Kadınla alakası var mı yoksa hayatında yolunda gitmeyen birtakım şeylerden kaynaklı da olabilir mi
Ve böyle ise ilgisiz davrandığı kadından neden ayrılmaz
Ve böyle ise ilgisiz davrandığı kadından neden ayrılmaz
Bu biraz kişilik meselesi ilgin varsa açık açık söyle ne diye daldan dala konmaya çalışırsın. Erkeğin biraz baskın ve açık ilişkiye yön veriyor olması gerek. O yüzden olgun olması önemli karşındaki insanın.
Yani bilmiyorum hiç doğru düzgün bir iletişim kurmuyoruz günlerdir ve bir günaydın mesajı bir iyi geceler mesajı bazen atarım cevap vermez ararım müsait değilim seni sonra ararım der aramaz mesela arasa da 5 dakika sinirliyim konuşamıyorum daha kapatır yani günlerdir böyle
Biraz niyet meselesi ilk başlarda bir adım atması seni yoklaması dikkatini çekmek için ama sonrasında ilgisi gitmişse işi vs bahane eder çoğu erkek ne kadar doğru bulmasamda açık açık konuşulması kanaatindeyim ben o zaman zaten sorun kalmaz ama ilgin gitti ise bırak sal karşındaki insanı değil mi
Gerçekten günlerdir Neler yaşıyorum Bir Bilsen yani o belirsizlik ve ikilemde kalma o kadar kötü bir şey ki Ben de kadınım ben de insanım yani 26 yaşındayım çocuk değilim benimde İlgiye ihtiyacım var konuşulmaya ihtiyacım var anlaşılmaya Sevgi görmeye ihtiyacım var zaten bugüne kadar doğru düzgün bir insan hayatımı alamadım Buna da güvendim gerçekten güvendim Hani bir ay daha fazla da ilişkimiz var İlk başlarda o kadar iyiydi ki hani tamam dedim budur yani ve kendi karakterini asla laf geçirmeyen bir insan Ama ne olduysa Bu son zamanlarda oldu aramalar kesildi Mesajlar kesildi arasak da yani bir yarım saat falan bulmuyor zaten sorduğumda da iş sıkıntılarım var diyor işi yetiştirmeye çalışıyorum diyor Sen benim burada kimlerle nasıl muhatap olduğumu bilmiyorsun diyor gerçekten hiç vaktim yok diyor yorgunum sinirliyim diyor
Çoğu erkek maalesef konuya cinsel açıdan yaklasarak geliyor ilk ancak bu bana göre çirkin geliyor birazda ahlaki gelmiyor karşındaki insanı önce insan olarak tanımak gerek bu yüzden bir tanıma evresi olur o süreçte tanırsın baktın anlaşabiliyorsun konuşur devam edersin ama bu süreçte karşındaki insanı arada bırakmazsın net olmak gerek bazen karşındakinin de bir kadın olduğunu da unutmamak gerekiyor ilgisiz alakasız bırakmak yeri geldiğinde önemsizsin demek
Ne yazık ki bunu yaşıyorum ne ayrılıyor nede olması gerektiği gibi davranıyor anlamış değilim benide burada deli ediyor
Emin olun onun yaptığı gibi yaptım aramadı aramadım 2 gün geçti konuşmadık aradı neden aramiyorsn diye kızmaya başladı. Ben meşgulüm sen ara diyordu
Bilmem yanımda olsaydın anlardın diyor ne kdr yoğunum
Hayat sizin hayatınız buna bir şey diyemem ama bir yerde kimse size kalkın bunu yapın demez sizin bazı şeyleri yapmanız gerekir dönüş noktasına gelmeden bazen kesin virajı almak sizin elinizde o yüzden tavsiye ederim size sadece yoksa şu anlattığın çoğu şey hikaye yani arkadaşın söylediği çoğu şey sadece yalan veya kandırmacadan ibaret
Peki neden ayrılmıyor?
Bakın o kadar inandırıcı konuşuyor ki gerçekten hak veriyorum geçen mesela yorgunluktan serum yedim dedi hastanedeyken beni aradı sırf inanayım diye bende sesimi çıkarmadım. İlk başta ki adam değilsin diyorum işlerim o zamankine göre yoğunlaştı yetistirmeye çalışıyorum diyor ki cabuk geleyim yanına dedi.. Ben seni arayamiyorsam sen ara müsait isem zaten açarım dedi. Evet belki aramıyor etmiyor ama aradığında da bna bu şekil gerekçeler sunuyor bende yumusuyorum Mesela dün akşam aradım iki üç dakika konuştuk sinirliyim konuşamıyorum sakinleşeyim seni arayacağım dedi bu saat oldu ne mesaj var Ne arama benim yine moralim bozuldu şu an mesela.
Bakın bu düz manipülasyon yoğunluk olabilir rahatsızda olabilir ama bir mesaj hayatım canım nasıl hitap ediyorsanız artık şu an müsait değilim bitsin işim arayacağım diye mesaj atması zor olmaz senin aramanla sana bunları söylüyorsa bu büyük problem. Yani günlerce haftalarca süren bir yoğunluk kimde var ben günde 16 saat çalışan insanım ben bile bunları söyleyemiyorum utanırım 1 dk vakit alacak şey değil mesaj atıp veya arayıp haber vermesi veya senin gönlünü alması
Demek ki düşünemiyor böyle deli olmuş ayağına yatıyor bende ne yaptığımı bilmiyorum gibi cümleler kuruyor bana mesela bende de nasıl bir vicdan var ise kıyamayıp yumusuyorum dedikleri gerçektir diye çünkü bi insan bu kadar kötü olamaz diye düşünüyorum. Ama zararı bana yalnız kalan düşünceler içinde kaybolan benim çünkü onun hayatında sorunlar var ise benimde var birde bana diyor ki sen sıcak yerinde oturuyosn ben burada iş başında vs kendimi suçlu hissetmemi sağlıyor
Bu pasif yönlendirme şekli çok acil bir durum değilse sürekli benzer şeyler yaşaman biraz yalan salağa yatma karşındaki insanın seni yönlendiriyor olduğunu gösterir bu arada mesajdan yazarsan daha iyi sorunun altını doldurmak yerine. Sana tavsiyem böyle şeylere izin vermemen olur dediğin şeyler sebeb değil çünkü bir ilişki de yazmamak için.
Aslında bu her iki cinse ait olabilir, heves etmiştir.. hevesi geçince de ilgi vermiyordur. Yani insanlara çok anlam yüklememek gerek, biri gider diğeri gelir, hatta daya iyisi.. daha adamı.
Ah, bu klasik ama bir o kadar da kafa karıştırıcı durum! İlk başlarda ışık hızıyla üzerimize düşerler, sonra bir sorgularsın; "Yoksa ben mi çok üstüne gittim?" diye. Ama genelde mesele kadından ziyade erkeğin kendi iç dünyası oluyor.
Hayatıyla ilgili sorunları varsa, duygusal olarak koptuğu biriyle uğraşacağına, kendi sorunlarını çözmeye çalışması daha mantıklı, değil mi? Ama işte bağlanma korkusu, tembellik ya da belki bir "belki tekrar toparlarım" düşüncesi onları gitmeme sınırında bırakabiliyor olabilir.
Aşko, ilgisizlik devam ediyorsa ve gerçekten rahatsızsan, açık açık ne hissettiğini konuşmalısın. Belki de herkesin derdi çok, Ramazan ayı diye manevi düşüncelere kaptırmışsındır kendini! Sen ne hissediyorsun bu durumda?
Cevap
7Cevap
Her şey istediğini elde edene kadar, hevesler çabuk geçiyor 😅
Aşkım erkekler fazla ilgi görünce öyle yaparlar. Kaybetme korkuları kalmayınca falan. Ayrılcaktır yeni birini bulur bulmax
Ben fazla ilgi ve anlayış gösterdm galiba geçen 2 gün konuşmadık aradı bi kızdı sen neden beni aramiyorsn diye e dedim sende beni aramiyosn bi guzel manipule etti özür dilettirdi
Yani en tehlikeli erkek manipulatif erkektir. Seven adam ilgisini belli etmekten çekinmez bu sevmiyo oyalıyo
Vallahi aşkım biz günlerdir doğru düzgün konuşmuyoruz Mesela ne bir günaydın mesajını iyi geceler mesajı bazen iyi geceler mesajı atarım cevap vermez ararım açmaz dönüş yapar ilk 5 dakika falan anca konuşuyor ya da müsait olacağım arayacağım de aramaz ya doğru düzgün konuşmuyoruz bilmiyorum bu işin sonu nereye gidecek tek söylediği şey iş sıkıntılarım var sinirliyim bu kadar
Bence her şey ortada. O ayrılmadan seb ayrıl hayatım
Ya tamam yani ayrılmıyor da uzak mesafe zaten benimle ne çıkar olabilir ki kendisi ayrılsın bu kadar saçma sapan bir şekilde uzak davranacağına ayrılsın yani
Ayrılıcak zaten
Nasıl bu kadar eminsin
Aşkım zaten açık her şey sen görmek istemiyosun
Hayatında sorun olabilir ve bunu size yansıtmadığı için kaçmak kendince çözüm olabilir
Yani saçma değil mi Sonuçta kötü gün de olabilir iyi gün de olabilir Bunu her seferinde kaçmasına gerektirmiyor yani ki ben onu yabancısı değilim sevgilisi denen bir insanım bir şeylerini benimle paylaşmadıktan sonra böyle kaçtıktan sonra günlerce doğru düzgün Konuşmadıktan sonra bir işe yarar mı sizce
Ya tabiki sizinle bu durumu paylaşması gerekir ama konunun ne olduğu çok önemli. bazan aldatıyor ayrıl diyende olabilir ama siz kendi iç sesinize kulak verin ve onu en iyi siz tanıyorsunuz.. bir şekilde bunu açıkça sorun nedenleri ve sorunları ne anlatmasını isteyin..
