İlk zamanlar ilgilenirdi azaldı ilgisi neden olmuş olabilir acaba güzel sözler duyamıyorum hissedemiyorum artık ben konuşmayalım diyince üzülürdü şu an umursamıyor ayrılabilirsin kafasında bide balık burcu
Üzülüyorum böyle yapınca
İlk zamanlar ilgilenirdi azaldı ilgisi neden olmuş olabilir acaba güzel sözler duyamıyorum hissedemiyorum artık ben konuşmayalım diyince üzülürdü şu an umursamıyor ayrılabilirsin kafasında bide balık burcu
Üzülüyorum böyle yapınca
Selamlar,
Böyle durumları burçlara bağlamak bana pek mantıklı gelmiyor. Okuduğum ve anladığım kadarıyla aranızda artık bir şeyler tükenmiş. Belki senin için bir şey fark etmez ama erkek arkadaşın aynı şeyleri hissediyor diyemem. Çünkü seni kaybetmek diye bir korkusu kalmamış. Ne olursa olsun kendini onun gözünde küçük düşürmemen gerekiyor. Bir konuşmak yapıp gerçekten istemiyorsa sende kendini yolunu çizmen lazım.
Stres: İş, okul veya kişisel yaşamındaki stres, bir kişinin davranışlarını etkileyebilir.
Yorgunluk: Fiziksel veya duygusal yorgunluk, bir kişinin enerji seviyesini düşürebilir ve bu da onların ilişkiler üzerindeki ilgisini azaltabilir.
Kişisel Sorunlar: Kişisel sorunlar veya endişeler, bir kişinin dikkatini dağıtabilir ve bu da onların ilişkiler üzerindeki ilgisini azaltabilir.
İletişim Eksikliği: İletişim eksikliği, yanlış anlamalara ve duygusal mesafeye neden olabilir.
Duygusal Sağlık Sorunları: Depresyon, anksiyete ve diğer duygusal sağlık sorunları, bir kişinin davranışlarını ve ilişkilerini etkileyebilir.
Bu durumda, erkek arkadaşınızla açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı düşünebilirsiniz. Ona hislerinizi ve endişelerinizi ifade edin ve onun da hislerini paylaşmasını teşvik edin. İletişim, her türlü ilişkinin temelidir ve bu tür durumları çözmenin en iyi yoludur.
Burcunun bir önemi yok aslında anlattığın duruma bakarsak, senin hissettigin ilgisizliği bilinçli bir şekilde yaşatıyor sana, yani düşündüğün gibi ayrilsaniz da umrunda olmaz artık. Ya istedigi gibi ilerlemedigi için ya da istediklerini aldığı için uzaklasmaya çalışıyor senden
Kendin dedin işte balık Burcu. Duygusal geçiş yaşıyor olabilir. Balık burçları çok Zor bir burç. Sende uzaklaş bir süre sonra diyecek bu kız çok uzak konuşmuyor ilgilenmiyor diye. Eğer o sana gelip ne oldu diye soracaktır bu değişikliğin sebebini o zaman dersin söylersin.
Cevap
20Cevap
Merhaba, bunun burçla alakası yok bence. Kendisiyle bu konuyu konuşmanız daha sağlıklı olacaktır yani neden bu soğukluk oluyor ve eskisi gibi nasıl olabiliriz diye çözüm üretmeniz lazım ama kendisinin böyle bir çabası yoksa veya umursamıyorsa, yetersizse tabii ki bu bir ayrılık sebebidir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Balık erkosu şaşırtmıyor yine formunda neyse biraz soğuk yap geri çekil kendinle ilgilen süslen püslen tıpış tıpış gelir ilgisi geri
Umursamayan birisini kafana ne diye takıyosun bırak ne hali varsa onu görsün...
sevmediği içindir,
Aman değmiyor dert etmeye de üzülmeye de. Ya hayatında başka biri olup olmadığını adam gibi söyle bileyim de ona ya da bitsin ben bu şekilde devam etmek istemiyorum çünkü bu ilişki beni mutsuz ediyor de. Yol ver.
