma süreci farklı olabilir. Eğer aşk acınız aşırı derecede yoğun ve sürdürülemez bir hal alıyorsa, bir terapist veya danışmanla görüşmek faydalı olabilir. Kendinize zaman tanıyın ve kendinizi yeniden sevme sürecine izin verin.

.

.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Furkankoper
    Furkankoper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

İlk baş acaba yeterli değil miyim? Güzel değil miyim? Aslında boyum uzun ve fiziğim yerinde? Diyerek kendinde suç arıyorsun kendini sevmemeye başlıyosun.
    Çünkü sevdiğin insanın en sevmediği insansın, çok acizce ve çağresizce bi durum.
    2 ihtimal var ya gerçekten seni sevmemesi için nedenler daha fazladır?
    Mesela kötü huyların vardır onları sevmediği için seni istemiyordur.
    ya da sorun sadece seni sevmemesidir.
    Tecrübe ediniyorsun bu çok güzel bi şey
    Hemen karalar bağlama.
    Şahsen bende üzülüyorum kendi halime bulunduğum duruma ama asla gemileri yakmıyorum. Ağlarsın zırlarsın eyvallah bi iki tribe girersin eyvallah ama bu durum işini, aileni ve hayatını etkilemeye başladıysa artık dur baba orada.
    Tecrübe edindin duruma öyle bak
    Hayatını yaşa geçmişe takılı kalma.
    Geçmişine bakarak geleceğine yön ver kral.

Benim şuanda tek hedefim kendi hayallerim.
    Aşk acısıda bu hayatın tuzu biberi şahsen çok seviyorum o acıyı çekmeyi.
    Biliyorum ileride sevdiğim kadınla evlenemeyeceğim.
    Baba nasıl olunur bilmiyorum ama nasıl olunmaz çok iyi biliyorum gelecekte çocuklarımla ailemle yaşayacağım hayatı düşünerek motive oluyorum.
    Aşk acısıda çek baba o bonfileye tuzu baharatı dök ki daha tatlı olsun.

1
    0 Yorumla
  • Nerminhoo
    Nerminhoo Takip Et
    Bilge Yaş: 52 , eic 97%
    +1 yıl

Aşk acısı herkesin yaşayabileceği bir durum ve bu konuda yardım almak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. İşte bazı tavsiyeler:
    1. Kendine zaman tanı: Bu süre boyunca kendine güzel şeyler yap. Kitap oku, sevdiğin filmi izle, yürüyüşe çık, spor yap ya da başka bir hobin varsa onu yap.
    2. Desteğe açık ol: Arkadaşların ya da aile üyelerin senin için destek olabilirler. Konuşmak seni daha iyi hissettirebilir.
    3. Pozitif düşün: Negatif düşüncelerden uzak dur. Gelecekte kendine yeni fırsatlar açık tutmaya odaklan.
    4. Kendine dikkat et: Kendine iyi bakmak seni daha iyi hissettirebilir. Uyku, beslenme ve egzersiz sana yardımcı olabilir.
    5. Kendini geliştir: Kendine yeni hobiler edin ya da yeni bir konuda kendini geliştir. Seninle birlikte hareket edecek birçok insan var.
    6. Yeni insanlarla tanış: Yeni insanlarla tanışmak seni rahatlatabilir ve yeni bir bakış açısı sunabilir.
    Aşk acısı zamanla geçebilir. Fakat konuştuğumuz tavsiyeler seni bu süreci daha hızlı atlatmana yardımcı olabilir.

1
    0 Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Bu acının geçebileceği bir şey yok.. Ne yaparsan yap bu acı şıp diye geçmez.. Zaman her şeyin ilacıdır.. Zaman geçtikçe yokluğuna alışacaksınız ve unutmaya başlayacaksınız.. Belki canınız yanacak ama bu sizi güçlendirecek..

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

58

Cevap

• Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Sevmiyor bu zor bir durum ama zorla güzellik te olmaz bunu bariz biliyoruz kendine daha fazla acı verme unutmaya çalış elini aklını meşgul et gez toz takıl eğlen

0
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Şu an için duygusal bir yaklaşım sergiliyorsun ve böyle hissetmen çok normal.. Zamanla bu durum senin için sıradanlaşacak ve önemini kaybedecektir.. Bu süre zarfında kafanı meşgul edecek şeylere yönelmelisin..

