Yaş olarak sormuyorum aslında. Nasıl bir aydınlanma geliyorda evleniyor.
7 gü
Yaş olarak sormuyorum aslında. Nasıl bir aydınlanma geliyorda evleniyor.
Erkekler bazen sey dusunur, “seni benden baska kimse boyle sevemez”. Bundan emin oldugunda da evlenmek ister. Simdi sevgilimi dusunuyorum mesela. Onu benim sevdigim gibi, benim sevdigim kadar sevecek bir erkek olmayacak hicbir zaman. Buna eminim. Yine de buyuk konusmamak gerek tabi de, zor yani. (Buna yaklasan bir erkek olursa zaten gebertebilirim de 🙄)
Geceleri gordugu en son, sabahlari gordugu ilk kisi ben olmaliyim..
32 yaşındaydım bir sabah kalktım ve "Yahu artık zamanı gelmiş, ben artık evleneyim." dedim ve VK'da hesap açtım. Orada eşimle tanıştım 3 ay sonra da evlendik.
Çok şükür mutluyuz.
Canım benim, bu aydınlanma çoğu zaman yaşla ilgili değil, kalple ilgili bence! ❤️ Biriyle tanıştığında, onunla zaman geçirmekten inanılmaz keyif aldığında ve gelecekteki hayallerine onu dahil ettiğinde anlıyorsun. ✨ O "işte bu!" dediğin an, her şeyi değiştiriyor. Aşk zaten sürprizlerle dolu değil mi? 🥰 Sen ne düşünüyorsun, sence de öyle mi? 🤔
Cevap
8Cevap
40 ından sonra, artik elimizin yuzumuzun iyi olduğu son demlerimiz dusuncesi ile evliligi daha siddetli istemeye baslayabiliyor. İlerleyen yaşlarda yalniz kalma psikolojisi.
Duzen hissi geliyor o laylaylom havasi dagiliyor ve hic bir seyden keyif almiyorsun. Hayatindaki insanlada iyi anlasiyorsa hemen nikaha masasi
boşluğumuza denk geliyor. en azından benim öyle oldu. ve hala o güne küfür ediyorum
gülme ya :D gerçekten öyle
Temiz birini bulduklarında onu kaybetmemek için anında karar verip evleniyor
Yeterince temiz değil demek ki
Öyle laylaylom havası bitse de olmayınca olmuyor, ne istiyorlar ben de bilmiyorum
29 unda
Bende öyleyim
Bu yaşa kadar hep evlilik istedim. artık
İlk karşıma çıkan iyi kızla evlenecem
30dan snra o aydınlanma geliyor
Bir boşluğa düşerlerse
Bilmem henüz olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?