Aşk İlişkileri Buluşmada ilgisiz davranan erkek niye böyle yapar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eve geldikten sonra niye aramaz sormaz Güncellemeler+1 yıl Lütfen cevap verin Buluşmada ilgisiz davranan erkek niye böyle yapar? Cevapla Erkek Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. sevmediği için öyle yapmıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzücü
biyonikakilli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aramiyorsa pek keyif almamistir buluşmadan ilk buludma ilk gorusmeyse belki begenmemistir uzak durmak istiyordur 0 12 Yorumla Soran +1 yıl İkinci bulusmamizdi Yorumla biyonikakilli +1 yıl O zaman bulusmadan keyif almamış olabilir ya da musait olamamistir o yuzden arayamamistir kotu dusunme hemen Yorumla Soran +1 yıl İnşallah müsait değildir Yorumla biyonikakilli +1 yıl Bilemem ama yuksek ihtimal dedigim gibi istemedigi davranislarda bulunduysan veya heyecani yoktur oyle laf olsun diye bulusmustur ve simdide klasik sogutma taktigi uygulayip ilgisiz birakiyorduf Yorumla Soran +1 yıl Tamda dediğin gibi laf olsun diye buluştu benle şuanda ilgisiz birakiyor Yorumla Soran +1 yıl Heyecanı da yoktu zaten Yorumla biyonikakilli +1 yıl O yuzden cokta dusunup kafani takma akisina birak Yorumla Soran +1 yıl Birsürü kez aradım mesaj attim hala dönüş yapmadı cevimrici olduğu halde Yorumla biyonikakilli +1 yıl O zaman hic ugrasma ve sende yazma Yorumla Soran +1 yıl Yazdım ama Yorumla biyonikakilli +1 yıl Tamam iste artik yazma bekle bakalim pasamizin keyfi gelipte yazicak mi dipnot yazacagini pek sanmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Yazar kusura bakma arayamadim ya da görüldü attar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazı kızların gerçekten amaçları farklıymış olan babasına oldu ve de bana oldu herkes keyfinde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beğenmemiş seni o yüzden uzak duruyor senden. 0 0 Yorumla
angexla Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ilgisizliğini belli etmiş ki zaten. çok bir şey bekleme sen bundan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Üzülüyorum kafayı yedim resmen intihar ediyim dedim o derece Yorumla Minnoşcukk3 +1 yıl Saçmalama kimse için değmez Yorumla Soran +1 yıl Değmiyor da üzülüyor insan Yorumla Minnoşcukk3 +1 yıl Evet ben de 2 aylık ilişkimi bitireceğim sanırım umarım doğru yapıyorumdur Yorumla Soran +1 yıl Ağlıyorum şu an Yorumla Minnoşcukk3 +1 yıl Bitti her şey. Kuş gibi hafiflesin sen de fazla üzülme Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. şımartmamak için :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O zaman iyi Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Etkileyememişindir robot gibi olduğundan 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Robot gibiydim ya Yorumla Soran +1 yıl Napim ben böyleyim Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm bak şimdi Yorumla Selcuk0634 +1 yıl Hiç bir erkek yanında No-Frost gibi birini istemez. Zaten elinde de tutamazsın Yorumla Soran +1 yıl Çokta umrumda ya istemezsin ben onu istemiyorum asıl buzdolabı gibiymisim öküzmüşüm o ne peki dünyanın en yakişli erkegi mi Yorumla Selcuk0634 +1 yıl O değil merak eden, soran, yerinde duramayan sensin. Sen Dünya güzelimidinde prensesini arıyorsun? 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bak kimse dünya güzeli yakislisi dehil ama onun bana öküz gibisin deyip kendine bakmaması Yorumla Selcuk0634 +1 yıl Öküz gibimiydin? Yorumla Soran +1 yıl Aslında öküz gibi değilim ama öyle kıyafetler giydim ki öküzden farkım kalmadı bol seyler giydim Yorumla Selcuk0634 +1 yıl Adam haklı yani öküz seni😂 Yorumla Soran +1 yıl Öküz derken ne anlamsq demiştir o çok zayıf ben normal kiloda biriyim Yorumla