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.

Aşk acısı çekmek zorlu bir süreç olabilir, ancak zamanla iyileşme ve kendinizi daha iyi hissetme şansınız vardır. Duygularınızı kabul edin: Aşk acısı normal bir duygudur ve onu inkar etmek veya bastırmaya çalışmak yerine, duygularınızı kabul edin. Üzüntü, öfke, hayal kırıklığı gibi duygular normaldir ve bu duyguları yaşamanız önemlidir.
    Kendinize zaman tanıyın: İyileşme süreci zaman alabilir. Kendinize acı çekme ve iyileşme için zaman tanıyın. Zamanla duygularınız hafifleyecek ve daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Destek arayın: Aşk acısıyla başa çıkmak için destek almak önemlidir. Güvendiğiniz arkadaşlarınıza veya ailenize duygularınızı paylaşın. Sizi anlayacak bir destek sistemi kurmak, duygusal destek ve rahatlama sağlayabilir. Kendinize iyi bakın: Kendinizi ihmal etmeyin ve iyi bir öz bakım rutini oluşturun. Sağlıklı beslenme, düzenli uyku, egzersiz yapma, hobilerle uğraşma gibi kendinize iyi bakma aktiviteleri duygusal iyileşmenize yardımcı olabilir. Kendinizi geliştirin: Aşk acısı sürecinde, kendinizi geliştirmek ve yeni deneyimlere açılmak için fırsatlar bulunabilir. Yeni hobiler edinmek, kurslara katılmak veya kişisel hedeflerinizi gerçekleştirmek için zaman ayırın. Bu şekilde kendinizi güçlendirebilir ve ilerleme kaydedebilirsiniz. Geleceğe odaklanın: Aşk acısı çektiğiniz süreçte geleceğe odaklanmak önemlidir. Geçmişe takılı kalmak yerine, yeni başlangıçlar ve fırsatlar için kendinizi açık tutun. Hayatta hedeflerinize odaklanmak ve gelecekteki mutluluğunuzu görmek sizi motive edebilir. Profesyonel yardım arayın: Aşk acısı süreci aşırı uzun sürüyorsa veya günlük işlevselliğinizi etkiliyorsa, bir terapiste başvurmak faydalı olabilir. Bir uzmana danışarak duygusal destek ve yönlendirme alabilirsiniz. Unutmayın, herkesin aşk acısı süreci farklıdır ve kendi zamanınızda iyileşeceksiniz. Kendinize sabır gösterin ve kendinize değer verdiğinizi unutmayın.

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Ya dünyada senden başka yok ki gadası. O yüzden değmez akan gözyaşlarına

0
    0 Yorumla
  • Beroderler55
    Beroderler55 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Askim uzulme demicem cunku isey yaramiyo bak ben sana bisey anlatiyim bende birisini seviyodum bundan yillar once 12 yaslarimda asik oldum ama o yasta bile nasil seviyodum varya sana anlatamam ama benim sevdigim cocukta baskasini asikti ve sevgiliside vardi yani boyle bi insandi ve onun sevgilisi asik oldugu kiz kendisi ve ben hepimiz ayni okulda ve ayni semtte oturuyoduk bu cocuk sevdigim cocuk benimlede cikip cikip ayriliyodu yani bir suru sevgilisi oluyodu ayriliyodu capkin iste benim onu sevdigimi biliyodu neyse biz surekli cikip ayriliyoduk ama beni sevmiyodu ben askindan oluyom falan sevdigi kizda hep gozumun onunde o kizla onun olmasina hic izin vermedim. uzaklastirdim ama o sevdigim cocukta hic ses cikartmadi buna iste daha sonra aradan yillar gecti 15 yasima geldim hala onu seviyodum ama artik ugrasmak istemedim yoruldum cunku tam vazgectim. bu sefer o bana geldi biz 15 yasinda cikmaya basladik Şu an 22 yasindayim 6 yillik iliskimiz oldu aileler tanisti ama en sonunda beni yine terk etti Şu an benimde canim cok yaniyo ama bu 6 yillik iliski icinde ben cok yiprandim bana bir suru sey yapti aldatmak disinda sovdu vurdu disari cikartmadi arkadaslarimi uzaklastirdi calismami istemedi okumami istemedi daha neler neler var bunca seye ragmen ben hala ona deli gibi asigim ama ona gidicek cesaretim yok hakliyim ve hakli oldugumu biliyo ama ben hakliyim diye beni terkedip gitti sana bunu anlatmak istedim belki olmuyosa ya zamani degildir ya da hayirli degildir ben istedim okadar oldu ama bak yine terkedildim evlilik hayali kurarken emin ol benim. canimda. cok yaniyo Şu an

