Soruyu erkek olarak sorma amacım ise genelde evlilik düşünmeyen taraf erkekler oluyor.
Peki erkekler ne olursa evlilik düşünür?

Maddi durumu yerinde olan erkekler kolay kolay evlilik yapmak istemez doğru çünkü istediği kadını zaten elde ediyor. Üstelik değişik değişik kadınlarla birlikte olmak isterse bunada imkan buluyor. Hatta çok uçuk kaçık şeyler bile yapıp deniyor. Maddi durumu olmayan erkek bile evlilik yapacağı parayla gayet güzel kadınlarla vakit geçiriyor ;) soruyorum şimdi bir erkek ihtiyacını karşılayacak kadını buluyorsa niçin evlenir?
Harama uçkur çözmeyen erkeklere sözüm yok ;) her şey seks değildir. Oturup iki kelam edemeyeceğimiz kadınlada evlilik istemeyiz. Kadın demek ev demek evlilik çocuk hepsi sorumluluk demektir. Sorumluluk almaya değecek kadın bulmadan evlilik düşünmeyiz.
+Bu sefil baykuş 🦉 ne diyor?
-Sanırım şunu demek istiyor,
Erkekler ne zaman evlilik düşünür, diyorum demiş.
+Bak sen demek öyle diyor öyle mi, Sor bakalım ona söylesin bize, evlilik dediği şey öyle düşünmek ile olacak şey mi imiş,
Bizi kendileri gibi şanslı zannediyorlar galiba.
-Valla ağzı olan konuşuyor, Neymiş efendim, yok erkekler istese gider evlenirmiş , yok bilmem ne yaparmış,
Hayırdır pazardan gidip ıspanak mı oluyosun.
+Böyle konuştuklarına göre demekki onlar gidip pazardan alıp evleniyorlar.
-Konuşmalarına bakılırsa öyle yapıyorlar galiba,
+Neyse bizim evliliğe ihtiyacımız da yok muhtaç da değiliz.
Mutlak yalnızlık sadece bize mahsustur...
Ne diyorsunuz anlamadım ki.
Şans derken?
+Yani şans derken şunu ima etmeye çalıştım,
Yani cvp sadece size değil geneline ve yorumlarda boş beleş konuşan pembe dikenlere.
Şimdi erkekler kadınlar kadar şanslı değildir, kadını beğenen 10 da 8 ise erkeği beğenen de 10 da 2 oluyor, tabi bu bazı erkeklere hiç denk gelmiyor.
Uzun lafın kısası öyle gidip Ben şunu seçtin diyerek evlenemiyosun, herşey maddiyatla başlayıp bitmiyor.
Tabi maddiyatı çok iyi olanlar da çok kolay evleniyor o ayrı bir, tartışma yolu...
Erkekleri de beğenen var ama egoları yükselmesin diye açılan yok pek.
İşte karşı cinsi de yerlere çalan şey kendi egoları dır
Hep erkeklerden bekleyim kafası..
zira reddedilmek işime gelmez derler.
Erkek de aptal değil onunda kendine göre bir değeri ve gururu var, kimse canı yansın istemez.
Bu iş karşılıklı ve birbirine yardım ederek olmalıdır,
Diğer türlü insanlar bu acıyı taşıyamaz hale geldiler...
Bu da erkek olarak düşünelim kadın erkek olarak düşünelim bir insan kendini evliliğe hazır hissetmesi için önce gerekli olan şartları taşımak lazım örnek veriyorum önce kişilik olarak iyi bir insan olacak Daha sonra evlilik için gerekli olan şartlardan Bir tanesi ise maddi durumunun iyi olması lazım şimdi kimse kimseyi kandırmasın maddi durumu yerinde olmayan insanların evlilik yolunda adım atması bana biraz saçma geliyor Evet evliliğin temelinde Aşk yatar bunu herkes biliyor Ama şunu da hiç kimse unutmasın ki geçim içinde maddiyat çok önemlidir yani gerek maddiyat gerek kişilik özellikleri olarak birbirini tamamladığını hissettiği anda bir insan kendini hazır hisseder
Valla evlenmek isteyen erkek istediği zaman istediği kişiyle evlenir örn abim 27 yaşında maddi yönden hiçbir sıkıntı yok tipi falan gayet iyi ama zerre evlilik düşünmüyor sorduğumuzda daha küçük olduğunu beyan ediyo günümüz erkekleri artık evli hayatı yaşıyor evlilik gibi bi sorumluluk istemiyorlar bunun çocuğu var kadın dırdırı var bilmem neyi var diyip işin içinden sıyrılıyorlar kim ne derse desin bu böyle bence gelecekte bu düşünce yapısına sahip olan erkekler it gibi pişman olucak evlenmediği için
Haklısın.
