İşyerindeki erkek arkadaşım daha önce flörtöz davranıyordu, şimdi neden benimle eskisi gibi ilgilenmiyor olabilir?

Bir arkadaşım var iş yerinden erkek (karşı cins), hep benimle konuşmaya çalışıyor, gelip nasılsın diye soruyor, bana yardımcı olmaya çalışıyor. Ben camda otururken cama yaklaşıyor ben çekilince de korktun mu falan diyor, beni görünce gülümsüyor, sabahları beni görünce bakıyor, bir kere konuşmasında sevgili mi olalım dedi, (konuşmanın sonunda beni birazcık sinirlendirdi gerçi biraz kızdım), en son üç hafta önce beni gördü baktı (ama yanımda bir erkek (arkadaş) vardı ona mı baktı anlamadım ben meşguldüm) sonra kafasını çevirip gülümseyip gitti. Yaklaşık 8,5 aydır bana böyle davranıyordu ama şimdi neden benimle konuşmuyor, bakmıyor, ilgilenmiyor olabilir? Telefonuna çok sık baktığını fark ettim acaba hayatında biri mi var? Ben mi ilgisini yanlış anladım? Önceden ilgileniyorsa şimdi neden ilgilenmiyor?

Güncellemeler
2 gü
Teşekkür ederim cevaplar için zaten hiç bana uygun birisi değildi, hayırlısı buymuş belki de hayatına yeni biri girmiştir ondan vana öyle davranıyordu, bu durumda elimden bir şey gelmez.
İşyerindeki erkek arkadaşım daha önce flörtöz davranıyordu, şimdi neden benimle eskisi gibi ilgilenmiyor olabilir?