2
    0 Yorumla
  • Kartopu0
    Kartopu0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Çok üzül, çok ağla, kendini yerden yere at ama her şeyin bir sonu olduğunu unutma. Hayatın boyunca aşk acısı çekmeyeceksın çünkü hayat devam ediyor ve sende hayatına devam edeceksin. 7/24 saat ağlayarak gezemezsin, her anında mutsuz olamazsın. Bu acı kalbinden hiç çıkmayacak gibi gelebilir ama bir yerden sonra hersey bitiyor ve işin sonunda geride sadece hüzünlü bir anı kalıyor.
    Dünya kimsenin etrafında dönmüyor, sende bir başkasının etrafında dönüp durma. Çünkü bu sana fayda sağlayamayacak, ne kadar zorlarsan kendinden çok şey kaybedersin ve geride sadece keşke yapmasaydım kalır. Zamanı kimse geri alamaz o yüzden pişman olacağın şeyler yapma. Seni istemeyen ya da duygularını değer vermeyen biri için kendini yorma. Sürekli kafanı onla meşgul etme, ona karşı kin ya da olumsuz herhangi bir duygu da besleme. Senin hikayende baş rolde olması gereken sensin bir başka erkek değil.

1
    0 Yorumla
  • batuguclu_07
    batuguclu_07 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 65%
    +1 yıl

Aşk acısının tek çaresi zamandır. Zamanla unutursun diyemem ama zamanla vazgeçersin ve vazgeçtiğin zaman vazgeçtiğin kişiyi hatırlayınca içinde olan şimdiki hissettiklerinin yerini sadece iyi ya da kötü anılar alır. Tek çaresi zamandır. Bu zamanı da kendine vakit ayırarak bazı meşguliyetleri edinerek onu daha az düşünerek geçirebilirsin.
    Anlatmak istediğin dertleşmek istediğin bir konu olursa her zaman dinlemeye hazırım.. her şey gönlünce olsun..

1
    0 Yorumla
  • msdefne
    msdefne Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 81%
    +1 yıl

Bak güzelim sevgisiz erkekler cok seven kadindan kaçar. Çünkü sevilmemeye kendinden nefrer etmeye o kadar alismistir ki senjn sevgin onu korkutur yakistiramaz kendine kabullenemez. Sende hak ettigin ilgiyi sevgiyi alman gereken yere git uzaklas mecburen hayat devam ediyor

0
    0 Yorumla
  • Milleplateaux
    Milleplateaux Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Aşk acısı çektiğin için seni istemeyen biri için bir sürü şey yapıyor değilsin, seni istemeyen biri için bir sürü şey yaptığın için aşk acısı çekiyorsun. Aşk acısından kurtulmanın yolu (1) bu insanın seni asla sevmeyeceğini ve asla beraber olamayacağınızı kabul etmen ve (2) bu insanı hayatından tamamen çıkarman. Engellemen gerekirse engelle.

Bu insana yatırım yapmayı tamamen bırakırsan, iyileşmeye başlarsın.

0
    0 Yorumla
  • sosyalist_yahudi07
    sosyalist_yahudi07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 78%
    +1 yıl

Bence yeni denizlere açıl o seni belki biraz rahatlatır. Ama o kişiyi seviyorsanız hislerinizi söyleyin denemekten çekinmeyin ama her deneme başarılı olacak diye bir şey yok. Reddedilirsen bir kaç gün üzülürsün ama sonra geçmeye başlar o üzüntü. Saygılarımla.

