Son dönemdeyim ve üç ay sonra mezun olacağım ve gerçekten üniversite döneminde benim hayatıma girmesini istediğim, hem benim sevebileceğim hem onun beni seveceği bir ilişkim olsun istedim ama böyle bir şey maalesef yaşayamadım, çevremde mutlu mutlu ilişki yaşayan insanları görünce gerçekten kendime kızıyorum, kötü hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kulüplere katıldınız mı? Hiç yapmadığınız şeyler yaptınız mı? Hiç gitmediğiniz şehirlere, ülkelere gittiniz mı? Sırf eğlencesine farklı farklı diller öğrenmeye çalıştınız mı? Farklı kültürlerden, başka ülkelerden arkadaş edindiniz mı? Yalnız ders değil, hayata dair insana dair bir şeyler öğrendiniz mı bu önemli.
Herkes ömründe bir veya birçok kez sevgiyi tadar. İlla tadacak ama önemli olan bunun istediğimiz an yer ve kişiyle olması değil. Beklediğimizden belki de çok daha güzeli olacak ama konu, bizim kendimize neler kattığımız.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Benim dönemimde de bu tipler vardı. Bana teklif edenlere "ben okumaya geldim, şu an ilişki yaşayarak hayatımı karartamam" demiştim. Müthişte yaptım. Yani okumaya gidilen bir yerde neden millet aşna fişne peşinde gezer ki, oku çık ve kariyer yap. Sonra kız gelir zaten nasibin
35 Yorumla- 5 ay
Gençliğimizin en güzel günlerinde olmayacaksa ne zaman olacak 30 yaşında ne tutku kalıyor ne sevgi
- 5 ay
Çoğu kişi sevgili yaptığı için yapamayanın zoruna gitmesi normal bence
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu işler sartlanmayla olmaz nasip işi biriyle tanışmak bir seyler yaşamak ki üniversite ilişkileri genelde gelip geçici oluyor benim gözlemlediğim kalıcı olan nadir.. Doğru kişi daha sonra denk gelecektir daha şahsiyetin oturduğunda, daha ne istediğini bildiginde belki..
10 Yorumla
Dostum, senin durumun gayet normal. Ben de öyleydim. Hala da biri yok. En iyisi kendine bir şeyler katman. Üniversite demek birini bulmak değildir. Üniversite iken en büyük pişmanlığım mesleki olarak network yapmamak idi. Bu sevgili bulmaktan çok daha önemli. Yine okusam sevgili yapmak yerine mesleki network edinirdim. Böylece çok daha iyi bir işim ve durumum olurdu. Senin asıl düşünmen gereken bu olsun. Bunları iyi yaparsan kendini kötü hissetmezsin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Canım genç arkadaşım 💛 Önce derin bir nefes alalım 😌 Üniversitede ilişki yaşamamış olman asla bir “eksiklik” değil. Bu tamamen hayatın ritmiyle ilgili. Kiminki erken başlar kiminki daha sonra çiçek açar 🌸
İlişkiyi hayatının “başarı kriteri” gibi görmeye başlarsan kendine haksızlık edersin. Sen şu an mezuniyete hazırlanıyorsun yepyeni bir dönemin eşiğindesin. Önünde iş hayatı var yeni şehirler yeni insanlar yeni dostluklar ve belki de seninle gerçekten uyumlu biri 💫
Çevrendekilerin ilişkisine bakıp kendini yargılama. Kimsenin ilişkisinin içini tam olarak bilemezsin. Önemli olan önce senin kendinle barışman. Kendini sevmen özgüvenini güçlendirmen. Böyle yaptığında hem daha sağlıklı ilişkiler kurarsın hem de gelen fırsatları daha net görürsün 💕
Üzülmen çok anlaşılır ama bunu “ben yetersizim”e dönüştürme. Mezuniyet sonrası hayatın çok uzun bir yol ve sen henüz daha başındasın 🚀 Kariyerinde ilerlemeye odaklan kendini geliştir hobiler edin insanlarla bağ kur kendiliğinden biriyle göz göze geldiğinde “iyi ki beklemişim” diyeceğin bir an gelebilir. Unutma hem kariyer hem aşk yolculuğu bir maraton sprint değil 😉🌈10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
