Kanka yani bunu kadın erkek olarak ayrılmayalım insanlar ne zaman evlilik düşünür desek bir bütün içinde hareket etmiş oluruz şöyle diyelim İnsanoğlu ne zaman evlilik düşünür kendini hazır hissettiği zaman Ama şimdiki Nesile göre Zamanında her halt yemiş olup artık kendini ciddi bir yola koymak istediği o zaman evlilik düşünüyor maalesef
Erkeklerin olgunlaşma sorunu var Bi olgunlaşa bilseler evleneceklerde çoğu kadın birçok erkekten daha olgun o yüzden evlenip çocuk yapmadan çocuk bakmak istemiyorlar..
Hahah bence evliliği erkek teklif ediyor ama kadın bunun asıl başaranı😂 Erkekler çok zora gelmedikçe zor o iş. Sıkıştırmak gerekiyor aynı görseldeki gibi halat lazım yani. Zor meseleler 😂😂
işte budur dediği, elinden kaçırmaktan ve bir başkasıyla evlenmesinden ödünün patladığı, kızımın / oğlumun annesi bu kadın olmadı dediği o kadını bulduğunda.. yok para pul kariyer şu bu hepsi hava civa.. bahane hepsi.. erkek , budur dediği kadını ne yapar eder alır..
Hiç zannetmiyorum fazla duygusal bir yaklaşım olmuş Ayrica o özel bulduğu kadını bulduğunu düşünürse o kadının her anlamsız isteğine boyun eğer Maddi olarak kendini aşan her borca girebilir Sağlıksız bir yaklaşım 👍🏾 ileriki süreçte çok yıpranabilirler
@Büük-memeli-kadın zaten pek çok saf temiz erkek bu dediğin yollardan tek tek geçiyor.. sağlıklı bir yaklaışım demedim zaten günümüz için.. ama evleniyorum diyen adamın aklından bunlar geçer.. karşısındaki kadın tarafından da aynı şekilde seviliyorsa bu saydıklarını fazla yaşamaz... ha bir de şu var.. o sağlıksız yaklaşımda olmayan bir adam , her an o evliliği yıkabilir bunu da unutmayalım :) evine ve karısına bağlı bir adam kötü veya yanlış bir şey mi sence?
29 um yaşım geldi yalan yok şu iş güç işlerini halledip yoluna koyabilirsem evliliğe hazırım demek Evlilk düşünsen bile evlenilecek evliliğe yakışacak aday nerde çivisi çıkmış devirin böylesini gördükçe sitem etmekten başka bişey yapamıyoruz ne aşkı kalıyor ne evliliği soğuyor insan
Sevdigi kadin ona iyi geliyorsa, kendini onun yaninda rahat hissediyorsa, sevgisi azalmayip her gecen gun artiyorsa ve özlem artik katlanilamaz bir hal aliyorsa o zaman dusunuyorlar diye biliyorum 😅
19 yaşında düşündüm kız arkadaşımla nişan yapıp askere gidecektim askerden sonra evlilik ama olmadı ayrıldık iyi ki olmamış diyorum evlilik zor iş erkekler yavaş yavaş akıllandı özgür olmak varken neden evlenelim
Kadınlar bu konuda mükemmel gibi erkekleri sormanız komik
Evliliği isteme sebebiniz sırf evde kalcam korkusu veya ailenizin sizi kısıtlamasından kaynaklı sanki siz evliliğe hazırmış gibi konuşmayın özgürlük sorununuz ve evde kalma korkunuz olmasa bizden daha betersiniz bu konuda
Kendi adıma konuşuyum 23 yaşındayım asgari ücret ile dağıtım şirketinde çalışıyorum. Her ay 2 çeyrek altın alıyordum 9 çeyrek altına 1 tane 15 gram bilezik ediyor 5 tane olsa yeter kendime göre hesap yapıyorum ülkenin ekonomik durumuna bakarsak inan evlenmeyi sadece hayal olarak bakıyorum hayal olarak kalacak... yapacak bir şey yok
Karşıda ki kişinin "Doğru insan" olduğuna kanaat getirdiği zaman, erkekler evlilik düşünür... Ama tereddütleri varsa düşünmez.. Ve ekseriyetle de bu tereddütleri hiç bir zaman dile getirmez.. Sadece emin olmak ister.. Bir çok kişi buna geç olgunlaşma diyebilir ama dediğim gibi bu geç olgunlaşma değil, ifade edilmeyen ve emin olunmayan durumlardan kaynaklı..