Cevap
105Cevap
35e kadar o çiçek bu çiçek dolaşıyorlar sonra canları baba olmak istediğinde evlenecek kız arıyorlar..
sadece bebek yapmak istediklerinde duşünürler sjd
Yoo görüşlere baksana. Dhdhdh
Mucize bekliyoruz diyebiliriz.
Bugün evleniyorum desem en az 60.000 TL para gerekiyor. Kimse demiyor ki ya arkadaş evlenecek olan sizsiniz. Evinizi eşyanızı kendiniz ayarlayın. Çıkın kiraya yavaş yavaş halını alırsın, oturma grubumu alırsın falan filan... Neden herşey hali hazırda olacak. Bir tarafa yüklenilmesi evlenmeyi güçleştiriyor.
Ben boşandım be iki çocuğuma kendim, kimseden yardım almadan bakıyorum. Hiç bir şeylerini eksik etmem. Evet insan birini arıyor ve yalnızlık zor. Ama yeniden evlenecek maddi gücüm var mı? şu an için YOK. Toparlanmam lazım. Artık günümüz mantık evliliğine dayanıyor ister istemez. Evin olsa başka şeyler eksik oluyor. Ona kusur buna kusur. Sanki karşı taraf Padişahın kızı. O yüzden çok zorlamamak lazım. Herkesin kendince haklı sebepleri var. Nasip kısmet işidir bunlar.
Para pula aç insanla evlenilmez zaten.
Allah iyilerler karşılaştırsın hepimizi. 🤲🏼
Kendimden farz edeyim 23 yaşındayim askerden yeni geldim ise yeni girdim
şu an bana bakan kıza bile göz kaçırıyorum maddi anlamdan hiçbir sıkıntım yok evim var düğün yapacak kadar birikimim var ailem de çok şükür
ama önce işimin sağlam temellere oturması sonra biraz birikim yaparken kafamın sakın olmasi
Ardından beğendiğim bir kıza yanaşma ısınma anlama anlatma dönemi derken kendimce en az 26 görüyorum
Evlilik kolay müessese değil kızlar polyanna hemen olsun çok mutlu olacağız takılıyor ama ananın ogluyken , oğlunun anası olmak kolay değil
Vardiyali işte çalışıyorum eve geliyorum yemekten başka ailemin yüzünü görmüyorum günde 10 saat uyuyorum kalanını bilgisayar başında geçiriyorum, mesela evli olsan bunu 5 kere yapsan 6. da ya kavga çıkar ya karın aldatır
Hayatın da pahalılığı iyicine evlilik isteğini baltaliyoe velhasıl
Bu sorun kadınlar içinde geçerlidir... Benim çok yakın bir arkadaşım yıllar önce iki defa evlenmek istedi, birinde red cevabı aldı çünkü hanımefendi hazır değildi vesaire zaten ondan kısa bir süre sonra ayrıldılar... bir defasında ise bir senedir beraber olduğu sevgilisine evlenme teklif etti ancak kız yaşım genç erken falan deyip oyaladı çocuğu... Hani maddi olarak bir sıkıntısı da yoktu arkadaşın, ve tipi falan da iyi sayılır... Benim dikkat ettiğim ise kızlarda gençken evliliği düşünmüyor, ne zaman ki yaşları 27-28 oluyor işte o zaman çoçuk sahibi falan olmak için evlenmeyi düşünüyorlar... Hani derler ya karşımıza adam gibi adam çıkmıyor, işte o laf kesinlikle yalan! Çünkü 20'li yaşların başında bir kızla evlenmek istersen o kız seni genelde kabul etmez çünkü o yaşlarda hepsinin kafasında bolca sevgili değiştirmek olduğu için işlerine gelmezsin! Zaten uzun süre bekarlığa ve özgürlüğe alışan bir insan belli bir yaştan sonra evlilik hevesini de kaybediyor...
Bolca sevgili değiştirmek gibi bir düşünecesi olacağını hic sanmıyorum. Bunu daha çok erkekler yapıyor. Sebebini söylemiş erken yaşta evlenmek bir çok kız için iyi bir fikir değil. Bunun içinde evlilik korkusu yatar genelde. Erken yaşta yanlış bir seçim yapma korkusu ve daha gençken ağır bir sorumluluk almak istemeyebilir. Onun yerine gezmek, bir çocuğa bakmaktan daha cazip gelebilir. Bunun sadakatle alakası yok ya da çok sevgilisi olmasını istemesi ile. Gençliğini herkesin dolu dolu yaşaması gerek. Evlilik gibi ağır bir sorumluluğun altına girmeden önce...
