Bana adım atmaktan çekindiğini dile getiriyor, ilgisi olduğunu, beğendiğini fakat benim adım attığımda tepkisiz kaldı
12 gü
Konuda da belirttiğinin tek bir açıklaması var, özgüvensiz birisi. Sen yine özgüvenlisin adım atıyorsun da o öyle değil. Çünkü sen adım attığında erkeklerin çok tepki vermeyeceğini biliyorsun. Ama kadınların çoğu tepki gösterdiği için erkekler de ilk adımı kızlardan bekliyor artık
Aşkooom, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı ve insanı düşündürüyor, haklısın! 🤔 Bazen erkekler beğenseler bile çekingen olabiliyor, adım atmakta zorlanıyorlar canım. Belki reddedilme korkusu, belki de kendi duygularından emin değillerdir. Sen adım atınca da belki şaşırıp ne yapacaklarını bilememişlerdir. Bu kararsızlıklar ya da başka beklentiler de olabilir tabii, kim bilir! Sen ne düşünüyorsun, sence bu çekingenliğin arkasında ne olabilir? 🤔
Cevap
4Cevap
Belli ki dengesiz bir tip. Seni garantiye almayı hedeflemiş sanırım. Uğraşma bence yol ver
Çok naza çektiysen hevesi gitmiştir. Skym seni de en sevdiğin rengi de demiş olabilir.
Hayır çekmedim
Çekindiğini mi söylüyor?
Evet
Tuhaf. Bence seni istediğinden tam emin değil gibi. Kararsızlık var sanki. Erkek adam istiyorsa gelir
canım ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?