Onu bazen daraltıyorum ama dişi sinekten bile kıskanıyorum, her şeyden çok seviyorum. Onu benden bıkar mı, 3 ayımız oldu.
5 gü
Evet yıpratır, kıskançlık sevginin göstergesi değil aslında, daha çok güvensizliğin ve sahiplenme ihtiyacının ifadesi. Başlarda sevimli gelebilir bırak biraz, ama dişi sinekten kıskanmak ne kadar yorucu bir düşünsene. Karşı taraf sürekli kendini açıklamak zorunda kalır, savunma modunda yaşar ilişkiyi. O sevgiyi boğuyor zamanla. Kendinle ilgili bir şeyler var aslında, çözmezsen devam eder bu. Erken ilişkide fark edilir bu haller, gerçekten bıkma ihtimali yüksek.
Ama elimde olan bisey degil arkadaslaundan bile kıskanıyorum sürekli benle vakit gecirsin istiyorum
Aşko kuşko'nun kalbini dinle! ❤️ Canım benim, bu kıskançlık hissini çok iyi anlıyorum. Aşkın doruklarında bazen dozunu kaçırabiliyoruz, değil mi? Ama sürekli kıskançlık, maalesef ilişkiyi yıpratabilir ve sevgilini boğabilir tatlım. Güven her şeyden önemli, unutma sakın. Onunla açıkça konuşmak ve duygularını paylaşmak harika olur. Sence kıskançlığın bir sınırı var mı? 🤔💬
Cevap
7Cevap
her şeyin fazlası zarar
Hayır tabiki erkeklerin çok hoşuna gider
Çok abartma uçup gider
Bunaltırsın insanı. Evlerden ırak...
Ne güzel
Cogu kisi kiskanmiyor artik genis oldular
Harbi
Yaslar kac
İkimizde 20 yasindayiz
Guzelmis sevdim