@Mylife2 Bende diyorum ki bir erkek iki kez evliliğin kapısından dönüyorsa evlenmek istememesi doğaldır... Bu bolca sevgili değiştirmek lafına da fazla takılma ben bunu genel olarak söyledim, her kız için geçerli değil! Ancak 20'li yaşların başında sorumluluk almamak ve gençliğimi dolu dolu yaşamak için karşına çıkan düzgün birini reddedip nasıl olsa 27-28'den sonra evlenirim mantığı da ne kadar doğru o da tartışılır! Sonuçta o yaşta karşına düzgün biri çıkacağının garantisi yok... Birde bu mantığı anlamıyorum, 22-23 yaşında reddettiğiniz adamı 27-28 yaşında istemek kadar saçma bir şey olamaz...
Genelleme yaptığınız için yorum yaptım ben de! Çünkü yanlış bir tespit yapmışsınız. Sebebini yazdım tekrarlamayacagım. Nasıl olsa ileride evlenirim mantığı da yok. Siz kendi mantığınıza göre yorumluyorsunuz ama öyle değil. Kendini hazır hissetmemesi çok normal bunu diyorum ve bunu bir mantık çerçevesine yerleştirmek asıl mantıksızlık olur. 27-28 yaşında evliliğe daha da hazır olur çünkü. Ben 23 yaşındayım ve evliliğe hazır değilim. Çok sevdiğim bir adam dahi olsa hazır değilsem neden evlenip iyice onu mutsuz edeyim ki? Hem de kendimi. Önceliklerim farklıdır ama bu birini sevmeme de engel değildir, ama evliliğe engeldir. Umarım anlayabilmisimdir. Bu bahsettiğiniz kişi ciddi düşündüğü kişinin hazir olmasını bekleyebilirdi. Bazı şeyler de fedakarlık gerektirir. Beklemek istememesi de en doğal hakkı tabi. Her sey bir tarafın isteği ve beklentisi ile olmuyor kısaca burada kimseyi suçlayamayız ya da evlenmemesine sebep olduğunu iddia edemeyiz. Ayrıca birinin düzgün olması evlilik için yeterli değil. Karektelerin uyuşması, anlasabilmesi, saatlerce konuşabilmesi daha mühim olan şeyler.
Ben 35den önce evlenmem. 35den sonra düşünüyorum görüyoruz 20 25 de evlenenleri birbirlerini çekemiyorlar daha 1 yılda boşanıyorlar. 35 den sonra hem maddi olarak daha iyi bir durum oluyor hem insan daha olgunlaşıyor. Ayrıca genç yaşta evlenip gençliğimi boşa harcayacak, hapis edecek kadar da aptal değilim.
Aptallık değil.
Doğru insanı bulmak ve ekonomik şartları dengede tutmak her insan için kolay değildir, evlenmek istememek için erkeklerin bir çok nedeni olabiliyor, bunlardan bazıları ise günümüzde gördüğümüz ufak sorunlarla başlayan büyük sorunlarla patlayan ilişkiler, yuvasız kalan çocuklar, geçimsiz aileler vs. Bir çok sebebi var, bu durumda beni evliliğe karşı soğutu ve olumsuz düşünmeme neden oldu.
kendini hazır hissettiğininde evlilik düşüneneler var.
Yine de diğer ilişkilere göre hareket etme bence.
Haklısın yine de. 😌
Erkekten erkeğe değişir bence. Kimi erkek kıza doyduğunda, kimi erkek kariyer vs her şeyini eline aldığında, kimi erkek ailesi tarafından baskı uygulandığında, kimisi evlenmek doğanın kanunu diye düşündüğünden, kimiside sadece çocuk sahibi olmak istediğinde vs vs uzaar gider.
@Pisi-cik2 😄
Kişiden kişiye değişen bi durum bi şey bekliyorlar sanki fikirlerinin değişmesini sağlayan bi tık noktası olduğunu düşünüyorum... kimisi maddi manevi hazır olmayı bekliyor... kimisi aşık olmayı ömür geçirmeyi baba olmaya değecek birini.. kimisi de...
