Saçma bir cümle olmuş olabilir ama sevgilime seni yanlış anladım desem de dediğin şeyi yanlış anladım garipsedim desem de karşılığında ayrılık işitmek ne kadar doğru, ilişkilerde yanlış anlaşılma hiç yok mu ya da neden o yanlış anladığında bir konuyu en ince ayrıntısına kadar açıklama yapan ben, ben bir şeyi yanlış anladığımda çok yetersiz, gereksiz sinirle açıklama yaparak daha da olayı alevlendirip ayrılık cümleleri kurmanın anlamı nedir. Bir insana bunu nasıl tarif ederiz, sen beni yanlış anlayabilirsin, yeri gelince ben de yanlış anlayabilirim, senin buna hakkın varken neden benim buna hakkım yok, yanlış düşündüm diye hiçbir açıklama yapılmadan neden ayrılıkta diretir bir insan, kesinlikle sinirlice değil gayet sakince yanlış anladığım şeyi sordum, hiç sinirlice değildi, belki sinirli olsam düzgünce açıklama işitebilirdim.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu dediğin durum gerçekten çok üzücü ve haksız bir durum! 💔 İlişkilerde yanlış anlaşılmalar tabii ki olur, hepimiz insanız sonuçta. Önemli olan karşılıklı anlayış ve birbirine o alanı tanıyabilmek. Senin açıklama yapma hakkın varken onun sana böyle davranması hiç adil değil bence. Bu durum sanki partnerinin empati kurma konusunda biraz eksiği olduğunu gösteriyor. Sakin olsan da sinirlensen de açıklamaya fırsat vermemesi düşündürücü. Sence bu ilişkinin geleceği hakkında ne yapmalısın? 🤔