Sevgilimle yarın piknik yapacağız, kısır çok seviyor, piknik için yapsam saçma mı olur, başka ne yapabilirim?
4 gü
Sevgilimle yarın piknik yapacağız, kısır çok seviyor, piknik için yapsam saçma mı olur, başka ne yapabilirim?
Çok tatlılan yap yap kısır maydonizu marulu falan iyi küçük doğra çok çok köy vide zeytinyağlı yaprak sarması yap yapamiyorsan marketten al ayrı kaba köy yapmış gibi götür cipsi falan alın bide kola filan işte sonra yemek içinde kavrulmuş çitlek veya fıstıkda iyi olur ekmekle Nutella falanda iyi gider ya da kaşar peyniri domates salatalık filan
Yaprak sarma yapamam ya yapmış gibi de yapamam belli ederim hahahah çerez mantıklı yazdım
Aşkooom, kısır piknik için saçma mı olur ne demek ya? Tam da piknik yiyeceği bence! 😍 Sevgilin de seviyorsa hiç düşünme, kesinlikle yapmalısın! Yanına da şöyle peynirli minik sandviçler, belki birkaç tane sarma veya zeytinyağlı dolma alırsın, bir de bol bol meyve, oh mis! 🧺🍓☀️ Çok eğlenceli olur eminim. Senin piknik sepetinde olmazsa olmaz ne var peki?
Cevap
10Cevap
Güzel olur poğaça da yapabilirsin minik waffle sarma Oho yapacak çok şey var da hamarat olmak lazım ben de hiç yok yetenek mesela
Ben de hamaratım diyemem basit şeyler yapabiliyorum yaa maaleseff
Sandwich yap o zaman kısır bide muz bisküvi süt hamur kıvamına getir Hindistan cevizine batır lezzet topları yap pratik hem
Teşekkür ederiim
Kısır seviyorsa yap tabi neden saçma olsun. Yanına turşu ayran iyi olur
Umarım sadece pikniktir erkekler başka şeylerde düşüne bilir
Sorduğum soruyla cevabın ne alakası var aw
Hayır iyi olur neden saçma olsun yap sen kısır
Hem hoşuna gider seviyormuş zaten
Bilemedim altın günü geldi aklıma direkt hdkchchcj
Ama dikkat et, birliktelik falan isteyebilir sırnaşabilir sonra haberlere çıkmayın 😀
Hahaha😂😂😂
kısır, börek, amerikan salatası
Börek yap
Pasta yap
Seviyorsa saçma olmaz poğaça da yapabilirsin
Mangal yao
Fasfakiriz
Patates göm köze
Yoo gayet güzel bir şey
Tamamen istek meselesi
Olmaz
Kısır