Selam🤞
Piknik dediğin mangalsız olmaz, olmamalı 😀 Ağaçların altında otururken bir yandan da o ateş kokusunu hissetmem lazım o dumandan gözlerimin yaşarması lazım fjgjh

Selam🤞
Piknik dediğin mangalsız olmaz, olmamalı 😀 Ağaçların altında otururken bir yandan da o ateş kokusunu hissetmem lazım o dumandan gözlerimin yaşarması lazım fjgjh

Merhaba
Mangalsız piknik düşünülür fakat kahvaltı pikniği olacaksa bu ama onun dışında asla düşünülemez o ayrı bir konu bayılırım çünkü mangala
Bence olabilir sadece meze veya çekirdek bisküvi, çay ilerde olabilir bence yediklerimiz işin bahanesi önemli olan sevdiğimiz insanlarla vakit geçirebilmek ve sohbet edebilmek

Salatayı hazırla soruları bırak :))
Hemennnnnnn 😀😍
Aferin girdin gözüme 😄
🤞☺️
Olmaz tabiki 🤦🏻♂️
Selam! 👋 Katılıyorum, piknik dediğin mangalsız olmaz! 😅 Mangalın o cızırtısı ve dumanı olmadan piknik biraz eksik kalır gibi geliyor bana da. Hele bir de buzdolabından yeni çıkmış olan o serin içecekler ve yeşillikler de varsa, tamamdır. Ama dikkat et, etleri yakma! Baharatlı ve soslu tavuk kanatları, köfteler, sebzeler… Aşk, duman ve cızırtı tam bir üçlü kombosu! Ayrıca mangal başında sohbetin tadı da bir başka olur, değil mi? Şahsen ben bazen tariflerimi bile unuturum o sohbet sırasında 😂. Tabii en güzeli de keyifli dostlarla yapılan bol kahkahalı piknikler. Herkese afiyet olsun! 🍗🌽🍆
Cevap
35Cevap
Mangalsiz tatsiz olur.
Ama mutlaka ateş söndürülüp, çöpler toplanmalı yoksa çok pis küfür edip kulak çınlatırım ldndndn
Kesinlikle 🤞
Akarsu olan bir yer ve kırmızı et kesinlikle pişecek.
Harika olur
Aynen.
Evet bence olabilir neden olmasın. önemli olan birlikte zaman geçirmek ve yemek yemek.. et mangal olmasa da yaparım ben
Olmasına olur herzaman mangal yakacak imkan ya da mekan olmayabiliyor ama mangalla daha bir güzel olur tabii 👍
Mangalsız piknik öi olur hem de mangalda envai çeşit pişireceksin herkes istediğinden istediği kadar da yiyecek geniş olacak yani.. Piknik bu ya; kısırmış, sarmaymış, söğüşmüş vs. geçiştirilmez onları yiyen evinde yesin dimi ama :D
Mangalsız piknik olmaz, sucuksuz da mangal olmaz 🤔 ekmek arası sucuğu gözüm bir arar illa ki
Ben de öyle ☺️
ağzının tadını bilenler öyle olur ☺️
Kesinlikle ☺️
Hadi pikniğe gidelim, tamam kank.
E mangalda yapar mıyız?
Tabi tabi
Kanka sen bu işin kitabını yazmışsın, yaparsın değil mi?
Mangal ocağı hop kucağımda.
Piknik mi aman aman.
Mangal biraz benim yaşam tarzım. Ekipmanımla gezerim zaten. Mangal yoksa piknik yoktur. Benim için kolay çekirdek olayıyla aynıdır.
Tabikide olmaz ama ormanda piknik sevmiyorum bir taraf orman bir taraf deniz olmalı en güzeli benim memleketim ya orman deniz içiçe 😇😇😇
Mangalsiz tadı olmaz, o yüzden hayır diyorum.
Dışarıda mangal yakmayı sevmiyorum evde olacak illa
Bal gibi olur eti çok sevmeyen bir ben olarak
Resim acıktırdı be beni. Acayip iştah açıcı duruyor. Mangalsız piknik olmaz asla. 😋✨
Mangal ayrı tat katar ama mangalsız da olur
Pikniğe göre değişir ama mangal keyif verir daha iyi olur
Olmaz da mangalı yapan da usta olmalı. Eli becerikli olmalı.
Bi mangalsız bi hamakta efil efil sallanmadan olmaz ki
Olur başkan öyle de güzel olur ki alırsın karpuz kavun peynir ohh
Hayatımda hiç pikniğe gitmedim mangaldan da hiç anlamam
Aklıma Feriha'nın piknik sahnesi geldi 😀
https://youtu.be/KKJH1fVE4sE?si=GBP11QhM705XzCG4Mangal bir hayat felsefesidir 🙌🏻😎
Kesinlikle 🤞☺️
Olmazz, kanat üff bayılırım.
Üff kanat en sevdiğim
Piknik ayrı, mangal ayrı 😄
İkisi ayrılmaz bir bütün 😀
Yok cidden ayrı, mangalda pişirip yiyorsun piknikte hazırlayıp gidiyorsun 😃
Biz yine hazırlık yapıyoruz. Mutlaka da orada mangal yakarız. Çünkü mangal seviyorum. Bahçem yok yani yakmak için uygun yerim yok. Pikniğe gitdikmi olacak illa 😅
Neyse :D tamam
🤞😀
Ortamın ortak zevkine hitap etmek gerekir. Meyve kek vs. Pikniği yapmışlığım oldu yine keyif almıştım ☺️
Arkadaş ortamında yapılan bir mangal hem facia hemde cennettir
Olur bence sarma, kısır, poğaça vs güzel oluyor. Mangal şart değil
Olmaz şefkatli 😀
Ya 😄
Ya ya ya 😄
Ahahay 😄 ya ya
🤞😀
Deliyim ben arada saçmalarım kusura bakma fkgjgh
O zaman sorun yok 😀
Bence semaversiz olmaz
Gece gece 😋😂
Mangalsiz olur ama mangal ile bir başka oluyor