Resimlere bakınca koptum valla. Ben sıramı savdım arkadaşlar. Benim işim zor :) Beni iki çocuğumla kimse almaz :) Para da yok. Cep, tam takır kuru bakır misali suyunu çekti :)
Lise yıllarından beri düşünüyordum ben. Fakat zaman geçtikçe ve insanları gördükçe beni haketmediklerini anladım. Biraz soğuttular gibi ama bakalım nasip
Evlenmeyi aslında hiç düşünmüyorum, nedeni şu Evlenirim iyi güzel, eşim tuz der benim içim cız eder. Çoluğum çocuğum bir şey ister alamam bu zoruma gider, eşim bir şey ister alamam zoruma gider ne onların hayatını mahvedeyim, ne de kendi hayatımı.
Burası Türkiye olduğu için bu ekonomiden kaynaklı olarak da insanlar artık maddiyatı ilk sıraya aldı. Hani ne kadar severseniz sevin, cüzdanınız da sizi seviyor mu bir bakın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu devirde evlenmeyi yalnızca trilyoner playboylar jübile yaptıktan sonra ya da gariban insanlar yalnızlıktan bıkıp macera arayınca istiyorlar. Bu hayat pahalılığında kadınların tek taş, boy pos, kas tip doyumsuzluğunda evlenmek alenen enayiliktir.
Kaybetmekten korktuğu kişiyle tanışınca kendini bunalımda hissedip yanlız kaldığını hissettiğinde yani duygusal bosluk ya da cinsel libidosu un yuksekliginden harman kalır düzenli cinsellik isteyince
Öncelikle bir kadın bulmam lazım kendime. Onunla ciddi bir evlilik düşünecek kadar çok sevmeliyim. Ona koşulsuz şartsız güvenebilmeliyim. Sonrasında evlilik için her şeyimle hazır olmalıyım.
Hazır hissediyorum fakat , doğru bir insana denk gelince diye düşünüyorum, doğru insan karşına ne zaman çıkarsa o zaman evlenirim , ya da böyle erkekler düşünür
Bu görseldeki elemanın bile bi kadınla seks videosu çıktı 😂neyse konu ayrı erkekler bu ülke şartlarında zor evlenir bence beklentiler baya yüksek çünkü
Kesinlikle katılmıyorum , şöyle ki kendi ayakları üzerinde duran kadınlara baktığımızda hepsi mesleğinde başarılı kişiler mutlu yuvaları var ama öbür yanda günümüzde sayıları sıklıkla artan ortamlarda en iyi içkiyi ısmarlayan en iyi arabaya binenlerle birlikte olmak ve bunu bu sürkülasyonla devam ettirmek ayakları üzerinde durmak değil ama özgürlükler konusunda biraz iyiler eskilere nazaran bu iyi bişey
Bu yorumun alni opulur yazmanizdan anlamam gerekirdi ataerkil dusunce yapisina sahip oldugunuzu ben iyi bir seyi kastettim eglenmek kotu bir sey degil heleki artik kadinlarinda eglenmek istemesi ozgurlesmesi durumun tam tersine donmesi tabi biraz zorunuza gitmis olmali
Benim niye zoruma gitsin aksine bu durum çok iyi bişey ama sizin düşünceniz genelleme yapmak , siz her aylak aylak gezeni ayakları üstünde duruyor saanıyorsunuz
Genellemek tabi ki dogru degil ama benim kastettigim sey kendi ayaklari uzerinde duran kadinlarin artik bir erkege mahkummus gibi hissetmeden ozgurce yasamalari
"ben daha iyisini bulamam" düşüncesi ortaya çıktığı zaman.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Param ve beni seven biri olsa hemen evlenirim kendimi çok yalnız hissediyorum. Ama param yok para kazansam bile beni seven biri yokk evlenmeyi düşünemiyorum o yüzden