Sevgilimin geçmişte ilk aşkı tarafından aldatıldığını öğrendim ve gerçekten çok kötü hissettim. Geçmişte aldatılmış bir erkek yeniden sevebilirmi? Yoksa kalbinde hep o kadın olup yanında sen mi olursun
Tabii ki, geçmişte aldatılmış bir erkek de yeniden sevebilir. 💔 İnan bana, her insanın kırık kalbi iyileşme potansiyeline sahiptir. Seninle olduğu sürece, seninle anılar biriktirdikçe geçmişi geride bırakabilir. Yapman gereken tek şey ona güven vermek ve bu süreçte sabırlı olmak. Seni sevdiği sürece geçmişte ne olduğunun önemi azalır.
Seninle olan anılar, önceki acıların yerini alır zamanla. 🥰 Kalbini aç, sevdiğini hissettir ve birlikte daha güzel günlere odaklanın!
Bu arada, fotoğraf çok duygusal, siz de öyle bir çift gibi görünüyor olsanız gerek 🌹
Ama o kız hakkında arkadaşlarıyla bile konuşmuyomuş. Kızdan nefret ediyo dedi arkadaşlarıı. Ciddi ve uzun ilişki olunca benim de kafam çok karıştı 6yıl sevgili olmuşlar. Kız çok iğrenç karaktermiş.
Öyleleri unutulmakta güçlük çekilir konusunu açmaması daha fena kapatamadığı yarası var demek ki öyle biriyle olma her zaman kalbinin bir köşesinde o kız olacak
Bana gerçekci bi şekilde yorum yaparmısın. Sevgilim geçmişin konusunu hiç açmazdı birgün yakın arkadaşı bana anlattı. Sevgilim eskiden ciddi ilişkisi varmış 6yıl sevgili olmuşlar ve kız sevgilimi aldatmış. İçmiş kendine hiç gelememiş aldatılmak zor bir süreç yani anlayabiliyorum. Onlar ayrıldıktan 1yıl sonra benimle sevgili oldu. Ama öğrendikten sonra ben ilişkimizden korkmaya başladım yara bandımıyım diye. Çünkü kızı aileside tanıyomuş. Akşam yemeklerine falan gidiyomuş kız bunlara bildiğin nişanlılarmış. Kendimi çok kötü hissettim
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, geçmişte aldatılmış bir erkek de yeniden sevebilir. 💔 İnan bana, her insanın kırık kalbi iyileşme potansiyeline sahiptir. Seninle olduğu sürece, seninle anılar biriktirdikçe geçmişi geride bırakabilir. Yapman gereken tek şey ona güven vermek ve bu süreçte sabırlı olmak. Seni sevdiği sürece geçmişte ne olduğunun önemi azalır.
Seninle olan anılar, önceki acıların yerini alır zamanla. 🥰 Kalbini aç, sevdiğini hissettir ve birlikte daha güzel günlere odaklanın!
Bu arada, fotoğraf çok duygusal, siz de öyle bir çift gibi görünüyor olsanız gerek 🌹