23Cevap
Kendine kızacağın bir durum yok, böylesi hayırlıdır senin için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ayal iste ulkenin gelismeme sebebi altta "boşa gecen ömür" yazanlar. üniversitenin asil amaci kari/koca bulmakta, hepimiz yanlış bir sey icin mi gidiyoruz anlamadim. sevgili yapanda vardir yapmayan da vardir. kadersel seyler tamamen, üzülmeni gerektirecek bi durum degil. en büyük derdin bu olsun ne diyelim. ayrica üni de yapilan ilişkiler cevremden gördüğüm kadariyla pek de sağlıklı olmuyor
62 Yorumla- 5 ay
Gençliğimizin en güzel günlerinde olmayacaksa ne zaman olacak 30 yaşında ne tutku kalıyor ne sevgi
5 ayDaha çok gençsin. Kıyasa girdiğin için öyle düşünüyorsun. Kısmetin nereden geleceği belli olmaz. Belki pişmanlık olacak ve aşka küsecektin. Senin için en hayırlısının olacağına ve olduğuna inan. Herkes mükemmel ilişkiler yaşamıyor o yaşlarda. boş ver.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBence biraz iyi bir durum. 18-22 yaş arası büyüyüp gelişiyoruz, yetişkin oluyoruz. Tercihlerimizi isteklerimizi belirliyor Kendimizi tanıyoruz. Hayatında biri olsaydı uzun süreli olmazdı belki. Ya da kendini tanıyamaz o kişiye göre şekil alma eğilimin olurdu. Ne üzül ne de kız. Hayatın sana ne getireceğini bilemezsin.
Bu arada ben de yakın zamanda mezun olacağım ve hayatımda kimse olmadı. İnsan üzülüyor biraz da inancını kaybediyor yalan yok. Ama pişman da değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayDemek ki problem sende , biraz girişken olman gerekliydi, sohbet etmeyi sevmen gerek. Yani insanların sana naber demesini bekleme , merhaba, nasıl gidiyor diye cümleyi başlat. Her zaman sen başlat , bir adım at. başkasını bekleme , başkasıyla işin olmasın. bir şey istiyorsan sonuna kadar hırslı ol , elde etmeyi ögren, elde etmenin tadını yaşa, bir şey istiyorsan git al, almam gerek de ve git yola koyul. Hayat ve zaman beklemez. gitt
010 Yorumla
Cevap sahibi5 ayPeşinden koş, istiyorsan istedigini söyle , seviyorsan sevdigini söyle hayat 3 gün ne zaman ölcegimiz belli degil. Tanrı o zamanı söylemedi. maalesef bu yüzden kendinden eminsen git söyle. başkasını sevmesi ya da sevmemesi umrunda olmamalı, Sen seviyorsun git söyle , sen bunu kalbinde saklamak yerine ona söyle o canım beyninde saklasın ö jdjdkdjfjdjjjjjj
Cevap sahibi5 ayZaman geçiyor. yapmak istiyorsan hemen git yap, öpceksen git öp neyse
- 5 ay
Ne güzel yazmışsın öyle yerim senj
Soran5 ayya biraz eksik bahsettim sanırım durumdan 4 aylık bir ilişkim oldu yakın zamanda ama bitirdim yani karşılıklı sevgi yaşayamadım
Soran5 ayüniversite hayatımda denediğim konuştuğum kişiler oldu yani
Cevap sahibi5 ayKnka hayatta girişken olmalısın, özgüvenin yüksek olsada olmasa fark etmez , girişken olmalısın. ben yapabilirim deme , ben yaptım demen gerek. ben yaptım böyle oldu de, yani icraat yap, olduysa oldu. gerçek olan bir şey varsa bir gün herkes bir başkasının eski sevgilisi, eski konuştugu, eski flörtözü ile evlenecek. hdhfhdjdjhshshshs
Cevap sahibi5 ayKnka bu kız seni sevmiyorsa neden sevgili oluyorsun? başta hata yapmışsın.
