Merhaba. ☺️
Piknik yaparken olmazsa olmaz dediğiniz nedir?

Merhaba. ☺️
Piknik yaparken olmazsa olmaz dediğiniz nedir?

Merhaba
Piknik sezonu açıldı çoktan ama mangalsız olmaz bence keyifli oluyor zaman geçirmek güzel oluyor onun dışında bana hep sıkıcı geliyor. Abur cubur da keyifsiz oluyor arkadaşlarım gideceğiz bol mangallı bir planımız var keyifli oluyor çünkü.
Üzgünüm mangaldan kasıt hayvan ceseti yemekse evet karşıyım. Ama tabii ki mangalda istiridye mantarı, vegan sucuk, vegan köfte gibi hayvan ceseti parçaları içermiyorsa karşı değilim hatta destekliyorum... Vegan köfte, vegan sucuk hayvan eti hissiyatı verdiği için benim favorim istiridye mantarı. Ahhh bayılırım 😋 Kapya biber, bostan patlıcanı da pek güzel oluyor mangalda ♨️ Mangal güzel bir kültür, aktivite 🎉elbet hayvan bedenleri ile yapılmadığı sürece. Son olarak et adı altında hayvan bedenlerinin sofralarımızda olmadığı hayvancılık denilen sömürü, vahşet düzeninin tarihin tozlu sayfalarına karıştığı güzel yarınlar diliyorum. Gelecek veganlıkta... ☘️🌱 🌺
Bencede olmaz ama bazıları sabahtan gider semaverini yakar, kahvaltısını yapar o şekilde de olur. Kişiye göre değişir.
Piknik mangalsız olmaz. Dün Şile'ye pikniğe gittik ve mangala doydum. Mangal olmadan olmaz...
Cevap
55Cevap
Olur ya, çekirdek kola kek yeter
Bence olur neden olmasın.. mangal zaten sevmiyorum ben.. benim için arkadaş ortamı olması daha önemli ve yeter de artar bile.. :)
Ete düşkünlüğüm yok mangal olmak zorunda değil Bana göre piknik insanın sevdikleriyle tabiatın içerisinde oturup bir şeyler yiyip içmesi bir şeyler paylaşıp neşeli vakit geçirebilmesinden ibarettir yani piknikte ille de et olacak diye bir şey yok olmasa da olur
Grupta mangal yapacak biri yoksa mangalsız bir piknikte gayet güzel olur ayrıca her yerde mangal yakmak serbest değil özellikle bazı ormanlık alanlar ve parklar koruma altında bir termos çay ve ev de hazırladığın lezzetli şeylerle de güzel bir piknik oluyor.
Şöyle ki en az baharatlı tavuk kokusu yayılmasını gönül ister illaki, hadi o gün imkân dahilinde değil evden bi güzellikler düşünülüp yapılmalı.. 😃👍
Mangalsız olmaz. Ateş yakmak çok keyifli oluyor. Marshmelo pişiriyorum😄🍡🍢
Ona piknik denmez anca kırda çay partisi olur kek partisi olur.
Mangalsız piknikmi olurmuş
Tabii ki de olur bana göre piknik denildiği zaman Sabah öğle ve akşam yemekleri olduğu zaman olunabilir İlla mangal olacak diye bir şey yok
Mangala izin veren yer çok az işte yoksa asla olmaz
Mangal olacak tabiki de o zaman o piknik olmaz
Hayırr mangal candır mangal türk insanı için kırmızı çizgidir !
Olur tabii neden olmasın sabah gidilen pikniklerde kahvaltı yapılıyor
Piknik dediğin mangalsız, kömür dediğin kahvesiz olmaz.
Olur mangal şart değil. Beş çayı menüsüyle de gayet elverişli olur
Sarma. ayran çekirdek kısır yanında çoban salata 😃😃mangala gerek kalmadı
Mangallık et yanına çoban salatası birde sarı veya siyah usta edition kola sonra değme keyfime
Olmaaazzz mangal şart bide semaver semaver olmasa bile közde çay muhakkak olmalı
Mangalsız da olur. Poğaça, börek gibi şeyler ile yapılabilir.
Piknik mangal olmadan olur mu olmaz mı, bilemiyorum, ama biliyorum ki sevgilim olmadan asla olmaz 🙄
Piknikte asıl olay kiminle gittiğin bence ne yediğin çokta önemli değil
Piknik ve mangal ayrı şeylerdir
Piknik bir göl kenarında 2 sevgilinin bir şeyler yediği şey iken
Mangal etlerin pişirildiği harika bir etkinliktir.
Bizde çocuklarla onun kavgasını yaptık ben olmaz diyorum onlar da top oynar geliriz diyorlar ama bence olmuyor yani
Mangal dediğin pikniksiz olur ben salonda yaparım daha iyi hem kokusu eve bereket getirir
Salon dışında bi yer önermem
Bence piknik komple gereksiz ve saçma bir aktivite, ilkel şartlar altında bir şey yemekten nasıl zevk alır bir insan
Mangal yakılmayacak ise piknik yapmanın bir manası yok..
Mangalsiz da olur. Biraz kuralına koymamak gerekir bazen.
Önüne gelen mangal yakarsak piknik olmaz o
Max türk zihniyeti. Ekonomi hesaplarken bile maalesef sadece etten pay biçiyoruz. Aklımız fikrimiz ette.
Mangalsizda olur neden olmasın. Bence mangal olunca piknik olmuyor. Bence piknikte eğlenmek lazım yorulmamak lazım. Mangal yorucu iş
Olur elbette, çay kısır börek çörek de fena olmuyor hani 😁
Olabilir, ama imkan varsa mangal da yakılsa çok daha güzel olur.
mangalsız olur neden olmasın
Kesinlikle olmaz.
Olmaz ya olsa da kesmez😜
Kesinlikle çay
Piknik hiç sevmem yorgunluktan başka bişi değil
Mangalsiz tadı olmazki
Güzel òrtü.
Mangala hayır!
Olmaz zaten amaç mangal yapmak piknikte
Piknik eşittir mangal
Mangal yoksa piknik niye yapılsın :D
Hayır olmaz tabi ki..
Mangal ile daha lezzetli olur 🤤
Olur olur bazen o mangal yakması zor gelir
Mangalsiz olur yaptim
Bilmem hayatımda hiç piknik yapmadım
olmamalı ama oluyor tabi
Mangalsiz ve semaver çayı olmadan olmaz
Olur, ama mangalı olanı daha güzel olur.
Olur
Olur tabi
Evet
Olmaz
Olur
Olmaz
Olmaz.
Piknik dediğin mangalsiz olur mu hic
Ola dabilir
olmaz
Mangal yoksa pikniğe gerek yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?