Eskiüye34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Kızlar böyle erkeklere bayılır 0 4 Yorumla Soran +1 yıl He ben ona bayılıyorum o bana bayilmiyor Yorumla Eskiüye34 +1 yıl Ben sana bayılırım istersen Yorumla Soran +1 yıl Bayil valla 🥰 Yorumla Eskiüye34 +1 yıl Olur Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hoşlanmamıştır 1 1 Yorumla alperdemir1995 +1 yıl bence de Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hoşlanmadım demek ki 1 0 Yorumla
sempatik444 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl beğenmemiştir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar üzmeyin ya beni tamam güzel degiljm ama çok çirkin de değilim 😭😭😭 Yorumla
Tabicnmtabi2 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beğenmemiştir seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of off niye begenmiyor Yorumla
Zaza343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Takmiyor 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin sen Yorumla Zaza343434 +1 yıl İstanbul'da yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl Zazayim da ben ondan sordum Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin aslen Yorumla Zaza343434 +1 yıl Ben Zaza değilim ama sevdiğim için kulaniyorum agriliyim ben Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım Yorumla Zaza343434 +1 yıl Sen nerelisn Yorumla Soran +1 yıl Bende Elazığ Yorumla Zaza343434 +1 yıl Ordami yasiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor bazen Yorumla Zaza343434 +1 yıl İstanbul falan geliyormusn hiç yoksa Yorumla Soran +1 yıl Yok gelemiyorum ama gelmeyi düşünüyorum Yorumla Zaza343434 +1 yıl Özele gelirmisin yanlış anlamasan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
sevmediği için öyle yapmıştır
Üzücü
Aramiyorsa pek keyif almamistir buluşmadan ilk buludma ilk gorusmeyse belki begenmemistir uzak durmak istiyordur
İkinci bulusmamizdi
O zaman bulusmadan keyif almamış olabilir ya da musait olamamistir o yuzden arayamamistir kotu dusunme hemen
İnşallah müsait değildir
Bilemem ama yuksek ihtimal dedigim gibi istemedigi davranislarda bulunduysan veya heyecani yoktur oyle laf olsun diye bulusmustur ve simdide klasik sogutma taktigi uygulayip ilgisiz birakiyorduf
Tamda dediğin gibi laf olsun diye buluştu benle şuanda ilgisiz birakiyor
Heyecanı da yoktu zaten
O yuzden cokta dusunup kafani takma akisina birak
Birsürü kez aradım mesaj attim hala dönüş yapmadı cevimrici olduğu halde
O zaman hic ugrasma ve sende yazma
Yazdım ama
Tamam iste artik yazma bekle bakalim pasamizin keyfi gelipte yazicak mi dipnot yazacagini pek sanmiyorum
Yazar kusura bakma arayamadim ya da görüldü attar
Bazı kızların gerçekten amaçları farklıymış olan babasına oldu ve de bana oldu herkes keyfinde
Nasıl yani
Beğenmemiş seni o yüzden uzak duruyor senden.
ilgisizliğini belli etmiş ki zaten. çok bir şey bekleme sen bundan
Üzülüyorum kafayı yedim resmen intihar ediyim dedim o derece
Saçmalama kimse için değmez
Değmiyor da üzülüyor insan
Evet ben de 2 aylık ilişkimi bitireceğim sanırım umarım doğru yapıyorumdur
Ağlıyorum şu an
Bitti her şey. Kuş gibi hafiflesin sen de fazla üzülme
şımartmamak için :D
O zaman iyi
Etkileyememişindir robot gibi olduğundan
Robot gibiydim ya
Napim ben böyleyim
Üzüldüm bak şimdi
Hiç bir erkek yanında No-Frost gibi birini istemez. Zaten elinde de tutamazsın
Çokta umrumda ya istemezsin ben onu istemiyorum asıl buzdolabı gibiymisim öküzmüşüm o ne peki dünyanın en yakişli erkegi mi
O değil merak eden, soran, yerinde duramayan sensin. Sen Dünya güzelimidinde prensesini arıyorsun? 😂
Bak kimse dünya güzeli yakislisi dehil ama onun bana öküz gibisin deyip kendine bakmaması
Öküz gibimiydin?
Aslında öküz gibi değilim ama öyle kıyafetler giydim ki öküzden farkım kalmadı bol seyler giydim
Adam haklı yani öküz seni😂
Öküz derken ne anlamsq demiştir o çok zayıf ben normal kiloda biriyim
Kızlar böyle erkeklere bayılır
He ben ona bayılıyorum o bana bayilmiyor
Ben sana bayılırım istersen
Bayil valla 🥰
Olur
Hoşlanmamıştır
bence de
borcu vardır kesin :D
Hoşlanmadım demek ki
beğenmemiştir