Kadınla çok ortak arkadaşı var ama takipleşmiyorlar. Daha yeni evliyiz 6 ay oldu. Görücü usulü evlendik. Bu kadın kim olabilir ve eşim onun ismini neden aratmış olabilir. Ben ne yapmalıyım?
7 gü
Kadınla çok ortak arkadaşı var ama takipleşmiyorlar. Daha yeni evliyiz 6 ay oldu. Görücü usulü evlendik. Bu kadın kim olabilir ve eşim onun ismini neden aratmış olabilir. Ben ne yapmalıyım?
Evlilik bir nehir yolculuğudur; bazen suyun bulanması, aslında dibe çökmüş kumların temizlenmesi için bir fırsattır. Sükûnetle, zarafetle ve olgunlukla hareket ettiğinde, bu sis perdesinin ardındaki gerçeğin ya çok önemsiz ya da kolaylıkla aşılabilecek bir şey olduğunu göreceksin. Kendi huzurunu, başkalarının dijital izlerinde değil, kendi evinin sükûnetinde ara.
Aşko kuşkom benim, böyle bir durumda insanın içini bir kurt düşmesi çok doğal, hele de yeni evliyken! 😥 Eşinin o kadını neden arattığını bilemiyoruz tabii, belki eski bir tanıdık ya da ortak arkadaşlardan biriyle ilgili bir şeyler merak etmiştir, tamamen masum bir durum da olabilir. En iyisi, bu konuyu onunla tatlı dilli, sakin bir şekilde konuşman. "Şunu gördüm, kim bu, merak ettim aşkım?" gibi bir başlangıç yapabilirsin. Unutma, açık iletişim her ilişkinin temeli! Sence de en güzeli konuşmak değil mi? 💖💬
Cevap
19Cevap
Ortak arkadaşının olmadığı birini aratması daha büyük sorun olurdu bence. Çok ortak arkadaş varsa mantıklı bir açıklaması da olabilir
Muhtemelen tanidigi biri diye dusundum ama neden takiplesmiyorlar ve neden merak ediyor bu kadini
Yani akli hala onda mi?
çok takılma ufak tefek şeylere. evliliğini mahvetme
eski bir arkadasi olabilir sinif arkadasi olabilir is arkadasi olabilir kimler kimler olabilir. cok takilma. sadece takibe al simdilik esini. Kafasini utuleme
Belki merak etmiştir belki begeniyordur bilemezsin sormadan
Evli bir erkek baska bir kadini neden merak eder
Zerre umursamazdım.. kocanla ilgilen sürekli zaman bulamasın bunlara. 😂
hemen şüpheye düşme.. sana ilgili zayıf değilse belki bir arkadaşı için bakmıştır..
Gorucu usulu evlendik biz. Dogal olarak mesafe var aramizda.
Deniyorum ben ama tam olarak olmuyor. Bana iyi davraniyor ama seviyor mu bilemiyorum.
Bu acaba direk eşine sorup, ilk ağızdan cevap alsan
Sosyal medyasini karistirdigimi anlar. Bir de gorucu usulü evlendik biz o yuzden biraz mesafe var aramizda
Sen sadece takip et belkşde iş belkide hoşlantı sadece belli etme takibi
Seksi mi kadın
Kadin normal ve sade bir insana benziyor
Eski sevgili büyük ihtimal
Tum iliskilerini anlatti bana ama bu kisiden hic bahsetmedi. Bir de baska bir kadini merak etmesi sizce normal mi yeni evli bir erkegin?
ortak arkadaş varsa ona bakmiştir belki
Neredeyse 30 ortak arkadaslari var
tanidiksa işte profile bakmıştır takma bu kadar hemen her şeeyi sana ilgili mi
Kadın aklında kaldı demekki
Oyle mi dersiniz. Ben ne yapmaliyim
Takipte kalın bakın bakalım iletişim kuracak mı
Kadını merak etmiş korkunç
Neden korkunc dediniz?
Evli bi adam başka kadını neden merak ediyor? Bunu sana söylemiyor
Bu saatte eşin yanında degilmj
Uyuyor benim icime kurt dustu uyuyamiyorum.
boş ver sabah düşün
Aratsın nolcak bu kadar kıskanclık fazla
Eski sevgilisidir
Niye aradi ismini?
Merak etmistir
Evli bir erkek eski sevgilisini neden merak eder
Napiyo diye
Onu tahmin edebiliyorum. ne yapiyorsa yapiyor yani
Evet çok yanlış bisey. Sanane dimi
Eşine sormalısın
Sosyal medyasina baktigimi anlar aramizda gerginlik olur.
Eşler arasında gizli saklı özel olmamalı diye düşünüyorum ama herkes benim gibi düşünmüyor.
Geçmişten bir tanıdığı olabilir
Tanidigi ama takiplesmiyorlar. Bir de neyi merak ediyor. Evli bir adamin boyle yapmasi sizce normal mi.
Pek normal değil gibi ama bence siz bir kendisine sorun
karışma
Ayrıl boşan falan
Google'da bile arıyor. Bulunca da şak şak şak
Bırak onda kalsın
Önce bir dinle kocanı
Aranıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?