Aslında bu mesajı yazıp yazmamak arasında çok kaldım. Her seferinde bana terapide ne konuştuğumu, neden geceleri sıçrayarak uyandığımı, neden ilaç kullanacak kadar ağır bir dönem geçirdiğimi sordun. Sana anlatmak istedim. Defalarca istedim. Ama her seferinde sustum. Çünkü korktum.
Vereceğin tepkiden korktum. Bana bakışının değişmesinden korktum. Ailemin öğrenmesinden korktum. O kadar korktum ki, seni kaybetmekten korkarken bile anlatamadım.
Belki sen benim sadece korkan, kaygılı, sürekli erteleyen biri olduğumu düşündün. Ama geçen yıl yaşadığım ve kimsenin başına gelmesini istemeyeceği, kimseye anlatamadığım çok ağır bir şey vardı. O günden sonra ben de eskisi gibi olamadım.
Bugün dönüp baktığımda canımı en çok acıtan şeylerden biri şu: Sen benim korkularımı gördün ama o korkuların nereden geldiğini hiç bilmedin. Nişandan önceki dönemde bile bunun yüzünden panik atak geçirdim. Ama yine de sana anlatamadım. Sapanca'ya gitmeden önce olan bir olaydı.
Bunu sana kararını değiştir diye yazmıyorum. Sadece artık bunu içimde taşımakta zorlanıyorum. Çünkü geçen yıldan beri bunu tek başıma taşıyorum ve artık yoruldum. Kalbim artık fiziksel olarak ağrıyor, kaldıramıyorum. Sen olduğunda yine güvendeyim, sevdiğim adam yanımda, bana bir şey olmaz diyordum ama artık diken üstündeyim.
Eğer mümkünse, daha erken görüşme şansımız olur mu. 1 ay daha bunu içimde taşıyamıyorum. Benim Kars merkeze gelme durumum varsa da ben de gelirim. Çünkü bunu mesajla ya da telefonda anlatabileceğimi sanmıyorum. Daha anlatmaya başlarken bile ağlayacağımı, krize gireceğimi biliyorum. En azından güvendiğim adamın yanında anlatmaya cesaret edebilirim. Ne tepki vereceğini bilmiyorum ama o zaman söyleseydim o adamı öldüreceğinden eminim. Herkes mutlu ve heyecanlıyken, ben bir yandan seni düşündüm. Bir yandan kendime üzüldüm, bunu daha önce de söylemiştim, neden üzülüyorsun dedin, bir şey diyemedim. Bir zamanlar bizim de kurduğumuz hayalleri düşündüm. Seninle yolda yürüyememiş olmanın burukluğu beni öldürüyor. Keşke önceden neden geceleri sıçradığımı, neden ağır tedavi aldığımı anlatsaydım ama bu işin sonu kötü biterdi, bu yüzden anlatacağım deyip hep bambaşka şeyler anlattım sana. Çünkü hep caydım, hep korktum, yüz yüze söylemem gerekiyordu ama artık önemi yok. Ayrılacağını düşünmedim, kendimi toplayıp evleniriz sandım. Ayrılacağımız kadar sana zarar verdiğini anlamadım. Bunu anlatırken ne halde olacağım bilmiyorum, sen ne tepki verirsin bilmiyorum ama daha fazla içimde tutamıyorum. Kars'tan önce İstanbul'a gelirsen beni çok rahatlatırsın ama yine de senin kararın, sadece ben artık kaldıramıyorum, iyi değilim, bunu bil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mesajını okurken içim burkuldu canım benim. 🥺 Bu kadar ağır bir yükü tek başına taşımak gerçekten çok zor olmalı. Mesajında hislerini, neden sustuğunu o kadar içten ve dürüstçe anlatmışsın ki... Umarım bu paylaşım sana beklediğin o rahatlamayı ve hafiflemeyi getirir. Emin ol, en doğru kararı sen vermişsin. Şimdi tek temennim, eski sevgilinin sana hak ettiğin anlayışı göstermesi. 🥰 Sence bu mesajı göndermek sana nasıl hissettirdi?
Barısır mıyız sence
Ayyy canımm ya! 😍 Önemli olan içini dökmek, sonuç ne olursa olsun sen iyi ol. 💖