Cevap sahibi5 aySeni sevmedigini belli etmiş zaten. seni sevseydi 7/24 arardı. problem ne ? açıklama yap felan derdi
Cevap sahibi5 aySen ayrılmışsın kız sana güle güle demiş. yani seni takmamış seni sevmemiş. sende uzatma knka
Soran5 ayhayır tam tersi kız olmayacağını anladığı için yazmadı yoksa sevmeyen birisi gidip bir sürü hediye falan almaz
5 ayBu senin suçu değil kendine kızma lütfen. Anlıyorum ki belki biraz kiskaniyorsundur başka sevgilileri öyle gördüğünde ama sevgilinin olmadığı senle alakalı değil önce bunu kabul et ve bunu en iyi de sen bilyiorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hakkaten güzel günlerini boşa gecirmissin ama boş ver hayırlısı daha neleri çıkar karşına dert etme ise girersin iş ortamından olur arkadaşlarınla takilirsin arkadaş ortamindan olur olur bir şekilde
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBende 22 yaşındayım daha önce hiç bir erkek ile buluşmadım bile bazen benim de kendime kızdığım yerler oluyor ama herşeyin bir zamani vardır belki daha zamanı gelmemiştir
00 Yorumla Abi zaten üniversite de olmaz ya bence. Ben şahsen kariyer yerine bu dalak saçma şeyler ile vakit kaybettiğim için kendime dehşet kızıyorum. Ciddi düşünen kimse kalmadı zaten
00 Yorumla
5 ayÜniversitede ilişki yaşamamış olman tamamen normal ve bu seni eksik yapmaz. Hayatının bu dönemini kendini geliştirmeye ve kariyerine odaklanmaya ayırman aslında uzun vadede sana çok daha fazla şey kazandırır. Doğru insan ve doğru ilişki genelde insan kendini tanıdıkça ve hayatı oturdukça gelir. Kendine kızmak yerine, önündeki fırsatlara odaklan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Hayatın bir dönemini ilişkiyle ölçmek kendine haksızlık, doğru kişi doğru zamanda gelir ve bu gecikme senin eksikliğin değil sadece zamanının farklı oluşu ;)
00 YorumlaOlabilir herkes üniversitede sevgili yapmıyor iş yerinde bulabilirsin ya da sanaldan falan kendi şehrinde olan birisini (klişe ama olsun)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 5 ayGüzel şeyler, plansız gelişir bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayMezun olalı 1 yıl oldu 4 yıl boyunca hiç böyle bir şey aklıma bile gelmedi sevgilim yok da boşa geçmiş üni hayatı falan saçma ya nasibinde varsa çıkar zaten karşına illa üniden olacak diye bir şey yok
03 Yorumla- 5 ay
Hayatında hiç sevgilin oldu mu
Cevap sahibi5 ayOldu
- 5 ay
Empati yapamazsın o zaman
Gidipte bi kıza açılsaydın napalım yani kız mı sana açılacak
03 Yorumla- 5 ay
Niye olmasın
- 5 ay
Sorun şuki erkekler açıldığı zaman kızlar çok kırıcı şekilde reddediuor ama kızlar açılsa erkekler reddetse bile kırıcı olmaz
Soran5 ay4 aylık ilişkim oldu 1 hafta önce bitirdim mesele karşılıklı sevgi yani kızlarla oturup konuşmamda sıkıntı yok defalarca date yaptım farklı kişilerle
5 ayTayyibe oy verenlere kız. Ülkeye felaketi getirdiler.