İş sıkıntısı iş yoğunluğu iş kavgaları
Bunu biliyorsanız anlayışlı olun destek olun inan her şey düzelecektir
Daha nereye kadar anlayış göstereceğim? Bi insan 1,2 gün 5 dk aramayacak kadar da sıkıntıda olmaz bide açmış bana kızıyor sen neden aramıyorsun diye
Ahah bakin size ilgisi olmasa kizmazdi ve gerçekten her şey yoluna girecek sabredin. bir söz vardır.. tekkeyi bekleyen çorbayı içer buna emin olun. tabiki sizde kendinizce çok haklısınız fakat anlayışınız sizi bir kat daha yukarıya taşır emin olun
Umarım dediğiniz gibidir farklı bir olay olmasın ya da ikinci bir kadın durumu olmasın gerçekten başka bir şey istemiyorum artık yoğunluktur odur budur ben beklerim dediğim gibi farklı bir durum olmasın da
İçinizi rahat tutun bence sizde kuruntu yapmayın olmadik şeyleri oldu gibi düşünüp kendinize kötü enerji yüklemeyin.. dedikodu ya da burada kendini bilmez bazi zatlara uyup sakın kötü düşünmeyin olur mu..
Peki dün akşam aradı 3 4 dk konuştu sinirliyim konuşamıyorum dedi sakinleşip seni arıcam dedi bu saat oldu hiç mi sakinlesmedi bu kız beni merak ediyor demiyor mu?
Bakın siz haksız degilsiniz bunu asla yanlış anlama olur mu... sadece karşıda bilmediğimiz bir sorun var. gercekten bak çevrene düzgün insanlar kalmadı.. bu tanıdığın ama sorun yaşayan bir arkadaş. Konunun aslını öğrenmeden onu yargilamamak lazim. bunu onunla direkt konuşun Konunun aslını mutlaka öğrenin.. sizi en azından arayarak her gün ufakta olsa zaman ayırmak mümkün.. bunu ona söyleyin bakalim sorunu nedir ona göre yol çizersin
İşte anlatmıyor kii veya konuşmuyor benimle hiccc bende buna sinirleniyorum bilmiyorum ne oluyor ne bitiyor susuyor gidiyor saatlerce günlerce bende insanım ya
Haklısın bak ne dedik bu sefer sor bakalım sebebi nedir neden böyle bir şeye gerek duyuyor açık açık konuşun. kafamdaki soru işaretlerini atmak istiyorum demeniz yeterli sanırım
Deneyeceğim konusabilsem teşekkür ederim.
Rica ederim 🌹🙏
erkeklere zaman tanıyın kızlar.. siz de hemen yelkenleri suya indirmeyin.. sonra böyle düşünürsünüz.. sebebi belli aslında seni sevmediğini fark eder.
İlgisi azalabilir çünkü hayatında sorunlar vardır ya da duyguları değişir. Ayrılmıyorsa alışkanlık, kafa karışıklığı ya da hâlâ sevdiği içindir.
Başkasına ilgi veriyordur sağlam değildir
tabuların vardır
Ne gibi tabu?
sınırların varmıydı ona karsı
Yani olabildiğince kendimi kısıtlamaya çalıştım ama biraz var evet
Daha net olsaydin taktik verirfim sana
Yani mesela sadece sesli sextinge biraz izin vermeye çalıştım onun haricinde çok fazla bir cinsellikle ilgili konumuz yok zaten cinsel ilişkiye karşı bir insanım Nude olayları falan da yok bende zaten bugüne kadar hiç yapmadım Kimseyle doğru bulmadığım için bununla da öyle az çok kendimi açmaya çalıştım ki pişmanım zaten Keşke öyle bir şey yapmasaydın
bence yapmamamn hata
benim kendime saygım var kocam olmamış bir adama kendi bedenimi asla sunmam ailemin bana verdiği öğrettiği değere nasıl saygısızlık yaparım zaten şu an herkes basitçe davranıyor gitsin bulsun zor değil
cinsel olarak mı azaldı ilgi
Cinsellik yoooookkk
Cepte artık kafası
Cidden bumu?
Beter olun
S tir et o deliyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?