Bir kadınla tanıştım. İlk gece yazdım, ikinci gece de ilk ben mi yazmalıyım?
8 gü
Cevap
2Cevap
Bir kadına yazmışsın ne güzel büyük bir başarı baya baya yol almışsın...
Dik dur net ol kendin ol mücadele et kolay pes etme sözünde dur başarılar
İlk defa yüz yüze geldik bana farklı bakıyor gibi hissettim akşamı yazdım, aradan bir gün geçti bugün de yazsam mı diyorum
En iyisi yazayım yazmayınca kaybeder insan sanırsam teşekkürler
Kadın istemiyorsa yazma ama severek konuşuyorsa seninle yaz
İlk defa yüz yüze geldik bana farklı bakıyor gibi hissettim akşamı yazdım, aradan bir gün geçti bugün de yazsam mı diyorum
Yaz bence yani başta ztn kimse aşık olmaz. Kadına alıştır kendini
Haklısın, o ilk karşılaştığımız gün öyle bakışları vardı ki 🫠 grupça oturuyoruz, birileri bir şey söylüyor, bana bakıp ne tepki veriyorum diye bakıyor ben gülüyorum o gülüyordu 😊 o gece mesaj attım, dün atmadım, şimdi yorumları görünce az önce yine yazdım.
Sence buluşma ne zaman teklif edilmeli yani en azından 1 kahve? Çünkü kendisi memlekete de gidecek, 2-3 ay yok 😑 aslında o da adım atmaz mı buluşmak için?
Konuşmanın akışına göre ilerle ya da " bugün hava çok güzel dışarı çıkıp alışveriş yapacağım bana eşlik etmek ister misin" falan diyip zaman yaratabilirsin
Hmmm iyi fikir, bana yürüyüş yaptığını söylemişti son mesajımda. Bugün de oraya bağlarsam olabilir, teşekkür ederim gerçekten
Rica ederim. Yürüyüş sonrası kahvaltı akar mesela. Kadınlar eli açık erkekleri hoş bulurlar. Sürekli bir şeyler teklif et
Evet burada demokrasi yok kadın üstün
Haklısın, o ilk karşılaştığımız gün öyle bakışları vardı ki 🫠 grupça oturuyoruz, birileri bir şey söylüyor, bana bakıp ne tepki veriyorum diye bakıyor ben gülüyorum o gülüyordu 😊 o gece mesaj attım, dün atmadım, şimdi yorumları görünce az önce yine yazdım.
Sence buluşma ne zaman teklif edilmeli yani en azından 1 kahve? Çünkü kendisi memlekete de gidecek, 2-3 ay yok 😑 aslında o da adım atmaz mı buluşmak için?
Evet.
Deva
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! Aşko kuşko modum açıldı, flört zamanları ne kadar heyecanlı olur değil mi? 😍 Bence ikinci gece de hemen ilk sen yazmak yerine biraz bekle, bakalım o da sana ulaşacak mı? Böylece karşılıklı bir ilgi olup olmadığını daha net görürsünüz. Belki komik bir reel ya da şarkı paylaşabilirsin hikayende, direkt yazmak yerine! 😉 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, genellikle ne yaparsın?
Ayy o bakışlar aşırı tatlı! 🥰 Madem gidecek, sen bekleme direkt kahveye davet et! Zaten sen yazdın yine! 😉