Buluştuktan sonra erkek neden ilgisiz davranır?

Bu çocukla işte 2 hafta falan normal konuştuk , mesajlaşmalarda falan baya bir enerji yakalamıştık. Her neyse buluşmayı çok istiyordu ben de tamam dedim. İlk bı saat falan gayet normaldik oturduk konuştuk falan ama o kadarla kalmadı tabi buluşma işte öpüşme ile bitti bence en büyük hatam buydu. Her neyse gayet güzel ayrıldık ordan buluşmadan sonra arkadaşlarının yanına gitti içmişler falan ne olduysa zaten o gece oldu çünkü buluştuğumuz gece birden 5-6 kız falan takip etmeye başladı bı anda. Buluşmadan sonraki günlerde mesajlarıma defalarca aktif olmasına rağmen geç ve kısa cevap vermeye başladı. Bir iki gün falan sonra buna biraz uzun bı mesaj yazdım, içeriği de niye soğuk ilgisiz oldun bana böyle diye. O gün asla bakıp cevap vermedi mesajıma. Bende bunu takipten çıktım ama bekliyorum hani bir cevap versin diye. Ertesi gün o da beni takipten çıkardı mesaj falan atmadan. Aradan iki üç gün falan geçti buna yazdım ben yine dayanamayıp, hani gel son kez buluşup konuşalım en azından diye çünkü konuşurken bile defalarca ben senden çok hoşlanıyorum, senle takılmalık düşünmüyorum ciddi düşünüyorum diyen biriydi. Böyle diyen biri buluşma güzel geçmesine rağmen neden böyle davranır anlamıyorum. İşin kötü yanı çokta özlüyorum onu ama ne kadar yazsam da bir cevap alamıyorum duvar var karşımda. Sizce döner mi ya da daha çok flörtöz biri de başkalarıyla mı devam ediyordur? Kafam çok karışık kırıcı olmadan fikir verebilirsiniz sevinirim.

Buluştuktan sonra erkek neden ilgisiz davranır?