Bugün eski arkadaşıyla görüşmeye gidecek (kız ama sevgili değil ) kız büyük ihtimalle benimle ilgili bir şeyler anlatacak ona benim hakkımda. Ona bende orada olacağım görüntülü aç dedim hem iş ceviriyorusn hem de tutuşuyorsun deid bana sevdiğim kişi. Ben onun arkasında hiçbir is cevirmedim. Kız ne diyecek ne anlatacak bilmiyorum. Bu arada kız eskiden onu seviyordu. Kız benim hakkimda araştırma yapmış. Ben sevdiğim kişiyle tartimistim daha önce ve o kızla buluşmaya öğrenmeye gidecekti barıştık daha sonra ve bana gitmeme gerek yok deid ama kız sırf anlatmak için bu sabah aradiginj ve onun yanına gideceğini söyledi sırf onun icin 2 3 saatlik yol çekip gidip anlatacak ben kötü bir şey yapmadım geçmişimi biliyor zaten bir iki defa yalan söylemek zorunda kalmıştım kız ona hiç yalan soylemeifgi için ona güveniyor. Ne olacağını bilmiyorum dün geceden beri bana ters davranıyor ben ne yapacagim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Canim sen mı çocuğun sevgilisinin yoksa o kız mı sevgilin o kızı senden üstün görüyorsa ayrılmalısın böyle ikilemde kalan çocuk ilerde sen yokken evine davet edip takılırda
Öyle bri çocuk değil dürüstlük onun hayatındaki en önemli şeydir benimde yalanlarim gördüğü için sürekli aklından çıkmıyor ve o kızda hiçbir zaman yalan konuşmamis. Ama bugün ne konuşacaksa yalan olacağını biliyorum çünkü arkasından hcibir iş cevirmedim
Ee tm kız onun sevgilisi değil tabi kide yalanlarını görmez sen belki kaybetme korkusu yasadigin için söylemissindr bence kız yalan söylese bile yine ona inancak çünkü onu yüceltiyor seni bir kenara atıyor
Bu konuda akıllı biri onunla konuştuktan sonra bana gelir konuşur doğru cevapları bekler. Kız sırf onunla görüşmek için bahane olarak beni kullandığına eminim çünkü 2 3 yıldır görüşmüyorlar ve birdne ona yazıp benim hakkımda yeni şeyler öğrendiğini söylüyor ve bunun için ne hikmetse yüz yüze görüşecek
Ben bu konuda kendimden eminim o da bunu görür umarım onunla konuştuktan sonra bana geldiğinde o zama her şeyin kafasında oturacağına inanıyorum
Ve evet ben kaybetme korkusu yüzünden anlatmamistim
Sevgilin onun yanına gidecegine sana dicekti ki simdi 3 lü grup görüntulu acicaz kiz konuscak deseydi daha mantılikli onun için 3 saat yol bilemedim ya peki orada akrabası var mı çocuk nerde kalcak
O gitmiyor kız geliyor ve az önce yazdım gitmiyorum geri dönüyorum evdeyim biraz düşünmek istiyorum yazdı
Kız uzak yoldan gelmisti
Bisey dicem sevgilini niye rest çekmiyorsun ben senin sevgiliniyim tm yalanlarım olmuş olabilir seni kaybetmkten korktuğum için söylenmiş yalan ama sen gidip o kıza guveniyorsun ben mı senin sevgiliniyim o mu diyip rest çekmen lazımdı
inş bişiler yaşamazlar
Öyle bir şey degil
inş
Kendini ona kanıtla
O bana kizginken kendime zarar verdiğimi biliyor kolumdaki morluklar hâlâ duruyor bunu da içim acısı dinsin diye yapmıştım bir insan için canından kıymetlisi mi var ama yok görmüyor sanki onun için içimdeki fırtınalaei görmüyor daha ne yapabilirim bilmiyorum
Cinsel yoldan dene
Bu benim için de onun içinde yanlış bir şey insanın hayatında evlilik olmadan böyle şeyler ne derece karşı olduğunu çok iyi bilirim ve bende öyleyim öyle bir hareketim olamaz kendimden utanırım ki öyle bir şeye kalkisirsam beni hepten siler
Kantıla diyince gidip yat demiyorum güven sonuçta erkekler böyle tür şeyleri sever