0
    0 Yorumla
  • Cerberus23
    Cerberus23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

bu ayın başında ayrıldık, kör kütük aşığıyım. ayaklarıma kapansa geri dönmem orası ayrı ama şıp diye geçebilecek şey değil ayrılık acısı. bunu yaşamakta fayda var diye düşünüyorum. kaçış yolu aradıkça insan bi hataya düşebiliyor. yanlış kararlar vermek gibi mesela. bana sorarsan efendi gibi acısını çekmekte fayda var 🥲

0
    0 Yorumla
  • cemreesinbulut
    cemreesinbulut Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Sence seni istemeyen biriyle olur mu gururunu ayaklar altına almaya değer mi yani aşıksın ama bence gururunu ezdirme yazma yazmassan diyecek ki bu kıza ne oldu bana yazan kız ne oluyo da yazmıyo inan ki değmiyor cidden değmiyor sevsen bı dert sevmesen bı dert... seni istemeyen birini sende isteme sana değer vermeyen birini sende değer verme kariyerine odaklan çünkü emin ol adını yüksek yerlerde duyunca it gibi yazacak sana emin ol buna... ULAŞILMAZ OLMAYI DENEMELİSİN EMİN OL Kİ İSE YARİYOR

1
    0 Yorumla
  • Ogzhanerdem
    Ogzhanerdem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Gönder gelsin ablacım anlat detaylıca çözeriz hallederiz

Cevaplarım şahsi fikrimdir yatırım tavsiyesi değildir. Bu profildeki tüm cevaplar kurgusal ve hayal ürünüdür gerçek kişilerle ve kurumlarla ilgisi yoktur.

0
    4 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Istegi kabul et

Yorumla
    • Ogzhanerdem
      Ogzhanerdem
      +1 yıl

Memnuniyetle Sayın dinleyen

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Mesasj atılmıyo

Yorumla
    • Ogzhanerdem
      Ogzhanerdem
      +1 yıl

nerden mesaj atıyosun

Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Merhaba

Bu acının ilacı yok, tavsiye istersen acını çek zamana bırak.

0
    0 Yorumla
  • evlimutsus
    evlimutsus Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl

Böyle gençlik serüvenlerin bir gün olgunlaştığında arkana dönüp baktığında aklına bugünler gelecek ve ve kadar s. lak biriymişim diyeceksin güleceksin beni sevmeyen biri için aptalca hareketler sergilemişim diyeceksin uzak dur

0
    0 Yorumla
  • BeratBozkurt
    BeratBozkurt Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Platonik aşkımı unutmam için 6 senemi harcadım. Var sen dusun. Bir gün biri çıkıyor karşına zaten kafanda bitirdiğin şey kalbinde de bitmeye basliyor

0
    0 Yorumla
  • cellatgibi
    cellatgibi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Tabi yardımcı oluruz takip edip yazarsan konu hallolana kadar konuşabiliriz sonrası sanakalmis

0
    2 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Istegi kabul et

Yorumla
    • cellatgibi
      cellatgibi
      +1 yıl

Mesaja cevap vermeni bekliyorum

Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

"Kelin ilacı olsa başına sürermiş."

Zamana bıraktım. Acımı da, öfkemi de yaşıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

Yaz dinleriz aşk kolay değil karşılıklı olursa keyifli olur karşılık bulmazsa acılı olur herkese karşılıklı olması dilegiyle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bu olayı ne kadar çabuk aşarsan o kadar olgunlaşırsın. Seni istemeyen, sevmeyen birine dünyaları ver yine seni tercih etmez. Ha bir ihtimal belki dünyaları tercih eder ama yine seni tercih etmiş olmaz :]

0
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Aklindan sil onu kendine odakpan zaman gecsin unutuesun en azindan benim gibi seni red eden kizi her gub gormuyorsun.

0
    0 Yorumla
  • Costantinnn
    Costantinnn Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Valla onun derdini yıllardır bütün insanlar arıyor bulursan bizede şöyle herkes farkli çeker bu acıyı

0
    0 Yorumla
  • Seninbanagülüşün
    Seninbanagülüşün Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Tavsiyem yok. Sadece o kisinin kötü yönlerini dusunursen. Icin bir nebze rahatlar..

