Merhaba
Bu sene mezun oldum ve mezun olana kadar her şey çok güzel gidiyordu ordan oraya gidip yeni yeni insanlarla tanışıyordum ya da birileri gelip benimle tanışıyordu sürekli insanlarla diyalog halindeydim zaman geçip gidiyordu derken mezun oldum.
Okuduğum şehir ve yaşadığım şehir yan yana, okul bittikten sonra üniversite grubumuz klasik olarak dağıldı. Gruptan 3-4 kişiyle nadir olarak konuşuyorum ancak genelde ben yazıyorum son zamanlarda onlarla da konuşasım gelmiyor ki zaten konusmuyoruz pek çünkü herkes kendi telaşesinde.
Şu an aktif olarak 2-3 kişiyle konuşuyorum onlar da liseden 2 tane dostum, ancak 2-3 ay önceki hayatıma baktığımda sanki kimsem kalmamış gibi hissediyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor akrabalarım da beni arayıp sormadığı için onlarla da görüşmüyorum zaten. Bildiğiniz emekli dedeler gibi hissediyorum Bunun çözümü nedir sizce?
Gün içerisinde gerçekten çok sıkılıyorum işe ara ara gittiğim için zamanım şu sıralar evde geçiriyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki bayıyor yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer