Erkek arkadaşım eskisi kadar ilgili değil?

8 ay olacak ilişkimiz. İlk başta çok ilgiliydi. Sevgisini gösteriyordu. Küs uyumamızı istemezdi. Her şey çok güzeldi. Eskiden ilişkin oldu mu dediğimde hayır dedi ama ben 1 ay sonra öğrendim. Kızla tüm konuşmalarını tüm fotoğraflarını gördüm okudum. 2 yıllık bir ilişkisi varmış. Sakladı benden. Kavga ettik. Unuttum silmeyi dedi silcem her şeyi dedi. Ağladı. Çok seviyorum dedi dayanamadım affettim. İlişkimiz eskiye döndü. Bu olaydan 1 ay sonra da snapin gizli yerinde fotoğraflarını gördüm. Yine kavga ettik ben konuşmak istemediğimi söyledim. Arkadaşları çok kötü dedi ağlıyo sürekli dedi konuşun bi dedi. Konuştum çok ağladı. Gerçekten bir ağlamaydı yüzüme bakamadı. Biz yavaş yavaş tekrar konuşmaya başladık. Ondan sonra yine her şey eskiye döndü. Ona göre eskiye döndü. Benim için takıntı haline geldi. Her kavga da sen bana böyle yaptın sen bana şöyle yaptın demeye başladım. Elimde olan bir şey değildi. Yan yana gelince çok iyiyiz ama telefonda sürekli kavga ediyoruz. İlişkimiz normal giderken çok ilgiliyim. Çok seviyorum ona da bunu fazlası ile hissettirdim. Son zamanlarda yaklaşık 3 aydır ilgisi azaldı. Geçenki kavgamızda resmen gözden çıkardı. Ayrıldı. Ben o kadar hatasına affettim ama o en küçük bir şeyde silmek istedi. Eski sevgisi kalmadığını hissediyorum. Arkadaşları sevgi budalası olmuş. Çok ilgi göstermişsin diyor. Eskiden olsa ağladığımda her şeyi unutur beni teselli ederdi şimdi umurunda değil. Sevdiğini söylüyor ama bu nasıl sevgi bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemedim. Rahat mı bırakmalıyım, hayatından mı çıkmalıyım. Ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım eskisi kadar ilgili değil?