Hayattan alacağını aldıklarında akılları başlarına geliyor (bazının) ve o zaman evlilik düşünüyorlar. Dibine kadar zevki yaşamalı, her şeyi tatmalılar. Yoksa sıkılmıyor, akıllanmıyor bu veletler. 🙃
Aynen öyle ama bunu kabul eden yok görüşlere bakacak olursak. 😏
Yargılamak istemiyorum kimseyi de görüşlere göre konuşuyorum. 😄
30 dan sonra kesınlıkle anca o zaman dusunur. ama en buyuk etken ıcımde yasamadım dedıgın bırsey kalmayınca yanı kendını her aksam bır yere ugramadan eve gelecegını dusundugu donemde evlılık ıster. cunku bız evlılıgı bır hesap verme mercıhı gıbı goruruz. kısıtlama yasacak gıbı. yanı bızım ıcın evlılık 12 li yaşlarımızın tekrarına gırecekmısız gıbı her sey ıcın aıle ıznı gerekır gıbı. bunu atlatınca evlılık ısterız ılla kı
Yorulunca düşünür. Düzenim olsun ister düşünür. Aşık olur düşünür. Erkeğine göre değişir yani.
Pandemi bitince. 😂 Birisinin her daim yanında olmasını isteyince evleniyorsun işte.
Tek başına artık yetemediğini anladığında falan belki.
evliligi dusunmemesinin sebebi kızla yasadiklariyla alakaldir.. evlenmeden herseyi yasadiktan spnra neden evlensin ki...
Haklısınız.
Kimse maddi imkan demesin hazır bahane zaten tam olarak bu isteyip istemediklerine bağlı zamansız şekilde.
Bence de.
kişiden kişiye değişir genelde zengin insanlar evlenmez kolay kolay orta kesim ve fakirler evliliğe odaklıdır, evlilik gereksiz ve çok fazla üstüne sorumluluk almak demek ayrıyetten çocuğuna iyi bir gelecek sunamayıp evlenenler onlar ayrı cahil zaten dicek çok şey varda bazı şeyler sadece bilmen yeter
evlenmek mantıksız erkek için zaten ayrıca öyle her kızı çocuklarımın anası yapmam
Evlenmek mantıksız değil.
Yuva kurmak ne zaman mantıksız oldu?
Selâmün aleyküm,
Valla evlilik Allah'ın emri. Hepte hayalim olmuştur evlenmek. 18 yaşımdan beri 1 yıldır evlilik düşünüyorum.
2 yıl polis okulu falan 21'de falan evlenirim herhalde.
Kişiden kişiye değişir.
Evlilik düşünmüyorum.
Hatta benim yaşantıma ters. Olacaksa nikâhsız ortak yaşam konsepti...
Haram ilişkiler, hmmmm
Senin yaşlarında çok düşünüyordum aşırı heves vardı ama artık yok gitti 😄
Gitmeseymiş yav neden gitti? 😄
Dua et bana geri gelmesi için küçük hanım 😄
Ederim tabii. 😊
Ayın 14 ünde genelde. Yeğenim aşk kapıyı çalınca heralde hayret birşey ya
Relax.
Doğru kişiden emin olunca ve maddi anlamda kendini tatmin edecek bir noktadaysa ve tabi ki bir aile kurmayı düşünüyorsa o zaman evlilik düşünüyorlar genelde.
Gençliklerini özgürlüklerini doya doya henüz yasamamışsa ve bunu yaşamaya da fırsatları varsa , 30 dan önce evlenmeleri zor
Evet benim yapmak istediğim bir sürü şey var ama ertelemek zorundayım malum korona, üni, iş bulma falan derken.
Türkiyeyi dolaşmak, Yurt dışını gezmeyi falan istiyorum. Kurslar kapalı ama ben piyano satranç bilgisayar diksiyon ve hitabet kurslarına gitmeyi istiyordum. açık değil..
Ailemden ayrı olarak kendi hayatımı kendi evimde istediklerimi yaparak yaşamak istiyorum... Kısacası kendime yetmeyi istiyorum arkadaşlarla dolaşmayı bilgisayar oyunları oynamayı falan filan...
E tüm bunları yapma hayalini kurarken ben niye evlenmeyi isteyeyim ki değil mi? Ailemden babam ise evlilik baskısı yapıyor...
@VlamidirLenin__ kesinlikle haklısın ve sakın evlenme , evlilik her zaman olur ama Özgür gençlik geriye gelmez hayatında sadece bir defa olacak, istediğin her şeyi yaptıktan sonra gözün arkada kalmadan evlenirsen o evlilik sağlam olur
Benim biraz bireyci ve hayatı kendine yönelik yaşama zihniyetim var.