0
    0 Yorumla
  • Ayzibeyzi
    Ayzibeyzi Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Biraz ağır olucak ama seni sevmeyeni s*ktr et... bu kadar

0
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Vallahi bi gün geçiyor ama geçene kadar bu acıyı çekmen lazım yoksa alevlenir yine

0
    0 Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Doya doya çek, herkese nasip olmaz, acının tadını çıkar.

0
    0 Yorumla
  • captainmurat
    captainmurat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.

Al iki tane kırmızı tuborg içtikten sonra da evine git uyu

0
    0 Yorumla
  • Verrirrt
    Verrirrt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Gerçekten acı çeksen oturur dertlenirsin demek ki ilgi açlığı var ki buradasın

0
    0 Yorumla
  • SayYesMaster
    SayYesMaster Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Ayak serçe parmağını sehpanın kenarına vurduğunu düşün, aşk acısını saniyesinde unutursun.

0
    0 Yorumla
  • Negibimesal
    Negibimesal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

seni istemeyen birini sende istemiyecen kardeşim :) kendi değerini düşürürsün

0
    0 Yorumla
  • novel
    novel Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Kedin olayım sev beni diyenleri dinle bence vardır demi öyle diyen ya :D :D

0
    0 Yorumla
  • ÖmerÖ41
    ÖmerÖ41 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Peki neden bu tek adam saplantısı. seni istemiyorsa sende istemeyeceksin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Gurursuz musun sen herhalde tipi falan baya iyi ki gurursuzluk yapiyorsun

0
    5 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Yo yakısıklı degil

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne diye takiyorsun kafaya uzun boylu heybetli falan hehralde dhfhf bak buna da hayir deme yani dis gorunusu iyi olana takarsiniz siz

• Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Hayır benim ona olan hislerim beni baglıyo tipi degil

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kesin oyledir inandim

• Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Yo foto atsam anlardın emin ol ben daha iyiyim ama asıgım iste

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekle kadın arasında olan aksiyonu tanımadığın karizmatik bir kaç erkekle yap, 1 aya temizsin

0
    0 Yorumla
  • comolokko18
    comolokko18 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

o dert bendede var yapacak bişey yok kolay deyil bir ilacı olsa

0
    4 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Benim ilacım o

Yorumla
    • comolokko18
      comolokko18
      +1 yıl

benimde ilacım o ama yapacak bisey yok çekecez

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Yok ben o ilacı kazanıcam cok calısıcam ama benim olucak

Yorumla
    • comolokko18
      comolokko18
      +1 yıl

valla bulursan bir taktik banada söyle bende rahatlayım

Yorumla
  • yolcu3434
    yolcu3434 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı.

Hayır diyosa kabullenip başkasını sevmeye calismalisi

0
    0 Yorumla
  • pudingwars
    pudingwars Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Boş kaldıkça acı cekersin birileriyle tanışmayı dene umarım iyilesirsin yenisi unutturur ama sonra da yenisini unutmaya caliscaksin

0
    0 Yorumla
  • DrChristianTroy
    DrChristianTroy Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

kafanı dağıtman lazım.. şöyle yapalım mesela, ben uzanayım yerlere sen o hınçla benim sırtımı çiğne :)

0
    0 Yorumla
  • prisonnbbrekk321
    prisonnbbrekk321 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    +1 yıl

buyur tavsiyede bulunabilirim detaylı anlatabilirsin

0
    0 Yorumla
  • fatihtek0606
    fatihtek0606 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

7 sene çektim bir boka yaramıyor bebeğim devamke bak zevkine

0
    0 Yorumla
  • 4pollon
    4pollon Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

3 ay dan 6 aya kadar etkisinin azaldığını görüceksin. Sonrasında soğuma zamanları...

