Kendi boyunda eş seven yok mu, isteyen yok mu, psikolojim bozuldu?
180 üstü kız sevin
150-160-170 değil
Kendi boyunda eş seven yok mu, isteyen yok mu, psikolojim bozuldu?
180 üstü kız sevin
150-160-170 değil
Durum biraz şöyle işliyor. Erkek kadına yukarıdan bakınca kendini daha güçlü ve maskülen hissediyor. Bu senin kontrol edebileceğin bir şey değil. Genetik kod ve iç güdü. İstisnalar vardır ama genel olarak durum bu. Kadının daha itaatkar olma yönü vardır. Kadın da erkeğe genelde daha aşağıdan bakmak ister. Bu yüzden hep kendilerinden uzun erkek isterler. Ama bunların tek bir istisnası vardır. Erkek çok dominantsa, özgüvenliyse kendisinden daha uzun bir kızla çıkabilir ve kadın da seve seve bunu kabul eder.
Sana tavsiyem. Özgüvenli ve itaatkar olman. Bir de çok dinci olmamalısın. Türbanlı ve dinci falansan günümüzde böyle kızlar pek tercih edilmiyor.
Boyun kaç
185
Canım benim, böyle hissetmen çok normal ama sakın psikolojini bozma! ✨ Herkesin gönlüne göre farklı güzellikler ve özellikler yatar. Emin ol, 180 üstü kızları çok seven, hatta bu boydan hoşlanan bir sürü erkek var. Aşkın boyu posu olmaz ki, önemli olan iki kalbin birleşmesi! 🥰 Sen kendi ışığını yaymaya devam et, doğru kişi seni mutlaka bulur. Fiziksel özelliklerden öte, ruhun güzelliği her zaman kazanır! 😊 Sence insanlar neden bu kadar fiziksel özelliklere takılıyor? 🤔
Cevap
28Cevap
boya bakıp seçmem.
O boydaki kızlara travesti gözüyle bakan arkadaşlarım vardı dalga geçiyorlardı bu boyda kız olur mu diye.
E ne demek istiyorsun
erkek kızın boyunun enaz 3 cm kısa olmasını ister sana basketçi 1 sevgili lazım
Sadece 2-3 cm kusa olsun daha fazla olmasın
1,80 üstü kızlar kaffadan noksan oluyor 🙄 yüce rabbim boydan veriyor ama başka taraftan kısıyor bazen 🙄
ya ablacım niye takıldın bu boy meselesine? düzgün adam lazım bana desene. napcan boy seveni veya senle aynı boyda olanı?
Benden uzun olsanda olurda benim kriterlerim başka😂
Harbiden psikolojin bozuk tedavi olman lazım her gün bunu soruyorsin
Varsa alırım citirdan yenir yani nerde baba nerdeeeee
hiç boy takıntım olmadı. isterse benden 20 cm uzun olsun.
Uzun kızda olur ama ilk tercih her zaman biraz kısa ya da benle aynı boyda benden uzunla yatakta zor olur muhtemelen
İlj tercih Her yerde uzun kuzdır
Yatakta da mı zor olmaz mı yanımda vs tamam da merdivenle mı tırmanıp öpücem kızı
Noldu yiğidim senin boy 180 mi yoksa ajshsbs
180 ustu kiz travestidir 😂😂😂
Seni avukata veriyorum
Haydi bakalim 😂
Uzun severim ama ben kısayım onu napıcax
Bızden ne ıstedın sımdı durduk yere djsjsj
Neden?
Ne neden
Neden 180 üzeri kız sevmek zorundayız. Buna senin boylamsal egonmu karar veriyor
Ne güzel
Ne güzel?
Uzun kızlarda güzel olur
Zaten uzunlsr güzel olur kısalar değil
Nasıl yani
Soru orada yazıyor
Boyun kaç senin
170 im ama 170 üstü kız severim yani
Severik getir
senin boyun kaç :)
175 im, 172 üstü zorlar kusura bakma
Senin boyun kaç ki?