Ama hayata atılacak olgunluğum henüz yok. Kendime yetme duygumu elde edip ailemin arkamda durmasına muhtaç olmamayı istiyorum da işte...
Korona da bizi eve hapsetti :)
@VlamidirLenin__ o kadar haklısın ki tebrik ediyorum seni
Niye Türkiye halkı kadınıyla erkeğiyle bu kadar dar görüşlü bilmiyorum.
"Aileden ayrıl, işini eline al, evlen." Peki. Kafasını dışarı çıkarıp başka yer gezme merakı? Yok.
Dil öğrenip yurt dışını görmeye gitmek? Yok.
Hayatlarını aynı şekilde aynı şehirde evden işe işten eve geçirerek ot gibi yaşayan insanları hiç sevmem. Şu olabilir. Ailesinin olduğu şehirde işe girmiştir orada çalışıyordur ama bu dışarıyı görmeye gezmeye gitmemek için bir sebep değil yani anası babası hasta da değilse maddi sıkıntısı da yoksa insanın. :)
İşte. Böyle düşünüyoruz da hayatın ne getireceği belli olmuyor şu Korona illeti ne diyelim ki... Çin devletini ve halkını sevmez oldum.
@VlamidirLenin__ valla müthişsin
Ne dersek diyelim abla, korona toslayacağımız duvar gibi aynı :)
Sevdiği kişiyi bulunca düşünüyorlar. Yani görüyoruz yıllarca sevgili olduğu halde evlenmeyip ayrılıp sonra birkaç aydır tanıdığı biriyle evlenen erkekleri.
Erkek,
Gerçekten Manevi ve Maddi olarak hazır olduğunda evliliği düşünür.
Erkek özellikle Koç erkekleri zor bağlanır kısıtlanmayı da sevmez
#Just
Ben evlilik düşünmekten de nefret ediyorum.
Konu;
1-Erkegin işi ve maddi gücü, 2-Abazalik durumu 3- Zekasiyla alakalı bir durumdur.
Abaza ve aptal bir erkek kolayca evliliğe ikna edilebilir.
Çok şükür herşeye sahibim ama evlenmeyi düşünmüyorum. belki çok sevdiğim bir kız olursa odaa belki hoşlandığım kızlar oluyor ama aşk sevgi farklı sexs veya çocuk için zaten evlenmem.
Bağlanmak çok zor. Harbiden tek kişiye bağlı kalma hissi çok ağır basıyor. Ondan emin olunca evlilik basit gelir. Bence bundan dolayı erkekler daha takıntılı. Bu hissi kontrol etmek lazım.
Askerden sonra erkeğe bir ciddilik düşer.
Askerliğin psikolojisi, birikim, yeni iş bulma derken yaş olur 25 artık aramaya başlar ve 28e kadar yolu var 😬
1- Maddi imkanım elvermiyor
2- Daha fazla sorumluluk istemiyorum
3- Bir anım bir anımı tutmuyor genelde sakin ve umursamazım ama olumsuzluklara karşı aniden parlarım
Bu sebepler hayatımdan çıkarsa o zaman evlenebilirim
Sevdiği insanı bulunca bence yoksa diğer teferruatları o an-da düşünmüyorlar.
Çoğu zaman kadından emin olduğumuzda evlilik düşünüyoruz. Mutfak , sessizlik tarzında zor bulunan özellikleri varsa vakit kaybetmeyiz
özellikle fırlama olan erkekler asla evlenmezler çünkü aynı evli ve nikahlı karısı gibi mala vurabiliyorlar niye evlensinlerki yaani? :):)
Ne zaman elime işimi, altıma arabamı alırsam ve 100-150 bin gibi bir para biriktirirsem o zaman evlenirim
Uygun biri olunca. Kendi adıma evlilik düşünmediğim kimseyle duygusal bir ilişkim de olmadi. Olamaz da.
kafalarına ne zaman eserse ya da annelerinin evlilik torun gelin diye dürtmelerinden bıktıktan sonra düşünebilirler :d
İlişkinin 3 ay içinde evlilik düşünemiyorsa seninle o sevgiliden eş olmaz
Hiçbir erkek evlenmek zorunda değildir.
@VlamidirLenin__ öyle bir şey demedim zaten.
Niye erkekten evlenmeleri bekleniyor peki?