0
    0 Yorumla
  • melisabellaa
    melisabellaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Sevilmek için uğraşma seven insan zaten sever zorlama

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

neden bu adam bu kadar özel senin için

0
    3 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Cok asıgım bana cok farklı hissettirdi ben 7 yıl ask acısı cektim onun üstüne bu adama asık oldum iste

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Ayrıca cinsel iliskimiz oldu hayatımda işk erkek oldu

Yorumla
    • tt_Escape_tt
      tt_Escape_tt
      +1 yıl

dibine kadar yaşayacaksın o halde bu acıyı
      sonrasında hiç yaşanmamış gibi olacak

Yorumla
  • anonimbirsey
    anonimbirsey Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Ne gibi bir yardım talep ediyorsun

0
    0 Yorumla
  • Cebeufuk
    Cebeufuk Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Bence doya doya yaşa

0
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

İstemeyen biri icin diretme, boşuna acı

0
    0 Yorumla
  • Deli_miyim_neyim
    Deli_miyim_neyim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.

Seni sevmeyen biri için gram acı çekme

0
    0 Yorumla
  • hakan-salihoglu
    hakan-salihoglu Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Yıl olmuş 2023 ne aşkı

0
    0 Yorumla
  • çpkn_kuruFASULYE007
    çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

bu adamla seviştin mi

0
    0 Yorumla
  • GatoKitty
    GatoKitty Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 94%
    +1 yıl

sevgilinden mi ayrıldın platonik mi

0
    0 Yorumla
  • ageof2
    ageof2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bizi böyle seven olmadı 🥲

0
    0 Yorumla
  • Ceyhan0101
    Ceyhan0101 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Yorumları okumaya geldim.

0
    0 Yorumla
  • Regnanspiritus
    Regnanspiritus Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Kedilere odaklan bence iyi geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Don_Kişot_
    Don_Kişot_ Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Çek banane aşık olmasaydın

0
    5 Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Wtf?

Yorumla
    • Don_Kişot_
      Don_Kişot_
      +1 yıl

Aşk şarkıları dinle

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Evet daha cok aglıyım haklısın

Yorumla
    • Don_Kişot_
      Don_Kişot_
      +1 yıl

Ozaman bunu dinle
      https://youtu.be/m42kakyPUkI

Yorumla
    • Kedisever2607
      Kedisever2607
      +1 yıl

Sak mısın ahahahhssk

Yorumla
  • CounterOffensive111
    CounterOffensive111 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

İstemiyorsa en iyisi unutmanızdır.

0
    0 Yorumla
  • Muhammes
    Muhammes Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Millet 3/1 çekiyor sen aşk acısı çekionnn

0
    0 Yorumla
  • Grininellitonu35
    Grininellitonu35 Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl

Toplum içinde önünde diz çök yalvar geri çeviremez

0
    0 Yorumla
  • Helbestt44
    Helbestt44 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Soğuk su çok iyi gelir

0
    0 Yorumla
  • Selcann46
    Selcann46 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Tekrar aşık olmayı dene

0
    0 Yorumla
  • nicolasant
    nicolasant Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Yeni birini bul unutursun

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk acısı çekiyorum, tavsiye verebilecek var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aşk acısı çekiyorum lütfen tavsiye verin? 5 cevap verildi
Ağır aşk acısı çekiyorum, bana biraz tavsiye verir misiniz hafiflemesi için? 7 cevap verildi
Çok aşk acısı çekiyorum napmaliyim ya yardım edin? 2 cevap verildi
Aşk acısı çekiyorum lütfen yardım edin ne olur? 5 cevap verildi
Aşk acısı çekiyorum yardım edin? 12 cevap verildi
Aşk acısı çekiyorum yardım edin.. Ne yapacagımı bilmiyorum? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gün içerisinde tatlı krizleriniz ne zaman tutuyor, nasıl bastırıyorsunuz?
  • 65 yaşında ki sevgilim bana evlilik teklifi yaptı sizce kabul etmeliyim?
  • Biraz abarttım galiba ben şimdi bunları nasıl günlere paylaştırıcam?
  • Sevgiliye yiyecek hazırlamak fazla mı romantikleştiriliyor?
  • Film izlemek sevgiliye yazmamak için geçerli bir bahane midir?
  • İlk buluşmada bekleten biriyle ikinci buluşmayı yapar mısınız?
  • Haketmediğin o sözleri unutabildin mi?
  • Hiç arkadaşı olmayan biriyle sevgili olur musunuz?
  • Flört etme yeteneğin nasıl?
  • Soğuk görünen insanlar aslında daha mı duygusaldır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