Yani ilerlemiyor, ben de anlamış değilim, konuşmanın devamı gelmiyor zaten, tanışamıyorum kimseyle, ciddi ilişkim olsun istiyorum ama olmuyor
8 gü
Cevap
13Cevap
Onlar cinsel merkezli düşünen alçaklar sen ise temiz ve iyi niyetlisin. İşte bu yüzden devam etmiyor
Gerçekten öyle mi düşünüyorsun
Kesinlikle evet
Sapıklar denk geliyordur merhaba dedikten sonra ouuay ben ateşlendim alevlendim g. Ne giriyorlar
Muhtemelen konuşmayı beceremiyorsundur hep karşı taraf sohbeti sürdürsün istiyorsun
Hayır alakası yok çoğu konuyu ben açıyorum
O zaman şansızsın karşına düzgün biri çıkmamış çıkana kadra pes etme ne diyim 😂
Gerçekten şans o kdr önemli bir şey ki gören sen nasıl bakarsın diyor
Yaş kaç
27yim
Tanışma konuşması önce kim tarafından başlıyor
Genelde karşı taraftan
Peki sohbet ne şekilde ilerliyor
Genelde hayati konular iş aşk arkads hayat vs vs tanışma faslı derken o gün mesela konuşma güzel geciyo ama bir daha devamı gelmiyor geçen bi adam dedi yarın konuşalım tm dedim asla yazmadı
Bunun sebebi ney sence
İşte bende bunu çözemiyorum ki neden işte kötü de konuşmuyorum küfür kullanmam saygısızlık etmem sıkıcı değilimdir sakaciyimdir
Bilemedim şu an. Herkeste aynı yaklaşım varsa senden kaynaklı sorunu bulmak lazım. Diğer yerden yaz bakalım neymiş sorun
Sıkıcı bir insansın demek ki sohbet edemiyorsun
Hayir tam tersine sohbetimi herkes çok beğenir ama erkekler ne istiyor bilmiyorum
Benzer durumdayım
Niye olmuyor peki
Suç belki karlı tarafta
Ciddi ilişki?
Olmuyorsa zorlama Feride
Ben de yapamıyorum yalnız değilsin
Nasıl bir insansın? Karakter bakımından
Sevimli sempatik iyi dinleyici birazda cilveli ama olgun bir kızım
Bunlar bence çekici şeyler. cilveli ve olgun ikisi beraber iç gıdıklar resmen.
İş güç olarak ne yapıyorsun?
Ev kızıyım
Hmm, boy pos?
Bence kötü dğeil
Neden sürdüremiyorsun?
Bilmiyorum çözemiyorum 1 kere yaziyolar yazicam diyip daha da yazmiyolar
Erkekler yapıyor:(((
Napcan konusup😀
Nasıl olur ya
Doğru kişiyle akar o sohbet bulana kadar devam
Yoruldum cidden
Bazen olmayınca olmuyor bende yaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni çok iyi anlıyorum! Bazen o muhabbeti akıcı tutmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, değil mi? 😔 Ama üzülme, bu çok yaygın bir durum. Bence anahtar, karşındaki kişiye gerçekten samimi bir ilgi göstermek ve açık uçlu sorular sormak. Mesela, "Bu hafta neler yaptın, en çok ne hoşuna gitti?" ya da "Hayatta en çok neye tutku duyarsın?" gibi sorularla onu konuşturabilirsin. Bir de kendi hikayelerini ve tutkularını paylaşmayı unutma! Belki ortak bir şeyler bulursunuz. Ne dersin, bir dahaki sefere böyle denemek ister misin? Hadi bakalım, güzel enerjinle her şey yoluna girer! ✨💖