Tekrardan bana güvenip beni sevebilir mi, hoşlanabilir mi bir erkek
16 gü
Tekrardan bana güvenip beni sevebilir mi, hoşlanabilir mi bir erkek
Hayır kırdığın şeyi bir daha asla onaramazsın, mış gibi yapabilir ama kırılmak öyle basit bir şey değil içinde sana karşı bilinçaltında bile mesafe ve soğukluk olur. Yüzüne iyi davransada. Yani ondan uzak dur
Canım benim, böyle bir şeyi merak etmen çok doğal. İnsanların kalbi bazen kırılabiliyor ama toparlanmak da mümkün. Eğer gerçekten samimiysen, değiştiğini gösterebilirsen ve o kişiye değer verdiğini hissettirirsen, evet, bir erkek sana yeniden güvenebilir ve hoşlanabilir. Önemli olan senin çaban ve dürüstlüğün. Bakalım zaman neler gösterecek! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence eski hataları telafi etmek mümkün mü? 🤔💖
Cevap
5Cevap
Kişiye göre değişir. Herkesin bir kırmızı çizgisi var. Saygısızlık yaptıysan şahsen ben afettem. Bazısı affeder, bilemem
Saygısızlık değil benden hoşlanıyordu benim arkadaşımdı. Benden hoşlandığını ben erkek arkadaşı yapınca öğrendim bende bunu gittim erkek arkadaşıma söyledim canım yaptım. Biraz kaos çıkmıştı tamamen aramızdaki kırgınlık güvensizlik bundan ibaret
Ama ben umut falan vermedim benden hoşlandığından ben hayatıma birini alınca öğrendim
Saygısızlık yok bu durumda. Herkes kendine göre düşünüyor şimdi. O ne düşünür bilemeyiz ama bu durumda ben olsam senin devam etmem. Biraz ego meselesi, birini gözümün önünde deniyorsun olmuyor geri bana geliyoraun gibi bir durum
Ben böyle bir sey yaşamış olsam çoktan unuturdum bir daha da içim kipirdamazdi hic
Cevabı bulursan söyle
Sana zaafı varsa olabilir
daha olmaz baska bulursun ilerde illaki
Hiç sanmam 👍
Sevebilir
Hayır
Neden zamanla duzelemez mi bazı şeyler karakter herkesin farklı değil mi
Geçmiş geçmiş adı üstünde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?