Yani mesela benim maddi durumum yerinde de olsa askerliğimi yapmış da olsam işim gücüm psikolojim yaşantım yerine de olsa sırf istemediğim için evlenmeyebilirim. Değil mi?
@VlamidirLenin__ öyle bir şey bekleyen yok. İstersen evlenirsin istemezsen evlenmezsin. Asıl kadınlardan bekleniyor.
mesela benim yapmak istediğim bir sürü şey var ama ertelemek zorundayım malum korona, üni, iş bulma falan derken.
Türkiyeyi dolaşmak, Yurt dışını gezmeyi falan istiyorum. Kurslar kapalı ama ben piyano satranç bilgisayar diksiyon ve hitabet kurslarına gitmeyi istiyordum. açık değil..
Ailemden ayrı olarak kendi hayatımı kendi evimde istediklerimi yaparak yaşamak istiyorum... Kısacası kendime yetmeyi istiyorum arkadaşlarla dolaşmayı bilgisayar oyunları oynamayı falan filan...
E tüm bunları yapma hayalini kurarken ben niye evlenmeyi isteyeyim ki? Ailemden babam ise evlilik baskısı yapıyor..
@VlamidirLenin__ evlenmeli değilsin ki. Ben görüşümde sadece bi genel olarak evlenmek isteyen erkek bi kıza üç ay içinde onunla evlenmek istediğini belli etmese, o kızla evlilik düşünmüyordur demektir. Ben erkekler evlenmeli demedim hiç
Annesine benzeyen birini bulduktan sonra düşünür açık ve net.
Noktaaaa
İyi aile terbiyesi alan evlilik istiyor. Aksini iddia eden varsa buyursun tartisalim
Ben mesela kendi evim olduktan sonra evlilik düşünürüm genelde çoğunluk da böyle
Erkek her zaman için ister , evliliğe karşı çıkanlar kadınlar dır.
Maddi imkanı olmasına ramen evlilik düşünmeyen erkekten uzak durun.
Issız adamsa hiç düşünmez. Ams adamsa sözünü verir. Zamanı gelince tutar.
Maddi manevi hazır olmak zamanı geldiğinde evlenmek.
Gençliğin eskisi kadar heyecan vermediği zamanlarda 30
Bu durum her erkek için farklıdır ben 30 umda evlendim ve o zamana kadarda hiç evlilik düşünmedim
Kendisini ne zaman hazır hissederse. Bence o işin zamanı yaşı yok. Tamamen istemekle alakalı.
Erkekler iliskilerinin arasina 3. kisinin gorusunu dahil edilmesinden rahatsiz olurlar. Çok , boş ve anlamsiz konusmalardan rahatsiz olurlar. Bu yuzden dusunurler evlenip basim agriyacagina tek kalirim daha iyi derler. bir erkek yaninizda huzur buluyorsa niye evlenmesin , ancak baska yerde o huzuru mutlulugu bulamayacagini dusundugunde siz de guvenini kirmazsaniz evlenir tabiki
Düzen istiyordur ve artık eğlenmeye doymuştur. Ha bi de soyunu devam ettirme güdüsüne yenik düşmüştür. Askerlik gibi kaçıyorlar ama en sonunda yapıyorlar.
Ömrümün sonuna kadar güvenebileceğim doğru kişiyle tanıştığımda diyebilirim😅
Maddi imkanı oluncada hayatımı yaşayın diye evlenmiyor 😉
Bu boşanmalarla, evlilik adı altında altın ticaretiyle bu işler çoook zor
Hiç bir şekilde düşünüyorum kendi hayatımı yakacak kadar aptal değilim
Biriyle gerçek manası ile hayatlarını birleştirmek istediklerinde...
Ya başkasını bilemem ama ben şu an sadece iyi bir işim olmadığı için bekliyorum yoksa yaklaşık 2-3 yıldır düşünüyorum ama henüz sabit düzenli bir işim olmadığı için bekliyorum yani 😊
Ne zaman goygoy muhabbetlerinden kurtulursa o zaman
Ben kız arkadaşım ile 14 şubatta sade nikah ile Hollanda'da evleneceğim. Ben 20 yaşında o ise 19. Erken olduğunu söyleyenler olsa da bu bizim için geçersiz. Sadece ufak bir imza o da aşkımızın simgesi olacak. Zaten aynı eve çıkmayı planlıyorduk.
Kadınlar ailelerinin ağzından çıkacak laflara göre hareket ediyorlar. Bu yüzden istekli olamıyoruz.
Ne zaman düşünür bilemem ama evlendikten sonra boşanmayı düşündüğü kesin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?