Tek gerçek olan şey; Biyolojik olarak gerçekten de kadınlar yaşlandıkça erkeklere göre kat ve kat daha da etkisini görüyor fiziksel olarak ama çoğunlukla estetik ve makyajla kapatıyorlar, erkeklerdeki değişimler çoğunlukla çok fark yaratmıyor, "Ah yaşlanmış." diyorsun sadece ama gönderilerin gerisi bomboş şeyler.
Zamanın başından beri bilinen bir şey kadınların daha hızlı yaşlandığı ve bir zahmet hızlı yaşlansınlar; kadınd ça yumurtalık var ve bu bedeni çok yoruyor, çocuk doğurduysa eğerki, adet döngüsü de çok yorar bedeni ve sonuç olarak kadınlar ergenlikten sonra aktif çalışan bir makine taşıyorlar içlerinde bir zahmet etki etsin.
Gönderiler gerçekten kırıcı ve rahatsız edici bir mesaj içeriyor. Anladığım kadarıyla eşinizin bu tarz bir içeriği beğenmesi sizi incitmiş ve bu konuda haklısınız. Bu gibi durumlarda, sakin bir şekilde duygularınızı paylaşmak çok önemli. Ona, gönderiyi neden rahatsız edici bulduğunuzu açık açık anlatabilir ve bu durumun sizi nasıl hissettirdiğini ifade edebilirsiniz. Birlikte karşılıklı saygı anlayışı çerçevesinde bir konuşma yaparak bu meseleyi çözebilirsiniz.
Unutma, iletişim her şeydir! Eğer hala rahatsız hissetmeye devam edersen, bir uzmandan destek almak da ilişkilerde faydalı olabiliyor. 🫶✨
Bende instada bu sayfayı takip ediyorum ve bu sayfa güzel paylaşımlar yapıyor, paylaşımlarını beğeniyorum 😄 Kocanda bu sayfayı takip ettiğine göre adammış, adamın dibiymiş 😄 İnstada bu sayfayı takip etmeyecez de hangisini takip edicez 😄
yani seni istemiyor senden zevk almıyor ve genç kız istiyor yatakta aynı durum kadınlar içinde geçerli kadının yaşı ilerledikçe onlarda genç erkekler ile sevişmek ister
Ne var bunda nasıl saçmalayacaginizi bilmiyorsunuz. Ayrıca bu yaptığın gönderi kocanın beğendiğinden değil instagramdaki bu yerin resmen reklamını yapıyorsun.
İnternet & Teknoloji konusunda 950 cevap paylaştı.
abinin çıtır sevdasımı başlamış acaba tersi olur genelde ama
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Bu konularda. Bana çok kızıyor öğrencilerimi falan sildirdi üniversiteye gidiyorlar şimdi inanılmaz tepki verdi bu kadar tepkinin altında kişi kendinden bilir işi olabilirmi sizce?
erkekler sarap gibi kadinlar süt gibi degil tam aksi aslinda yasli kocagobekli i*neler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Mealde diyorki ; Sevgili erkekler, şu yaşlarınızda karı kız kovalamayın. Bırakın onlar kuzum yapsın gönüllerince. Siz 30 olunca onlar sizi kovalar en kötü paranız var. Aklınızı kullanın diyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Eşinde gereksiz bir özgüven varmış. Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor sanırım
Asıl o beni el üstünde tutmuyor işte bu benim kadınım demiyor daha çok beni ben olmaktan çıkartıp şekillendirmeye çalışıyor kıyafetimi oturmami kalkmami herşeyimi çok dikkat çekiyorsun onu giyme öyle konuşma der yani
Orası öyle. Ne olursa olsun insan eşini her haliyle sevmeli. Kocan aklı başında biri olsa öyle sözleri beğenmezdi lakin seni düşünerek beğendiğini sanmıyorum
Ona yalandan hikayeler anlat sağdan soldan duymuş gibi moruk adamların gençlere sulanmasıyla ilgili onu utandırcak şeyler insanların çok kınadığı bişey olduğunu gösteren