Sorunun ne olduğunu konuşmadan anlayamazsın. Tabi bu konu hakkında konuşmak isterse soğukluk olduysa maalesef ki eskisi gibi olmak mümkün olmuyor ama yinede konuşup şansını deneyebilirsin
Burcuna sokim bu burc meselesi degil. Erkeklerle kizlarin yaradilisi var. Erkeklerde boyledir iste heyecani yitmis. Sen kaybetme korkusu yasadikca kaybetmeye mahkumsun.
He bide balık burcu😄 sen naneyi çoktan yemişsin üç yılım geçti benım balık erkeğiyle. Bu daha başlangıc. manipüle edliyosun farkında ol bırak napıyosa yapsın.
Ya ben de siz kadınları anlamıyorum ha yapıyorsunuz Yapıyorsunuz zannediyorsunuz ki ben ne yaptım Bir düşün bakalım ne yapmış olabilirsin
Sende artık üzülme bitmiş zaten ilişki neyi kovaliyorsun
Bir beklenti içinde olduğun için duyamıyorsun onu takma gör bak köpeğin olur
ya hayatında başkası var ya da birinden etkileniyor
Olabilir. Benimki yapsa onu buzdolabına atarım neyseki ikimizde ateş ediyoruz 😂
Üzerine gitme. Bir süre rahat bırak ve kendi hayatına dön. O yazmadan yazma
Bazı erkolar bir seylere kızdıklarında söylemiyorlar. Anlamanı bekliyorlar benim sevgilim örnek vereyim o kıskandığında alındığında dile getirmiyor çok üstüne gidince söylüyor. Sen şunu yaptın falan
Bunu bana çok yakın bi erkek arkadaşım demişti ilk zamanlar baya baya ilgi veriyoruz hani cezbetmek için sonra az verince kızıyorsunuz felan diyordu sevgisi azaldigindan degil asla başta çok vermiş sadece şimdi ondan az geliyor sana normaldir
Banada kız arkadaşım soğuk yapıyor anlamıyorum aq..
Güzelce bir hazırlan çık karşısına dudaklarına yapış seni seviyorum öküzüm de
😂😂😂😂
@meralmaral her erkek bunu ister emin ol tatmin et onu 😅😅
Tecrübeli biri olarak konuşuyorum gir sayfama bak aylarca mücadele ettim sevgisi azaldığı için öyle davranıyor, iyi günler.
Çünkü artık seni elde etti erkekler hepsi öyle
Sence çok açık değil mi? Kesin başka biri var
İlk zamanlar temaslı yakılasma oldu mu peki
Çok uzakta buluşamıyoruz
Temas ederdi ama sarılırdı kesin çünkü ilgisini hissediyordum ilk zamnları
Uzak mesafe olduğu için yakında var ondan
Ve söyle diyim zaten seni kafasında bitirmiş ya da onu çok sevdiğini bildiğin için umrunda deilsin ne yaparsam gitmez düşüncesi
Ben hissediyorum kesin şu an başkası var
Çünkü çok dışarıda geziyor her gün
Ne yapsam ki acaba inanmıyor da güvenmiyor da ben güvenimi kırcak bişey yapmadım ki yalan da söylemedim uzak mesafe diye acaba inanmıyor mu dışarı çıkmadığımı da biliyor nasıl güvenmiyor onu anlamıyorum
Bahane arıyor yol ver gitsin işte
Beni zaten adımla kaydetmiş dün bi ss atmıştı ordan gördüm değiştirmiş
Zaten konuşmayı kesicem
Balık burcu erkeği pişmanlık ya yıprandım
Senin burcun ne
Kova
Sana takip attım sende atar mısun
Atarım
Tskler
İstediğini vermediysen böyle olur
Niye üzülüyorsun ki anlamıyorum
burclara inanmiyorum ama balik burcundan olmaz