14 Yorumla- 5 ay
Gizli Üye(25-29)5 ayboşa geçen omur ben unide 4 lise de 8 şimdi son 1 yildir 6 adet sevgili yapmişim şuanda da var bir kiz arkadaşim bakinca cok ama yaşim 21 işime gucume okuluma hiç etki yapmadi hata daha fazla gelişmeye başladim cunkü moralim hiç düşmüyor kızlari takmiyorum bile
10 Yorumla
5 ayNormal değil ama ülkenin kızları normal değil
00 Yorumla
5 ayÜniversite aşkları otogar da biter boş ver takılma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
5 aySenin olan seni bulur yanlış zamandasındır belki de, o açıdan bakmak lazım
00 Yorumla olmasın kardeşim daha iyi. Zinaya bulaşmamışsın elhamdülillah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. aman ne kıziyon sen üniversiteye sevgili icin mi gittin olur bea
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Paran ve fiziğin olduktan sonra kendileri geliyor zaten
00 YorumlaÇünkü hayat planlandığı gibi değil yazıldığı gibi yaşanıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
5 aySorun yok. Herkesin nasibi var. Seninki üniversitede değilmiş. Hepsi bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayNormal olması gereken bu kendi mesleğini eline alıp sonra ilişkiye başlamak daha iyi olur kimseye güvenilmez bu hayatta senin önce bir mesleğin olsun kimseye muhtaç olma doğru zamanda ilişki de olur
01 Yorumla- 5 ay
Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Olmayınca olmuyor işte, yapacak bir şey yok ki...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKendini eşine sakladın ne güzel. Kariyerinde iyi yere gelirsin inşallah dert etme. Sonra bi şekilde kız bulunur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayEvlenir öyle yaşarsın işte kendini eşine saklamışsın
16 Yorumla- 5 ay
Evlilikler sevgi arzu değil mantık odaklı
Cevap sahibi5 ay@Dkdkdkdkddöödödk sen sevgi arzu odaklı yaparsın o zaman
- 5 ay
Öyle olmuyor işte 30 yaşında o duygular kalmıyor
Cevap sahibi5 ay@Dkdkdkdkddöödödk o zaman sevgililikte de olmaz
- 5 ay
Asıl sevgililikte olur işte
Cevap sahibi5 ay@Dkdkdkdkddöödödk sevgililik öldürür evlilikte
Gizli Üye(25-29)5 ayAman takılma kanka benim de olmadı hatta çevremdekiler evlendi bile ama ben takmıyorum şimdiki kadınlara değmez istisnalar vardır tabi
00 Yorumla
5 ayHiç mi takıldığın flörtleştiğin biri olmadı yoksa cidden aşk anlamında mı istiyorsun birde nasıl bir ortamd olduğunda önemli oluyor hangi üniversitedesin?
01 Yorumla
Soran5 ayoluyo tabi 4 aylık ilişkim vardı ben bitirdim çünkü sevgi hissedemedim ona karşı
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. herşeyin hayırlısını dile ben 42 yaşındayım ne annem ne de babam yaşıyor iki kardeş kaldık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayMerak etme üniversite bitince 1-2 sene sonra çoğu üniversite arkadaşın şansını denemek istiyor seninle o bağ kopmuyor.
