Benim yeni konuşmaya başladığım, 2 gğnde bir konuştuğumuz biri var. Perşembe günü cuma akşamı yemek için sözleştik. Cuma günü bana gözlerinden muayene olduğunu, ilaç damlatıldığını ve akşama kadar geçmeyeceğini söyledi. Bunu ertelesek olur mu dedi, bende önce sağlık önemli tabiki dedim. O da bana anlayışın için teşekkür ederim dedi. Akşam saat 8 buçuk gibi kız arkadaşlarıyla birlikte okey salonunda story paylaştı. Yanımdaki arkadaşlarım yazma değmez, istese gelirdi o yazana kadar bnce yazma o iptal etmiş dedi. Ama ben emin değilim. Çok muhabbetimiz yoktu. Sima olarak firmalardan birinde çalıştığı için birbirimizi tanıyoruz. Çok sık yüzyüze gelemedik. Acaba biraz daha muhabbetten sonra görüşmek istemiş olabilir mi bilemiyorum. Storylerime like atıyor, bende ona karşılık olarak like atıyorum. 3 gündür konuşmadık. Sizce yazsam mı?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani kız izah etmiş. Yelkenleri hemen suya indirip de yarı yolda bırakmamak lazım.
Beni erteleyip arkadaşlarıyla takıldı. İzah etti ama ekti yani. Haksız mıyım? 🙄 yarı yolda bırakmamak derken konuşmalı mıyım?
Gözlerinden muayene olduğu için diye okudum ben. Sana gelecem diyip söz verip bunu yapıyorsa yazma boş ver
1 gün öncesinden tamam demişti, ertesi gün muayenesi vardı ve muayenede akşama kadar gözlerinin düzelmeyeceğini söyledi. Ben yemeğe çağırmıştım sanırım o yüzden hayır demiş olabilir belki
Direkt sor kendisine söz verip gelmedin ve bu durum beni rahatsız etti diye. Duyguların varsa devam et derim boş beğeni falansa da sözünde durmayan biriyle yol yürünmez gibi
Yani beğendiğim birisi, boş değil tabii
Beğeni hoşlanti bana göre derin duygular değildir. Geçici sadece o anlık oluşan ve yapılan şeylerle soğutan duygu durumu. Sevgi aşk olsa mücadele et derim de. Beğeni için de kendinden ödün verme derim
Şu var, duygu olması için zaman ve bişeyler yalanması gerekir. şu an öyle bir zaman veya fırsat olmadı ki. Olamaz o yğzden böyle bişey. Söylediklerinde de haklısın bnce. Ben şimdi yazarsam saygınlığımı yitirir miyim onu düşünüyorum aslında
Öz saygı ve saygınlık farklı mevzular. Şimdi sen bu kızı sevmiş olsan, seven adam zaten sevdiği kadını bırakmaz sahip çıkar. Bazı şeyleri sorgular veya tepki gösterir. Beğeni olduğu için ve sözünde durmadigi için bu kişiye saygı duyman öz saygının yitirir. Yani yazmana gerek yok. Evet sevgi ve aşk içe olur. Tanıdıkça, emin oldukça zamanla oluşur. Beğeni içinde boşuna peşinden koşma. İstiyorsa gelir bu kadar basit tabi o ana kadar sen başkasını bulmazsan :)
Öz saygımı yitirir derken? Yani sözünde durmadığı için bu kıza saygı duymak, benim kendime öz saygımı nasıl yitirir ki?
Gelcem demiş gelmemiş. Bu bir sözdür. Sen geleceği için mutlu olmuşsun hazırlık yapmışsın. Gelemiyorum deyince de içerlemissin. Gözünde rahatsız ama arkadaşlarına vakit ayırıyor. Bu kişi saygı duyulmayi hak ediyor mu sence?
Haketmiyor tabi, bana mesajda yazarken ertelesek olur mu dediğinde olur tabi, önce sağlık önemli. Gerisi halledilir dedim. O da anlayışın için teşekkür ederim dedi ve 🙏🙏 işareti koydu. Bu yeterli değil sanırım
İşte o anlayışlı biri olsa o hasta hâliyle evde otururdu. Arkadaşlarına vakit ayırmak yerine dinlenirdi o zaman senden saygıyı görürdü. Saygısızlık yapan kendisi. O yüzden hiç uğraşma derim. Yeni bir yola çık sen. Tabi yine sen bilirsin bu benim fikrim
Saolasın, haklısın. Ben yine de yazmayı düşündüm. Onda ne yapsam yazıyor nasılsa gibi bir izlenim oluşturmak istemiyorum da o yüzden bu konuyu açtım. Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. Senin hayatın senin duyguların. Ben kendi penceremden baktım olaya. Umarım mutlu olursun
Saolasın, umarım öyle olur 🙏
neden yalan söylediğini sor, başka da bir şey yazma.
Bilmiyorum ki, belki arkadaşları ısrar etmiştir. Çok muhabbetimiz yok aslında. 2 günde bir konuşuyoruz. O yüzden hesap sormak gibi de olmaz sanki
hesap sormak değil bu. ortada bir yalan var, sana söylenmiş. nedenini bilmen gerekir. arkadaşlarımla planım var diyebilirdi. belki arkadaşları ısrar etti, sana bunu söylemesi gerekirdi.
Haklısın, bişey sormak istiyorum. Cuma günü beni neden ektin mi demeliyim? Nasıl sorabilirim ki bunu?
cuma günü planların olduğunu söyleseydin, anlayışla karşılardım. bana karşı yalan söylemene gerek yok falan yazabilirsin.
Haklısın, teşekkür ederim
rica ederim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!