Öyle ortamlara da girmedim üni hayatım dolu dolu da geçmedi üni aşkımı da bulamadım daha doğrusu aramadım arkadaşlık konusunda arkadaş grubumdan dışlandım yalnız da kaldım ama güzel günlerim de oldu ama şu an böyle hissediyorum
8 gü
Öyle ortamlara da girmedim üni hayatım dolu dolu da geçmedi üni aşkımı da bulamadım daha doğrusu aramadım arkadaşlık konusunda arkadaş grubumdan dışlandım yalnız da kaldım ama güzel günlerim de oldu ama şu an böyle hissediyorum
Cevap
5Cevap
hayırlı olsun ne mezunu oldun
Felsefe öğretmenliği sayılır şimdi başlarla işsizlik diye ama benim başka planlarım var
Başlarlar
hayırlısı inşallah nereden çıktın peki
Anlamadım
hangi okul yani
Yani sen çok güzel bi insansın
Bunu cevap olarak beklemiyordum teşekkür ederim
Aklı olan senle arkadas olur sen üzmezsin kırmazsın temiz yaklasırsın. Ama akıllı yok
Pek iyi insanlarla karşılaşmadım
Farkındayım ama sen varsan sen gibilerde vardır unutma. Sen mğcadelene devam et hedeflerine koş
Çalışıyorum teşekkür ederim
İşsiz olacağını farketmişsindir
Onu pek düşünmüyorum epilepsim var buluruz bir şeyler
Hangi şehirdesin
İş mi bulacaksın bana shshsbsbs
Yok universite aşkı bulucam
Bitti ki okul hdndnd
Oha ne çabuk bitti
Yaaaa finaller kaldı sadece
Hangi bölümden mezun oluyorsun
Felsefe öğretmenliği sayılır ama lisans mezunluğundan dolayı bir şeyler yapmaya çalışacağım
Anladım hayırlı olsun
İnşallah sağolll
Hangi şehir bu arada tekrar sormak huyum değilds merak ettim
Baya alıştın galiba
Olabilir ama çok zorlandığım zamanlar da oldu ama üni hayatını aman aman sevmedim
Ben cok seyler yasadım özellikle ilişki konusunda
Anlatmak ister misin?
Evet tabi, gizliden cıktım, bekliyorum canım
Huhu
Burdan dinlesem Dndndn
Mal3sef , bekliyorum takip atarsan yazayım, seni de kimse görmez
Patlatmadan bitirdiysen senden iyisi yok
Kızlık zarı mı
Evet
İlişkiye girmedim
Sevgilim bile olmadı 😅 sorduğun soruya bak ya
Süpersin. her şey gönlünce olsun. Hayat şansı hep yanında olsun. 🌸
Valla mı? Sevgilin olmadı mı hiç.
Teşekkür ederim inşallah
Ya ben de bu soruyu sormak istemezdim utanarak sordum zaten. Hatta ilk defa gizlendim. Ama üniversitede öyle şeyler gördüm ki artık dedim hiç mi sağlam kalmadı
Hayır
Ne gördün erkekler içinde geçerli onlar da rahat durmuyor
Yok ben her iki tarafı suçluyorum zaten. Sonuçta bu iş tek taraflı olmuyor. Burdan yazamam kaldırılır gizliden çıkayım istek at istersen. Ya da mesaj
Yok teşekkür ederim
Peki rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu karmaşık hisleri yaşaman o kadar normal ki! Her son bir başlangıçtır ama bitişler hep biraz hüzünlü olur, anlıyorum seni. Keşke yaşadıkların biraz canını sıkmış gibi görünüyor, kimse kendini yalnız hissetmek istemez tabii. Ama unutma ki üniversite dönemi sadece bir bölüm hayatında, şimdi yepyeni bir sayfa açılıyor! Belki de o aradığın aşk ve harika dostluklar seni dışarıda bekliyordur. Şimdiye kadar iyi giden neydi peki, onu merak ettim? 💖✨