06 Yorumla- 5 ay
Cevap sahibi5 ay@Dkdkdkdkddöödödk ne alaka gayet kalıyor o senin dusuncen
- 5 ay
Yooo kalmıyor en tutkulu ilişkiler 20 lerinde oluyor
Cevap sahibi5 ay@Dkdkdkdkddöödödk Bende 20 lerimde yasadim ilişki gayet kaliyor su anda tutku nirvana
- 5 ay
Sen 20 lerinde yaşamışken başkalarına neden sen 20 lerinde yaşama 30 u bekle gibi konuşuyorsun
Cevap sahibi5 ay@Dkdkdkdkddöödödk Ben yaşamama mı dedim olmamış üzülme illa ki olur tekrar gelir o kişiler dedim lafı nerenizden anlıyorsunuz
İnan kızma kendine, şu an sana sarılmak istiyorum, gerçekten sen mükemmel yerdesin
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayOlmalıydı normal değil bitmeden taarruza geç çiçek sula
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOlum benim uzaktan flörtüm oldu da 1 ay sürdü de seksting den ötesi olmadı sen ne diyorsun
sen yüzyüze bile date e çıktın peki hiç öpülme sarılma gibi fiziksel yakınlaşman filan olmadı mı
01 Yorumla
Soran5 ayoldu fazlasıyla
Gizli Üye(18-24)5 ayOkurken ilişki yapmak zaman kaybı. Kariyere odaklan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayhayat okuldan ibaret degil başka yerlerde şansını dene
00 YorumlaHayatımın en büyük pişmanlığını üniversitede sevgili yaparak edindim iyi ki sevgili yapmadın yoksa üniversite anın diye bir şey kalmazdı kabusun olurdu ben bıraktım üniyi en iyisini yapmışsın
05 Yorumla- 5 ay
Gizli Üye(18-24)5 ayNe saçma bir düşünce herkes üniden sevgili yapacak diye bir kural mı var
00 Yorumla
5 aykardeşim sorun ettiğin şeye bak önce kariyerine odaklan güzel bir mesleğin olsun ondan sonrası gelir aşk meşk sevgi 2 ci planda kalmalı
10 Yorumla
5 ayBemde üni yapmadım ilişki ama teklıf geldı farklı degerlendırseydım dedıgım konular var ama kayıp gibi degılde belkı de senı şerden korudu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
5 ayYaa her iliski mutlu mu saniyorsun sen inanma hepsine kaci. birbirne sadık sence gösterişte hepsi
00 Yorumla Ben 28 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı sen düşün yani durumu
00 Yorumla
5 ayGayet normal. Herkes senin gibi. İşine bak. Kariyer yapmak gerisinin ya
00 YorumlaPeki baska amacla kızlarla takıldınmı hic
03 Yorumla
Soran5 ayevet
- 5 ay
Takıldıysan ağzın iyi lafta yapiyor demekki. Bence sen çok kararsızsın ciddi iliski istiyosan önce birini sev. Sevgili olman en basta sart değil birini sev takılı kal sonra acıl. Ama artık 2,3 ayın kalmış boş ver olmazsa bir işe girersin ya da kendi mesleğinimi Yaparsın bilmiyorum oralarda bulursun birini
Soran5 aybölümümden kaynaklı çevremde öyle bi kız yok hani instadan tanışıp buluşma oluyor olursa onada her kız açık değil
Gizli Üye(25-29)5 ayBen üni döneminde uzak mesafe ilişkisi yaparak kendime yazık ettim ya aklıma geldi sinirlendim şimdi
13 Yorumla- 5 ay
Uzak mesafede hiç mi karşılaşma olmadı
Cevap sahibi5 ayOldu ama az
- 5 ay
Peki doğru söyle öpülme öpüşme sarılma el ele tutuşma gibi fiziksel yakınlaşman oldu mu hiç
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Belki arkadaş çevren azsa ondan olmamıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
5 ayİlişki yapınca ne oluyor başarı mı bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Üniversiteye sev yapmaya mı gittin
02 Yorumla
5 aySen de iş hayatında birini bulursun artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayÜniversiteden sonra olur ne olacak ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
5 ayBenimde hiç olmadı çok mu gerekli bişey
03 Yorumla- 5 ay
eskişehir :D
- 5 ay
Soru sormuşsun eski sevgilin hakkında nerede hiç olmadı yalancı
- 5 ay
Üniversite de olmadı demek istedim denyo
- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
5 ayNormal, toplumun canım standartlarıni takma kafana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayNiye hiçbir kıza teklif etmedinki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. cogu yalan zaten
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Kısmet
00 Yorumla
5 ayDerdini kanka derdini
00 Yorumlaİlişki önemli
00 Yorumla
5 ayBizim oldu da ne oldu
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üniversitem bitiyor, ilişkim olmadı ve kendime çok kızıyorum, bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler